gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Nemoj da se praviš bl***av,to su dva srpska predstavnika.Miodrag i Krstan su Bošnjaci?! Pa to je onda stvarno luda država...
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da se praviš bl***av,to su dva srpska predstavnika.Miodrag i Krstan su Bošnjaci?! Pa to je onda stvarno luda država...
Nemoj da se praviš bl***av,to su dva srpska predstavnika.
netje moci. ovde je samo jedan konj upregnut.
Kaži ti meni kako onda donose odluku u korist dvojice muslimana prevaranata i još krše nadležnosti?Pa ako imaju dva srpska, dva bošnjačka i dva hrvatska predstavnika, plus tri stranca, kako je to onda "muslimanska vlast"?
Muslimani čine cijelih 22% u tom Ustavnom sudu.
Kaži ti meni kako onda donose odluku u korist dvojice muslimana prevaranata i još krše nadležnosti?
Dva Bošnjaka plus dva Hrvata plus - pazi sad - jedan Srbin. Prosta većina. Tako stranci i izvisiše, pa su ogorčena saopštenja jedino što im preostaje.
Ne znaju ti stranci još gdje su došli i s kim imaju posla, vjeruj mi.
Tako sam i mislio.Kad se radi za svoj džep,sve funkcioniše.Jedini lek je streljanje korumpiranih i novi izbori kao u Latin Americi
A šta bi radio sa ovim sudijama koji potkradaju RS?Једини лек је одвајање Српске од БиХ, свака вашка обашка, па нека се сами гуше у својим говнима.
Tako sam i mislio.Kad se radi za svoj džep,sve funkcioniše.Jedini lek je streljanje korumpiranih i novi izbori kao u Latin Americi.
Једини лек је одвајање Српске од БиХ, свака вашка обашка, па нека се сами гуше у својим говнима.
S obzirom da se jako dobro slažu i našli su interes u ovih 6 milki sigurno su stručnjaci istog stepena znanja.Možda su i kupovali ispite k'o što je nekad bilo u Prištini.Ne znam kakvi su ostali, ali ova Suada i Mirsad su katastrofa od "stručnjaka". Njima nije mjesto ni u Ustavnom ni u bilo kojem drugom sudu.
Možda jedino NA sudu...
A šta bi radio sa ovim sudijama koji potkradaju RS?
Pa nije da niste probali, ali nije išlo.