Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
klompac:?????????????![]()
![]()
![]()
Да погађам? Нешто се питаш? Три речи? Страни филм?
Предајем се - реци слободно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klompac:?????????????![]()
![]()
![]()
klompac:Budem joj reko ali ne vjerujem da ce htjeti doci....
ne seri da si ga bum provalio....# zamisli #:ma duvaj frulu clonić nigde u bivsoj SFRJ se ne kaze budem joj reko
loše glumiš croata,zagorca slovenca...
O budalo prvo pitaj otkud sam a onda nesto reci ***** vas sve...........# zamisli #:ma duvaj frulu clonić nigde u bivsoj SFRJ se ne kaze budem joj reko
loše glumiš croata,zagorca slovenca...
Lusy Lusy:ne zna ta sta bi htela.....
za koju god ce da place za nekim deckom koji ce 24h da misli o njoj!Hellen:Ма то и ја кажем да је њањавица!
Чуј, цео тједан пати за бившом љубављу...Мислим, где то има?!
jel ti dobro?Lexa:Uf.....

Lusy Lusy:za koju god ce da place za nekim deckom koji ce 24h da misli o njoj!
ih,nisi bas zato sto me mrzi da se raspisujem...Hellen:Нисам баш сигурна да сам схватила шта си хтела да кажеш.....
Daj pisi normalno kak svi da te barem nesto razumijem...Hellen:Нисам баш сигурна да сам схватила шта си хтела да кажеш.....
Pravilo broj xyz, ne ulazimo u veze sa osobom koja nije prebolela bivseg partnera.klompac:Evo kako stvari stoje....
Zaljubio sam se u curu i imala je decka...sad kad ju je ostavio rekla mu je sve i svasta...i tu sad nastaje problem...ne moze ga zaboravit...pito sam ju u cemu je problem kod mene i rekla mi je da nema problema...da je taj tip koji ju je ostavio problem...e sad sto da napravim...to vec traje 1 tjedan a ja sve vise i vise mislim na nju...
Pomozite...
tara623:evo ja cu pitati-odakle si?
klompac:Daj pisi normalno kak svi da te barem nesto razumijem...
Ma goni se u ******Hellen:А как то сви пишу?