Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
... eto... razpizdiste coveka..i sta sad...klompac:Ma goni se u ******
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... eto... razpizdiste coveka..i sta sad...klompac:Ma goni se u ******
Ne mogu drugu kad volim nju...dajanijegara:Dajte ljudi, sto zajebavate coveka.
Mozda stvarno ima problem.
@klompac
Ako ga ona i dalje voli i razmislja o njemu ti onda nemas sta da trazis tu. Bice joj potrebno bar jos par meseci da ga zaboravi. Zato ti preporucujem da prekines s njom i da si nadjes neku drugu

Pa koliko dugo ste zajedno?klompac:Ne mogu drugu kad volim nju...![]()
![]()
![]()

Sto si bre takav?klompac:Ma goni se u ******
Onda otpisi mogucnost da bude s tobom. Dok ne zaboravi tog momka ona nece biti s drugim i ti to ne mozes da promenis. Nazalost. Zato bih ti preporucila da je zaboravis, nadjes neku drugu curu i pokusas nju da zavolisklompac:Pa problem je u tome sto nismo zajedno...nego mi je rekla da nemoze imati decka jer ovoga majmuna ne moze zaboravit...
Ali ne mogu...Radije necu imati curudajanijegara:Onda otpisi mogucnost da bude s tobom. Dok ne zaboravi tog momka ona nece biti s drugim i ti to ne mozes da promenis. Nazalost. Zato bih ti preporucila da je zaboravis, nadjes neku drugu curu i pokusas nju da zavolis
evo potencijalne pomoci...klompac:Evo kako stvari stoje....
Zaljubio sam se u curu i imala je decka...sad kad ju je ostavio rekla mu je sve i svasta...i tu sad nastaje problem...ne moze ga zaboravit...pito sam ju u cemu je problem kod mene i rekla mi je da nema problema...da je taj tip koji ju je ostavio problem...e sad sto da napravim...to vec traje 1 tjedan a ja sve vise i vise mislim na nju...
Pomozite...

Mogu itekako mogu i ako sam zaljubljen samo dok cu biti s njom naravno AKO cu biti ja cu je voljeti i voljeti......dajanijegara:Sve se moze kad se hoce. A i ne mozes da je volis ako nisi bio sa njom u vezi. Tako da je to samo zaljubljenost koja ce proci. Videces. Za mesec dana ces se smejati ovim svojim postovima. Govorim ti iz iskustva
di si ti?nema te bre tako dugodajanijegara:Dajte ljudi, sto zajebavate coveka.
Mozda stvarno ima problem.
@klompac
Ako ga ona i dalje voli i razmislja o njemu ti onda nemas sta da trazis tu. Bice joj potrebno bar jos par meseci da ga zaboravi. Zato ti preporucujem da prekines s njom i da si nadjes neku drugu