Ne moze ga zaboravit!!!

E, a mozes i preko interneta naruchit' neke spriceve i hemije sto brishu sjecanja selektivno, recimo zadnjih tjedan, dva, tri... Ali to samo u inozemstvu, dok stigne isporuka, proc'e vise od tjedna sigurno, a dotle bi mogla i ona zaboravit' sve prirodnim putem.

klompac:
Pa problem je u tome sto nismo zajedno...nego mi je rekla da nemoze imati decka jer ovoga majmuna ne moze zaboravit...
Onda otpisi mogucnost da bude s tobom. Dok ne zaboravi tog momka ona nece biti s drugim i ti to ne mozes da promenis. Nazalost. Zato bih ti preporucila da je zaboravis, nadjes neku drugu curu i pokusas nju da zavolis

klompac:
Evo kako stvari stoje....
Zaljubio sam se u curu i imala je decka...sad kad ju je ostavio rekla mu je sve i svasta...i tu sad nastaje problem...ne moze ga zaboravit...pito sam ju u cemu je problem kod mene i rekla mi je da nema problema...da je taj tip koji ju je ostavio problem...e sad sto da napravim...to vec traje 1 tjedan a ja sve vise i vise mislim na nju...
Pomozite...
evo potencijalne pomoci...
moras ju razuvjerit u emocije koje ona vidno ali glupo usmjerava ka prijethodnom hodajucem falusu koji je odhodao(zbriso)...jer i mjesec studeni donosi nove ljubavi i faluse jell...a za to ce potrebno bit vise od tjedan ali bogo moj...i onda je uvjeri u svoju dragost ka njoj esponirajuci erektivno splovilo ispod okolotrbusnog pantalonodrzaca i ispuni joj oci sjajem i zvjezdicama...ta nemoj bit tjerac cistog runskog cetvoronoznog blatobrkala boga mu...

u potpisu Gedza sumadinac :p

dajanijegara:
Sve se moze kad se hoce. A i ne mozes da je volis ako nisi bio sa njom u vezi. Tako da je to samo zaljubljenost koja ce proci. Videces. Za mesec dana ces se smejati ovim svojim postovima. Govorim ti iz iskustva
Mogu itekako mogu i ako sam zaljubljen samo dok cu biti s njom naravno AKO cu biti ja cu je voljeti i voljeti......

@komentari
daj decki prestanite ga zezat....

@tema
znam kak joj je, ali ti nesvacas da nemoze tek tako spakirat i izbacit iz srca tog decka, ali malo pomalo ce on nestajat i onda ce nestat, za tjedan-dva...
zato moras jos vise pohitat i iskoristit dok je jos tuzna... tuzna i pijana, perfektno

Back