Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
a dje takve naci?To bi naravno bilo idealno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dje takve naci?To bi naravno bilo idealno
pa vidi se iz primera postavljaca
pa nije mi sve jedno
Ja vas uopšte ne kapiram
Ovamo sve neki komadi a žensku nemožete naći a ako neku odmeriti nemate mooda da je smuvate
Kakva egzotika. Upoznao je devojku koja ima muža.
![]()
ja reko ti pricas o "kein sex vor der ehe"
ne znam kako je drugima al ja nemam problema, problem imaju one jer neznaju sta hoce
Pa kad nisi u trendu
Priča mi sin, kod njega u razredu većina rastavljena i mame imaju "momke", a tate "djevojke"....s tim da su i momci i djevojke 40+.
Pozdrav svima
Nedavno sam upoznao devojku sa kojom treba da se nadjem,starija je par godina od mene i udata je ali
znaci totalno divlji brak,nisu po papiru vencani zive zajedno samo,fina je devojka duhovita i nemam zamerka za tih 5,6 godina
pricali smo o tome kako da se nadjemo ipak je ona udata ajd da kazem i sa njim je 8 godina,nije zadovljna sa njim tipa
nisu u najboljem odnosu ovo ono a i ne moze da je zadovlji nikako ali kao na foru ima dovoljno "veliki"
sad ja razmisljam nemam bas puno seksualnog iskustva,neprijatno mi ja da kazem ali nemam ja ni nekog dzina,plasim se da ako i nesto pokusam da
ga samo ne ispusim a i da li bi ona ustvari ostavila muza sa kojim je tolike godine a ja je posluzio kao igracka,necu da se zajebem a ni da je razocaram,Stvarno mi je potrebna pomoc nekoga ko je mozda imao slicno iskustvo,ako moze u PP ne volim da javno pricam o tome![]()
Izbrisao sam svaki kontakt ne zato što mi nije stalo više,nego njoj nije stalo,bio sam i glup što sam i pomislio da bi neko mogao da
ostavio voljenu osobu sa kojom je 8 godina zbog mene...Možda je i tako bolje ko zna..
...biću kratak,nikad ali nikad ne spavaj sa ženom koja ima više problema od tebe..
..ne računam kurave..