Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi! Goran Vesić: Ostavku podnosim kao odgovoran čovek

U pravu si ti od početka, njima je cilj samo da oni zasjednu u stolice vlasti pa ako mora i preko pve tragedije ali da zasjednu. Fuj!
Наравно. Ни трунку, али ни трунку емпатије за страдале, ти људи немају.
Пази шта ти кажем.

Један од њих је чак изјавио да је ово ,,одлична прилика " да се склони ова власт. Дотле то лудило иде.

Наравно. Ни трунку, али ни трунку емпатије за страдале, ти људи немају.
Пази шта ти кажем.

Један од њих је чак изјавио да је ово ,,одлична прилика " да се склони ова власт. Дотле то лудило иде.
Bože sačuvaj, sada me više brinu oni od onih koji su krivi za ovu tragediju. Sa njima bi tek propali u deseti krug pakla.

Може имати одговорности у смислу да су за вријеме санације сконтали како је надстрешница у лошем стању па пријавили али нико није одреаговао и они наставили, међутим пројекат није њихов, они су се јавили на јавни позив, испоштовали захтевано.Извођачу радова је неко дао зелено свјетло да је ок шминкати без озбиљне анализе статике а заправо сада видимо да није ок.Дакле није њихова кривица ако инвеститор није тражио, они раде по пројекту.А инвеститор у овом случају је држава-надлежно министарство.Небитно да ли кредитом или властитим средствима.Министарство јесте криво јер није установило чињенично стање, тј. да је надстрешница била угрожена или накнадно угрожена додавањем нових материјала и тежине, тотално небитно.У оба случаја је крив надзор.

Да би Министарство имало добре инфо тражи инфо од струке која је у овом случају очигледно заказала и ту чучи највећа одговорност.Не може Весић као индивидуа да зна те ситне детаље или још дубље по вертикали предсједник Владе или Вучић како овдје појединци пишу.Таквим детаљима се не бави предсједник Владе а тек предсједник државе, тотално промашена теза.

Можемо ми овдје да дробимо до бесвјести, чак и да опозиција формира семафор коалицију "Србија против лоше санираних надстрешница" и да тјера даље одговорност-политизацију овог случаја у недоглед али реално објективно сагледати проблем или разлог ове несреће могу само надлежни органи, тј. поново та иста струка која је заказала у санирању надстрешнице, али овај пут вјештаци које ангажује инспекција или данас сутра Суд.Ајд да видим тог м*удоњу који ће сада ставити потпис да је ово пало само од себе из чисте *ајебанције и убило 14 невиних људи.Уопште не сумњам да ће вјештачење струке сада бити на нивоу и да ће у року од пар дана избацити неколико одговорних лица.

Cuj ovog, politizacija slucaja.

Narucilac posla drzava, a da se ne politizuje.

Jer se predstavnici drzave biraju na nepoliticki nacin. Njih niko nije izabrao glasajuci za politicku stranku (ne ne, nesto drugo je), koja je dobila vecinu u parlamentu (takodje nepoliticki akter) i izglasala poverenje premijeru koji bira ministra. To nije politicki proces. To je Bozija ruka (El mano de Dios).

Ministar koji kadrira i kome odgovaraju svi koji ucestvuju u narucivanju i nadzoru posla, to su vam sve nepoliticki cinioci i politika nema apsolutno nikakve veze sa tim.

Citaracu uvazenog kolegu forumasa (nadam se da mi nece zameriti), identitet zapadnjacki, mentalitet moravski a inteligencija bosanska.

Ajde od početka.. uslikaj mi diplomu škole koju si završio... Nemam više toliko vremena za sve vas.
Izvini, bez toga se ovaj razgovor neće nastaviti...

Ne pada mi na pamet, profesore, a i nema potrebe.
Razgovarćemo drugi put...:kpozdrav:

U svakom slučaju kriviti Dahije, a ne spominjati njegovu ekselenciju Sultana nije baš mnogo rodno.

Poslednja izmena:
Да, ако под ,,одбраном власти" подразумеваш негирање ваше тезе да је Вучић убио те људе.
Ocekivao sam da ces da se javis. Ludilo je braniti mafiju, ali tvoji kapaciteti shvatanja su na vrlo niskom nivou. Tebi je normalno da jedan Grcic bude na celu EPS-a, da covek koji je bezao od sluzenja vojnog roka bude ministar vojske, policije, bia, da ne idem dalje.

Dok ti shvatis ko je na vlasti i kao ova vlast krade/zaduzuje narod bice kasno za sve nas. Sta mislis zasto ljudi odlaze iz Srbije, sigurno ne jer ovde vlada "zlatno doba" ili zato sto je vlast divna. Naravno nemas kapaciteta da shvatis da zivimo u diktaturi gde niko ne sme nista da uradi dok ON ne dozvoli. I to je tebi normalno iako ON krsi sve moguce zakone i ustav, on veliki strucnjak koji se razume u sve bez dana radnog staza.

Ti si samo pripadnik tog blata, neko ko nema niti svoje misljenje niti svoje ja. Samo gutas ono sto gledas na tv-u.

I da naravno da je on kriv jer od njega sve polazi. ON je taj koji je postavio ljude, koji je aminovao sve. ON je taj koji deli drzavne pare kao da su njegove, koji se mesa u sve...

Nisam ja dokazao nista, nego i sam je rekao da mu je vazna njegova ****** , ****** gradjane.
Сад те мало боље разумем, твој бес, али опет сматрам да решење проблема није у бесу и мржњи.

Постајеш свесна или несвесна жртва оних који би да искористе трагедију да би дошли до власти.
Прочитај они књигу о Аги и баби, ја сам исто био у том стању ко ти, због разних неправди, онда сам схватио да је проблем у самим људима, друштву, свима нама, а не једном човеку или једној власти.

Надлежне градске службе обилазе све јавне објекте у Београду ради процене безбедности

🔎 У наредним данима надлежне службе обићи ће све јавне просторе, као и јавне објекте у власништву Града Београда и утврдити да ли постоји потреба за онемогућавањем коришћења одређених простора, односно делова објеката, како би се спречила потенцијална трагедија, саопштио је данас градски Секретаријат за информисање.

❌ Први простор који ће бити ограничен за коришћење јесте простор „Безистана”.

Ocekivao sam da ces da se javis
Па кад си ме прозвао.

Ocekivao sam da ces da se javis. Ludilo je braniti mafiju, ali tvoji kapaciteti shvatanja su na vrlo niskom nivou. Tebi je normalno da jedan Grcic bude na celu EPS-a, da covek koji je bezao od sluzenja vojnog roka bude ministar vojske, policije, bia, da ne idem dalje.

Dok ti shvatis ko je na vlasti i kao ova vlast krade/zaduzuje narod bice kasno za sve nas. Sta mislis zasto ljudi odlaze iz Srbije, sigurno ne jer ovde vlada "zlatno doba" ili zato sto je vlast divna. Naravno nemas kapaciteta da shvatis da zivimo u diktaturi gde niko ne sme nista da uradi dok ON ne dozvoli. I to je tebi normalno iako ON krsi sve moguce zakone i ustav, on veliki strucnjak koji se razume u sve bez dana radnog staza.

Ti si samo pripadnik tog blata, neko ko nema niti svoje misljenje niti svoje ja. Samo gutas ono sto gledas na tv-u.

I da naravno da je on kriv jer od njega sve polazi. ON je taj koji je postavio ljude, koji je aminovao sve. ON je taj koji deli drzavne pare kao da su njegove, koji se mesa u sve...
Не браним ја никакву мафију, како рекох,сви криви треба да одговарају и мора да одговарају! Сви! Од најмањег до најнижег!
Сви криви за пад надстрешнице!

Оно чему се ја противим је политичко лешинарење које гледа да искористи трагедију зарад своје претензије на власт!

Понудио вам је референдум о смени!! Поштено по мени!
Ако је он за све крив,сигуран сам да ће народ да га смени!

Оно чему се ја противим је политичко лешинарење које гледа да искористи трагедију зарад своје претензије на власт!

НАТО опозиција гледа како да намести НАТО позицији, у свим ситуацијама, баш као што ови на власти намештају овима у опозицији.

Исти титоистички олош !

НАТО опозиција гледа како да намести НАТО позицији, у свим ситуацијама, баш као што ови на власти намештају овима у опозицији.

Исти титоистички олош !
Мистик, зашто би НАТО опозиција била против НАТО позиције, ваљда би требало да делују у садејству?

Понудио вам је референдум о смени!! Поштено по мени!
Ако је он за све крив,сигуран сам да ће народ да га смени!

Крив је колико и Тадић, што нема Републике, независних Институција, независних стручњака ...

Све се и даље контролише из ЦК који се тако више не зове, све је исто ...

Нити ћу икада укапирати ту идеју да је трагедија ,,прави тренутак" за рушење власти!
Ti i dalje ne kapiras, koliko je zakona prekrsila ova vlast, da u zemlji vlada diktatura. Ne kapiras da u ovoj zemlji ne postoji slobodna volja gradjana. Ne kapiras da sudstvo nije nezavisno, jer da jeste skoro svi clanovi SNS bi bili na robiji. Ne kapiras koliko su nas zaduzili i kako uzimaju pare na raznim naduvanim tenderima.

Ti si tip kome da pokazes crnu ovcu ti ces vikati da je bela...

Ti i dalje ne kapiras, koliko je zakona prekrsila ova vlast, da u zemlji vlada diktatura. Ne kapiras da u ovoj zemlji ne postoji slobodna volja gradjana. Ne kapiras da sudstvo nije nezavisno, jer da jeste skoro svi clanovi SNS bi bili na robiji. Ne kapiras koliko su nas zaduzili i kako uzimaju pare na raznim naduvanim tenderima.

Ti si tip kome da pokazes crnu ovcu ti ces vikati da je bela...
Море да је ово заиста таква ,,диктатура" о каквој дрндаш, пола вас не би било на форуму него у затвору, не би имали своје медије и не би они помахнитали ,,студенти" могли онако да насрћу на полицију, не би Мариника дрндала како је ово убиство, не би сте преко Вучићеве слике лепили етикету да је убица, да му отац није отац, да му је мајка *****, итд, итд.

Причао сам са једним Кинезом,он ми је рекао дословце да је код нас у Србији права слобода. Кад би неко у Кини викнуо ,,Си педеру", не би завршио реченицу до краја, а већ би био у радном логору.

Немаш ти брале појма шта је диктатура.

Па делују, зато Србија и Срби нестају ...
Срби нестају због нечег много дубљег. Описао је то још Арчибалд Рајс ј књизи ,,Чујте Срби". Ствар је много старија и од често спомињане УДБ-е.
И ЦК.А поготово Вучића и СНС.

Back