Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 94.860
knjigu napisah ovde za tri dana, a ti za vreme obojene boljsevicke revolucije jos svinjkoljujes![]()
јебо свиње... треба кров скидати ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
knjigu napisah ovde za tri dana, a ti za vreme obojene boljsevicke revolucije jos svinjkoljujes![]()
Илити,рецимо за ове Уличаре:Jeste ako smo u pitanju ti ili ja, ali za njih to ne važi.
Vesic nije pobegao, on je otputovao.
Vesic nije kupio vilu u Trstu za 4 miliona evra.
Dobro, kupio je kucu u Trstu ali nije kostala 4 miliona, nego samo 3.95 miliona.
Covek je posteno radio svoj posao, stedeo paru na paru, kupio nekretninicu za crne dane, uzeo neiskorisceni godisnji odmor i proslogodisnje bolovanje, pa otisao da farba i stavi plocice jer su majstori u Italiji skupi, a on se istrosio. Nije kao neki kojima je tetka iz Kanade poslala, mora sve sam.
Vratice se cim zavrsi radove.
Jeo kačamak i kosti, pušio najgoru krdžuVesic nije pobegao, on je otputovao.
Dobro, kupio je kucu u Trstu ali nije kostala 4 miliona, nego samo 3.95 miliona.
Covek je posteno radio svoj posao, stedeo paru na paru, kupio nekretninicu za crne dane, uzeo neiskorisceni godisnji odmor i proslogodisnje bolovanje, pa otisao da farba i stavi plocice jer su majstori u Italiji skupi, a on se istrosio. Nije kao neki kojima je tetka iz Kanade poslala, mora sve sam.
Zbog Vesića i njegovih kocki na trgu republike ponovo mora da se renovira trg. Sav je oronuoVesic nije pobegao, on je otputovao.
Lik ladno misli da ce da se izvuce i da nece odgovarati kao da Interpol i Europol ne postoji...Nesto ne cujem u vestima ni od rezimskih medija ni od n1 ili nove nesto o njemu.
Možda je umro od gladovanjaNesto ne cujem u vestima ni od rezimskih medija ni od n1 ili nove nesto o njemu.