Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 3.287
Кад у Србији нема правдеNe znam zasto mi ih nije zao. Tako je to kad ides u EU po pravdu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад у Србији нема правдеNe znam zasto mi ih nije zao. Tako je to kad ides u EU po pravdu.
Niste u poziciji da ikoga izručujete.To su samo vaši vlažni snovi a snove i stvarnost treba držati odvojeno.Eventualno možemo isporučiti Vučića zbog ratnog huškanja u Glini. I Šešelja ako oće. I Grobara.
Ma ne se uzbuđavaj, ja to onako. Naravno da ih niko neće isporučiti, jer ih niko i ne traži. Imamo mi naše zatvore za takve kao oni.Niste u poziciji da ikoga izručujete.To su samo vaši vlažni snovi a snove i stvarnost treba držati odvojeno.
Što ste isporučivali i zatvarali isporučivali ste i zatvarali.Prošlo vaše i nikad se neće vratiti.Lustrirao vas srpski narod.Ma ne se uzbuđavaj, ja to onako. Naravno da ih niko neće isporučiti, jer ih niko i ne traži. Imamo mi naše zatvore za takve kao oni.
Što se isporučivali i zatvarali isporučivali ste i zatvarali.Prošlo vaše i nikad se neće vratiti.Lustrirao vas srpski narod.
Izmanilupisana manjina a ne narod.Ja ne bih da se dobacujem parolama, vidi se po ulicama gradova šta narod želi.
Ja ne bih da se dobacujem parolama, vidi se po ulicama gradova šta narod želi.
Nećemo priznati. I šta sad?
Gde li ti živiš Sajo…Da si bio tamo i upoznao ljude, video bi da nema bukvalno nikakve razlike.
Nego smo nekako uspeli da budemo izmanipulisani i izdoktrinisani od strane političara da je mržnja deo naše prirode, a za njih bogaćenje u mutnom.
Da li se neko zapita kako ljudi sa ovih prostora koji odu u Austriju, Nemačku... tamo svi žive složno a ovde nas "potsećaju" kako treba da se mrzimo i ubijamo? Nego smo naivan narod, glup ko ona stvar, i političari naravno to zloupotrebljavaju.
Могло би бити и горе, да Немачка штампа уџбенике за децу Србије! Oh, wait...Али помисли који је то безобразлук,
да нас Немци и Хрватијанци прогањају за ратне злочине !![]()
Ni slucajno. Ako zaboravimo proslost, sutra cemo imati novi Jasenovac i decije logore. Zaboravite Vi da cemo ikada oprostiti zlocine nad srbima.Nebitan lik iz nebitne partije. Uvek se tako uhvatiš nekih marginalaca koji šire mržnju i onda to učitavaš svima. Pravi si ekpert manipulacije, skoro ko predsednik
Inače, hejtera ima na obe strane, verujem da ćeš uvek moći da ih nađeš, ali poenta je da je preko 90% građana, i naših i njihovih, za normalnu saradnju. Sramota je da bratski narodi žive u nekoj mržnji zbog nekakvih sukoba koje su zakuvali političari i sa kojima sadašnje generacije nemaju nikakve veze. Moramo da prestanemo da živimo u prošlosti.
Ti i tvoja DS 2.0? Kako sa svojom šeficom Dabricom?Ma ne se uzbuđavaj, ja to onako. Naravno da ih niko neće isporučiti, jer ih niko i ne traži. Imamo mi naše zatvore za takve kao oni.
Na to pitanje treba da odgovoriš upravo ti.Da. I ?
Ovde jedino Vi izmisljate . Hocete na vlast da bi krali i pljacksli narod. A niste ni srbi..Naravno da nas ovakve niko neće. Sa režimom koji živi od paranoje, histerije i izmišljenih neprijatelja, ne možemo ni da očekujemo da nas iko ozbiljno shvati. "Svi nas mrze", "strani plaćenici", "domaći izdajnici"... to nije politika, to je psihijatrija u funkciji vlasti. Održavanje konflikata u regionu nam je strateški interes, dimna zavesa za krađu, korupciju i represiju. Da se trudimo da nas ne prime nigde, ne bi bolje uradili![]()
Sama sebi zal we pila dtiketu na grudi...Ti i tvoja DS 2.0? Kako sa svojom šeficom Dabricom?
Pogledajte prilog 1724984
Ne vidi, vestacki zubi, perika...sve lazno, pa i patriotizam..Ti i tvoja DS 2.0? Kako sa svojom šeficom Dabricom?
Pogledajte prilog 1724984
To su ipak samo frustracije neostvarenih aktivista bivšeg režima.Niste u poziciji da ikoga izručujete.To su samo vaši vlažni snovi a snove i stvarnost treba držati odvojeno.
Šta treba da odgovorim? Neki lik je poslao neku poruku na koju treba da odgovorim i to je jako bitno? Gubiš se. Krnjača loše utiče na tebeNa to pitanje treba da odgovoriš upravo ti.
Zato tvojima i ide kako im ide.Da. I ?