Порука студентима из Европског парламента: Признајте кривицу Србије за агресију на Хрватску

Eventualno možemo isporučiti Vučića zbog ratnog huškanja u Glini. I Šešelja ako oće. I Grobara.
Niste u poziciji da ikoga izručujete.To su samo vaši vlažni snovi a snove i stvarnost treba držati odvojeno.

Niste u poziciji da ikoga izručujete.To su samo vaši vlažni snovi a snove i stvarnost treba držati odvojeno.
Ma ne se uzbuđavaj, ja to onako. Naravno da ih niko neće isporučiti, jer ih niko i ne traži. Imamo mi naše zatvore za takve kao oni.

Ma ne se uzbuđavaj, ja to onako. Naravno da ih niko neće isporučiti, jer ih niko i ne traži. Imamo mi naše zatvore za takve kao oni.
Što ste isporučivali i zatvarali isporučivali ste i zatvarali.Prošlo vaše i nikad se neće vratiti.Lustrirao vas srpski narod.

Poslednja izmena:
Što se isporučivali i zatvarali isporučivali ste i zatvarali.Prošlo vaše i nikad se neće vratiti.Lustrirao vas srpski narod.
:lol: Ja ne bih da se dobacujem parolama, vidi se po ulicama gradova šta narod želi.

:lol: Ja ne bih da se dobacujem parolama, vidi se po ulicama gradova šta narod želi.
Celebrate Happy Birthday GIF by TRT

Da si bio tamo i upoznao ljude, video bi da nema bukvalno nikakve razlike.

Nego smo nekako uspeli da budemo izmanipulisani i izdoktrinisani od strane političara da je mržnja deo naše prirode, a za njih bogaćenje u mutnom.

Da li se neko zapita kako ljudi sa ovih prostora koji odu u Austriju, Nemačku... tamo svi žive složno a ovde nas "potsećaju" kako treba da se mrzimo i ubijamo? Nego smo naivan narod, glup ko ona stvar, i političari naravno to zloupotrebljavaju.
Gde li ti živiš Sajo…

Али помисли који је то безобразлук,
да нас Немци и Хрватијанци прогањају за ратне злочине ! 🫢🫢🫢
Могло би бити и горе, да Немачка штампа уџбенике за децу Србије! Oh, wait...

Nebitan lik iz nebitne partije. Uvek se tako uhvatiš nekih marginalaca koji šire mržnju i onda to učitavaš svima. Pravi si ekpert manipulacije, skoro ko predsednik ;)

Inače, hejtera ima na obe strane, verujem da ćeš uvek moći da ih nađeš, ali poenta je da je preko 90% građana, i naših i njihovih, za normalnu saradnju. Sramota je da bratski narodi žive u nekoj mržnji zbog nekakvih sukoba koje su zakuvali političari i sa kojima sadašnje generacije nemaju nikakve veze. Moramo da prestanemo da živimo u prošlosti.
Ni slucajno. Ako zaboravimo proslost, sutra cemo imati novi Jasenovac i decije logore. Zaboravite Vi da cemo ikada oprostiti zlocine nad srbima.

Naravno da nas ovakve niko neće. Sa režimom koji živi od paranoje, histerije i izmišljenih neprijatelja, ne možemo ni da očekujemo da nas iko ozbiljno shvati. "Svi nas mrze", "strani plaćenici", "domaći izdajnici"... to nije politika, to je psihijatrija u funkciji vlasti. Održavanje konflikata u regionu nam je strateški interes, dimna zavesa za krađu, korupciju i represiju. Da se trudimo da nas ne prime nigde, ne bi bolje uradili ;)
Ovde jedino Vi izmisljate . Hocete na vlast da bi krali i pljacksli narod. A niste ni srbi..

Na to pitanje treba da odgovoriš upravo ti.
Šta treba da odgovorim? Neki lik je poslao neku poruku na koju treba da odgovorim i to je jako bitno? Gubiš se. Krnjača loše utiče na tebe

Back