Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi! Goran Vesić: Ostavku podnosim kao odgovoran čovek

Море да је ово заиста таква ,,диктатура" о каквој дрндаш, пола вас не би било на форуму него у затвору, не би имали своје медије и не би они помахнитали ,,студенти" могли онако да насрћу на полицију, не би Мариника дрндала како је ово убиство, не би сте преко Вучићеве слике лепили етикету да је убица, да му отац није отац, да му је мајка *****, итд, итд.

Причао сам са једним Кинезом,он ми је рекао дословце да је код нас у Србији права слобода. Кад би неко у Кини викнуо ,,Си педеру", не би завршио реченицу до краја, а већ би био у радном логору.

Немаш ти брале појма шта је диктатура.
Ne vredi, bot ostaje bot.

Idi raspitaj se koliko kosta nacionalni stadion kod nas, a zatim se raspitaj koliko kosta da se napravi u evropi.

E onda odes pa se raspitas sta je uradjeno za 65 miliona evra koliko je kostala obnova železničke stanice u NS.

Posle toga odes i pitas zasto je naprasno posle izbora u decembru cena nepotrebnog expa skocila sa 12 na 18 milijardi evra.

A da imamo medije koje ne prikazuju nista sto je protiv vlasti, vec samo velicaju istu... Reci mi kako narod da zna da se nesto desava, ako se neke stvari ne prikazuju, ne prenose...

Prvi korak ka tvom izlecenju je da priznas sebi da si glup, da si podvodljiv...

Cuj ovog, politizacija slucaja.

Narucilac posla drzava, a da se ne politizuje.

Jer se predstavnici drzave biraju na nepoliticki nacin. Njih niko nije izabrao glasajuci za politicku stranku (ne ne, nesto drugo je), koja je dobila vecinu u parlamentu (takodje nepoliticki akter) i izglasala poverenje premijeru koji bira ministra. To nije politicki proces. To je Bozija ruka (El mano de Dios).

Ministar koji kadrira i kome odgovaraju svi koji ucestvuju u narucivanju i nadzoru posla, to su vam sve nepoliticki cinioci i politika nema apsolutno nikakve veze sa tim.

Citaracu uvazenog kolegu forumasa (nadam se da mi nece zameriti), identitet zapadnjacki, mentalitet moravski a inteligencija bosanska.
Ниси ти мене разумео.Политизација је сваки покушај да се политика гура испред струке.Ово је грешка грађевинске струка да ли намјерна или нехотична мени је небитно.Држава је ангажовала 6 фирми које се баве надзором и ту је негдје направљен пропуст шта и како тачно не бих улазио у детаље али сазнаће се врло брзо.

brt u ovoj i ovakvoj Srbiji ti očekuješ objektivno veštačenje struke? :) koje struke? naprednjačke? pa zbog njihovih stručnjaka se i desilo ovo ubistvo!!!!
Превелики је притисак јавности и превелика трагедија, не вјерујем да ће се на вјештачењу ићи против струке.
Не одговора никоме да се ово заташкава јер постоји превелики пропуст.Неко мора одговарати нема шансе да прође без формирања предмета.

Тачно, ти си Мариникин бот и ту ти ништа не помаже. Џабе све.
E botu nas forumski. Naravno da ces izbeci da napises bilo kakvu argumentovanu cinjenicu. Da odgovoris na nesto. Ne daj boze da sam probas da shvatis nesto...

Превелики је притисак јавности и превелика трагедија, не вјерујем да ће се на вјештачењу ићи против струке.
Не одговора никоме да се ово заташкава јер постоји превелики пропуст.Неко мора одговарати нема шансе да прође без формирања предмета.
Naravno pasce mozda jos par njih i nekoliko nebitnih likova i to ce biti to. Posle se vracaju na staro

Ne mogu zataškati. Ali gledaće da glavni ne padnu. Sjećaš se onog visećeg mosta kod Čačka? Znaš ko je odgovorao? Građevinski inspektor.

E botu nas forumski. Naravno da ces izbeci da napises bilo kakvu argumentovanu cinjenicu. Da odgovoris na nesto. Ne daj boze da sam probas da shvatis nesto...
Написао сам ја теби врло аргументоване чињенице о тој ,,диктатури" о којој дрндаш.
Заправо - нема је.

Ниси ти мене разумео.Политизација је сваки покушај да се политика гура испред струке.Ово је грешка грађевинске струка да ли намјерна или нехотична мени је небитно.Држава је ангажовала 6 фирми које се баве надзором и ту је негдје направљен пропуст шта и како тачно не бих улазио у детаље али сазнаће се врло брзо.
Тако је! Мора да се сазна. Синоћ је Вучић и рекао да је струка заказала и да морају кривци да одговарају.

Шта год ко мисли о њему, али тачно је рекао.

Problem je sto ti ne razumes osnovne pojmove.

Dakle, drzava nije covek. Drzavom upravljaju politicki izabrani predstavnici. Koriscenje pojma "politizacija" u kontekstu cinjenja (ili necinjenja) drzavnih predstavnika je pleonazam. I to glupi, da ne kazem "bosansko glupi" jer cu opet upotrebiti pleonazam.

Po svojoj etimiologiji politika je sve sto se odnosi na drzavu.

Drzava = politika.

Problem je sto ti ne razumes osnovne pojmove.

Dakle, drzava nije covek. Drzavom upravljaju politicki izabrani predstavnici. Koriscenje pojma "politizacija" u kontekstu cinjenja (ili necinjenja) drzavnih predstavnika je pleonazam. I to glupi, da ne kazem "bosansko glupi" jer cu opet upotrebiti pleonazam.

Po svojoj etimiologiji politika je sve sto se odnosi na drzavu.

Drzava = politika.
Ви појединци када не знате шта написати, онда најбоље да причамо вицеве о хаси и муји јбм. миша.

Не, држава није једнако политика јер смо ми сви дио државе, она представља становништво и територију дакле и оне који су у странкама и ван странке.Појединци мрзе Србију јер је њен предсједник тренутно дошао из СНС.То није нормално понашање.Политика је пролазна категорија а институције државе остају као и радници који раде ту.Знаш колико још имаш социјалистичког кадра, кадра бившег ДОС-а по државним институцијама па шта?Једни дођу други оду, људи остају, мијењају функције.

Дакле да поновимо сваку крштену државу представља законодавна, извршна и судска власт осим ако нисмо у тиранији или анархији а колико знам нисмо.Зашто постоје уопште државе?Једну од најстаријих дефиниција нам је дао Jean-Jacques Rousseau.По њему појединац и држава су у уговору, тј држава осигурава природно право сваког појединца на живот, слободу и право на имовину.То право нама није дао ни Вучић ни Тито ни било ко пре њих.Конташ паметни?

Ви појединци када не знате шта написати, онда најбоље да причамо вицеве о хаси и муји јбм. миша.

Не, држава није једнако политика јер смо ми сви дио државе, она представља становништво и територију дакле и оне који су у странкама и ван странке.Појединци мрзе Србију јер је њен предсједник тренутно дошао из СНС.То није нормално понашање.Политика је пролазна категорија а институције државе остају као и радници који раде ту.Знаш колико још имаш социјалистичког кадра, кадра бившег ДОС-а по државним институцијама па шта?Једни дођу други оду, људи остају, мијењају функције.

Дакле да поновимо сваку крштену државу представља законодавна, извршна и судска власт осим ако нисмо у тиранији или анархији а колико знам нисмо.Зашто постоје уопште државе?Једну од најстаријих дефиниција нам је дао Jean-Jacques Rousseau.По њему појединац и држава су у уговору, тј држава осигурава природно право сваког појединца на живот, слободу и право на имовину.То право нама није дао ни Вучић ни Тито ни било ко пре њих.Конташ паметни?

Kao sto si rekao za sudstvo, da predstavlja. Ali u Srbiji to sudstvo ne postoji, nije nezavisno. To sudstvo da funkcionise osudilo bi na dozivotnu robiju mnoge koji su dad na vlasti

Back