Ne mogu da prihvatim krivicu za smrt 14 ljudi! Goran Vesić: Ostavku podnosim kao odgovoran čovek

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
50.004
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na vanrednoj konferenciji za novinare obratio se se javnosti iz Vlade Srbije. On je saopštio da podnosi ostavku.Prošao je Dan žalosti u Srbiji povodm strašne tragedije koja se dogodila u Novom Sadu. Nisam se do sada oglašavao iz pijeteta prema stradalima i njihovim porodicama. Bio sam te strašne noći na Železničkoj stanici Novi Sad, moleći se da spasioci spasu još neki ćivot. Ostavku sam ponudio istog dana, a svoju nameru saopštio sam i predsedniku Republike. Želim da vas obavestim da ću sutra ujutru podneti ostavku na mesto ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture", rekao je Goran Vesić i dodao da ne može da prihvati krivicu za smrt 14 ljudi.

Dodao je da kada Narodna skupština bude konstatovala njegovu ostavku da će prestati da obavlja funkciju u tehničkom mandatu.On je rekao da ni on, ni ljudi koji rade sa njim nemaju ni trunku dogovornosti za tragediju koja se dogodila.Ostavku podnosim kao odgovoran čovek. Svestan da ova tragedija nije smela da se dogodi.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...da-prihvatim-krivicu-za-smrt-14-ljudi/x6dh403

Bar neko da podnese ostavku. Mada je ovo vjerovatno pod pritiskom Vučića.

А и та оставка
(мислим оставке у сличним ситуацијама),
могу двојаком да се тумаче.

После ср ања побегнеш, отресеш прашину,
и још те тапшу по рамену
као браво што си дао оставку !

Као оног Ружића,
који и дан данас скупља поене што побеже са бојног поља,
ономад ...

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na vanrednoj konferenciji za novinare obratio se se javnosti iz Vlade Srbije. On je saopštio da podnosi ostavku.Prošao je Dan žalosti u Srbiji povodm strašne tragedije koja se dogodila u Novom Sadu. Nisam se do sada oglašavao iz pijeteta prema stradalima i njihovim porodicama. Bio sam te strašne noći na Železničkoj stanici Novi Sad, moleći se da spasioci spasu još neki ćivot. Ostavku sam ponudio istog dana, a svoju nameru saopštio sam i predsedniku Republike. Želim da vas obavestim da ću sutra ujutru podneti ostavku na mesto ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture", rekao je Goran Vesić i dodao da ne može da prihvati krivicu za smrt 14 ljudi.

Dodao je da kada Narodna skupština bude konstatovala njegovu ostavku da će prestati da obavlja funkciju u tehničkom mandatu.On je rekao da ni on, ni ljudi koji rade sa njim nemaju ni trunku dogovornosti za tragediju koja se dogodila.Ostavku podnosim kao odgovoran čovek. Svestan da ova tragedija nije smela da se dogodi.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...da-prihvatim-krivicu-za-smrt-14-ljudi/x6dh403

Bar neko da podnese ostavku. Mada je ovo vjerovatno pod pritiskom Vučića.

Vlada Srbije ima 32 člana

(1/32)x100= 3% Vlade je podnelo ostavku 😡

PREMALO ZA SMRT SKORO 20 LJUDI, MEDJU KOJIMA I DECE KOJA SU TEK POČELA ŽIVETI !!!

I to ostavku podneo lik koji kaze "Ne osecam krivicu..." 😡😡😡

...

Ето, оде Весић. Али,опет ми се чини да неки неће бити задовољни.
Ja čekam da vidim ko će od direktnih izvođača odgovarati. To je veoma važno da ne bi takav "graditelj" pravio opet nešto.
Inače u svakoj normalnoj zemlji je ovakva ostavka normalna stvar, ali ne sme da se ostane samo na tome.

Na prolece eto od Vesica Ministar Kulture i sporta ili Obrazovanja...mozda cak i Ministar Pravde...

...
Ne može, to je zauzeto mesto

IMG-7859cf5343e40d9e689128ac7a9f0bfe-V.jpg

Ето, оде Весић. Али,опет ми се чини да неки неће бити задовољни.
pa nego, sta si ti mislio,
mogu svi da daju ostavku,
ali dok ON ne ode, nece dati mira
cilj je vucic, a pravi krivci njih ni ne interesuju

Back