mikica68
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
hm dobra ideja hvala prijatelji na pomoci toga se nisam setio al nemam linuks cd moracu da pokusam da pronadjem od prijatelja pa da pokusam i to jos jednom hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ček bre , da li je tebi crkao komp ili windows?hm dobra ideja hvala prijatelji na pomoci toga se nisam setio al nemam linuks cd moracu da pokusam da pronadjem od prijatelja pa da pokusam i to jos jednom hvala.
Po svemu što si ti do sada napisao na ovom topic-u imam utisak da ti komp radi ali i baguje kada uđeš u BIOSMa da sad nemogu vise ni da ga pokrenem radio je celih 48h i sad samo crn ekran moram da sacekam platu i da ga nosim kod majstora nema mi druge. Kad ga sad upalim krene da ocitava win i samo se zacrni ekran posle 5 sec i to je to on radi ali nema na monitoru nista. Prvo sam pomislio da mi je monitor riknuo ukljucim ga na drugi monitor opet crn ekran i to je to. Predpostavljam da je ostao virus ali neznam kako posle defregmentacije particije C. Pokusacu da izvucem tj sacuvam podatke sa particije D ali videcu. Tamo su mi slike kojih nemam nigde sacuvane od prijatelja,rodbine a koji su na zalost mrtvi pa mi je zao da to izgubim ostalo manje vise nacu opet.
Posle defragmentacije particije C?!Ma da sad nemogu vise ni da ga pokrenem radio je celih 48h i sad samo crn ekran moram da sacekam platu i da ga nosim kod majstora nema mi druge. Kad ga sad upalim krene da ocitava win i samo se zacrni ekran posle 5 sec i to je to on radi ali nema na monitoru nista. Prvo sam pomislio da mi je monitor riknuo ukljucim ga na drugi monitor opet crn ekran i to je to. Predpostavljam da je ostao virus ali neznam kako posle defregmentacije particije C. Pokusacu da izvucem tj sacuvam podatke sa particije D ali videcu. Tamo su mi slike kojih nemam nigde sacuvane od prijatelja,rodbine a koji su na zalost mrtvi pa mi je zao da to izgubim ostalo manje vise nacu opet.
HM moguce je da je to problem pokusacu i to mada sumnjam a bios mogu da otvorim ali da pokrenem iz safe moda nemogu pocne da ga ocitava i na samom startu posle mozda 20 sec samo izbaci i krene da ucitava win tako da neznam sta je problem nisam strucnjak za te stvari.Po svemu što si ti do sada napisao na ovom topic-u imam utisak da ti komp radi ali i baguje kada uđeš u BIOS
1. BIOS baterija zeza ili je prazna (karakteristično je da tada BIOS ne radi kako treba i obično se resetuje. Ako želiš dobru bateriju odeš kod časovničara i kupiš novu (ne na pijaci) CR2032 košta oko 250 din nova i zameniš je
2. možda je do napajanja računara jer dovoljno je da je jedna napojna grana nije kako treba recimo onaj od 3 ili -5 volti i računar neće raditi ispravno ,
Naravno nezavisno od svega imaš i problem sa windowsom koji ti je oštećen i to se rešava reinstalacijom sistema.
Iz svega navedenoga ja da sam na tvome mestu probao bih sa drugim napajanjem.
http://www.myfacewhen.net/view/923-facepalmHM moguce je da je to problem pokusacu i to mada sumnjam a bios mogu da otvorim ali da pokrenem iz safe moda nemogu pocne da ga ocitava i na samom startu posle mozda 20 sec samo izbaci i krene da ucitava win tako da neznam sta je problem nisam strucnjak za te stvari.