Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам како ти је, нема лека, извини...Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
jbg kada si ruzanLjudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
Šta će ti?Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
Pa svi imaju devojke i žene pa sve mislim da i ja moram da imam.Šta će ti?
Biće.
Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
Pa bisam ni tražio već sam samo rekao da ne mogu da naďen. A gde se to traži devojka?А где си тражио па ниси нашао?
Pa bisam ni tražio već sam samo rekao da ne mogu da naďen. A gde se to traži devojka?
Pa nisi svi, nisu ni svi svi...Pa svi imaju devojke i žene pa sve mislim da i ja moram da imam.
a i da je lep, a mali mu, sta vredi i da nadje zaludna posla...jbg kada si ruzan
I samo jednom ma koliko puta ponovio...Девојке се траже на разним местима. Може нпр. овде по интернету. Имаш на Крижарници пуно пичока.
Можеш да изађеш у Сансет (или где волиш, па да тамо наваташ нешто),
можеш на послу, ако имаш контакт са женама,
Затим преко разних пријатеља и сл.
Можда у редовним својим активностима виђаш неку (док пролази улицом свакидан у исто време или ради у пиљари или у Максију),
можеш да упишеш курс енглеског језика (или који хоћеш курс), па тамо у групи да ти се падне секси добра риба коју ћеш да претвориш о своју секси дрољицу и робињу.
Можеш да упишеш плес, тамо има цео рибњак, а мало мушкараца.
Можеш у теретани да сретнеш гомиле и гомиле риба,
Можеш да луташ Делтом, па да у оној општој гужви упознаш неку рибу.
Има толико опција и могућности.
glupiraj se poput mene, i eto djevojaka u pp - nina, serafim, jelena, macka zagrebacka, lorelajn, paula, lagerta, barbara i td...Pa bisam ni tražio već sam samo rekao da ne mogu da naďen. A gde se to traži devojka?
Sve te gaze pred spavanje a?glupiraj se poput mene, i eto djevojaka u pp - nina, serafim, jelena, macka zagrebacka, lorelajn, paula, lagerta, barbara i td...
ako je mali u tom slucaju ne saljes dik piča i da je lep, a mali mu, sta vredi i da nadje zaludna posla...
nope..iznenade me ujutro..Sve te gaze pred spavanje a?
Прво мораш да испразниш јаја.Ljudi pimagajte ne mogu da nađem devojku evo već par godina. Više u ne pokušavam da startujem devojke, digao sam ruke, šta da radim, šta mislite šta mi je? Ima li neko lek za moj problem?
Šta fali mojim stavovima? Mene da nema sa mojim ovakvim stavovima ovaj svet bi odavno propao, tako ja bar mislim.Мада, не знам која би пошла за тебе, с обзиром какве ставове имаш.
Вероватно те због тога ни једна неће.