- Poruka
- 66.803
Odmah sada a ne za godinu dana hodanja i vodanja &davljenja? Priyebalo vam se i hoćete da ubodete odmah ko u američkom filmu a oko vas su sve koje kolutaju očima?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odmah sada a ne za godinu dana hodanja i vodanja &davljenja? Priyebalo vam se i hoćete da ubodete odmah ko u američkom filmu a oko vas su sve koje kolutaju očima?
kad njega vidi trepce od tikovaУвек има нека која трепће окама.
Srpski tvist ljubavnog preduzetnika.Ortak koji radi kao klavijaturista priđe tokom svirke njih 10 i kaže "ako te svi ispale, ja sam ti siguran", ne bi verovao učinak
А ја мислио саме се бацају на тебе.500€?
Moze
A 200?
Pa nisam ti ja crveni krstА ја мислио саме се бацају на тебе.
kolimaА ја мислио саме се бацају на тебе.
Како се то изражаваш?Priyebalo vam se i hoćete da ubodete odmah ko u američkom filmu
То је тачно.Увек има нека која трепће окама.
dzaba........onako isprebijan nece budes nizasta.Kevina prijateljica inače čuvena naša glumica mi je jednom rekla. Idi kaži svakoj hoću da te **** dobićeš 20 šamara ali će 21a da te odvede u krevet
Kao univerzalna odgovor?Odmah sada a ne za godinu dana hodanja i vodanja &davljenja? Priyebalo vam se i hoćete da ubodete odmah ko u američkom filmu a oko vas su sve koje kolutaju očima?
moze i da bira?Izvadim anakondana i pitam "bebo, kako ćeš da te karam"
Malo je kontradiktorno?Odmah sada a ne za godinu dana hodanja i vodanja &davljenja? Priyebalo vam se i hoćete da ubodete odmah ko u američkom filmu a oko vas su sve koje kolutaju očima?
moze i da bira?
logicno"To pitaš za drugaricu" ?