Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Posao treba tražiti, nije moranje jebati, jesti je već druga priča.
За то могу да имам, додуше за баш оно најосновније и ништа више од тога, али за друштвени живот треба далеко више. За такве ствари постоји НСЗ, агенције и тако то, постоје системске ствари, али када је друштвени живот у питању ту се свако сам приватно сналази, тако да на то треба пуно да мислим. А и да бих нормално функционисао треба да имам друштвени живот, ако сам незадовољан усамљеношћу онда бих само да спавам и да сам на интернету и не могу да трпим никакве труле међуљудске односе јер немам их ни лепе, тако онда битне ствари трпе или си у ризику да пукнеш и пропаднеш, не можеш да функционишеш нормално кад ти је цео свет непријатељски.

Druže, muško si. Oćeš da jedeš, oćeš da ***** treba raditi, imati para za to planinarenje, kakva te pusta razmišljanja spopala. Te što bi te htele takvog kakav si sad ni najgorem neprijatelju ne bi poželeo, sem ako si baš teški sadista. Život je sranje, nauči plivati u govnima.
Све основно, храна, хигијена, свој део рачуна, може да ми испадне 5000 месечно, не пушим, не једем буреке и пљескавице, и немам ауто.

За мене су у више наврата мислили да имам нешто из аутистичног спектра, имам понеке такве црте личности, значи, слични су ми тако проблеми у друштвеном функционисању. Али то не значи да се не осећам усамљено и одбачено, и само не знам како да се прилагодим тој ситуацији и коју сатисфакцију да нађем, све што ми падне на памет то је све нешто што осуђује околина а то можда чак и нису праве алтернативе.

Шта радити ако си заљубљен у једну са којом никад неће бити ништа а јако тешко се иначе заљубљујеш у нове и непознате девојке и сматраш да уопште не постоје друге које су као она и да се никад нећеш упознати и зближити са неком таквом?

То ми се догађало, мене не може да привуче тек тако нека непозната девојка о којој не знам баш ништа и која ми делује грубо (као и сви непознати људи), а још на то и немам никаквих шанси, ако се и деси нека ретка прилика то буде нека која ми није привлачна а које имају проблема у проналажењу партнера из неких другачијих разлога од мене. Многе ми нису привлачне а у неку се заљубим само због можда неке ситнице, углавном невероватно падам на брижни карактер, осмех, облине (и под условом да она има "нормалан" изглед и "нормалну" интелигенцију) а нема баш пуно таквих, углавном влада грубост у друштву.
.

Шта радити ако си заљубљен у једну са којом никад неће бити ништа а јако тешко се иначе заљубљујеш у нове и непознате девојке и сматраш да уопште не постоје друге које су као она и да се никад нећеш упознати и зближити са неком таквом?

То ми се догађало, мене не може да привуче тек тако нека непозната девојка о којој не знам баш ништа и која ми делује грубо (као и сви непознати људи), а још на то и немам никаквих шанси, ако се и деси нека ретка прилика то буде нека која ми није привлачна а које имају проблема у проналажењу партнера из неких другачијих разлога од мене. Многе ми нису привлачне а у неку се заљубим само због можда неке ситнице, углавном невероватно падам на брижни карактер, осмех, облине (и под условом да она има "нормалан" изглед и "нормалну" интелигенцију) а нема баш пуно таквих, углавном влада грубост у друштву.
.
I feel you bro.
I ja tako isto. Ne mogu s grubijankama. One sto imaju izraz lica ko da im je neko nagazio cipelu u momentu kad su htele da prdnu.
Aj da odstampamo majice:
"Ja sam fin i nezan decko zeljan osmeha, cvrstih zagrljaja i tople reci potvrde."

Back