Ne kapiram...

ja pijem vikendom, ali samo pivo. znam kada da stanem, nikada se nisam pogubila, povracala, ili bilo sta slicno. idem u park zato sto bi me moji streljali da me vide. pivo stvarno volim, zato ga i pijem, i zabole me sto nije zenstveno. ne radim to zbog drustva - retko ko zna da volim alkohol. prosto, eto - lepo mi je kad me malo uhvati, tada sam vesela (inace imam kosnicu u glavi i tesko mi je da budem vesela), briga me za sve i rasteretim se, bar na ta 2-3 sata. i da, obozavam ukus piva, i radujem mu se. pila bih ga i da nije alkoholno.
i jesam, klinka sam. hvala bogu na tome. kad bi htelo jos malo da potraje...

a znam mnogo ljudi koji piju da bi bili zanimljivi. to mi je gadno.

Zato što, mislite sta hoćete, se lepše provedem kada popijem, toliko je jednostavno. Uzmeš nekoliko pića, po potrebi kiselu vodu, i nema brige. Kada povraćaš, nije ti lepo, što jeste cilj svega, i zato treba znati granicu.
Ako sad pomisli neko da se covek super provede i kada se drogira, i zašto ne bismo i drogu uzimali, ja mogu samo reći da mi organizam nikada nije trazio alkohol, ibolji razlog mi ne treba:)

Jel si ti nekad bio tinejdzer? mozda bi mogao da se setis pa da skontas...inace ja sam poslednjih mesec 2 ziveo od alkohola i droge...imam 15 godina i imam dosta problema i to nisu samo oni problemi o devojkama i te gluposti(imam ja i tih problema) vec imam ozbiljnih problema...

Jel si ti nekad bio tinejdzer? mozda bi mogao da se setis pa da skontas...inace ja sam poslednjih mesec 2 ziveo od alkohola i droge...imam 15 godina i imam dosta problema i to nisu samo oni problemi o devojkama i te gluposti(imam ja i tih problema) vec imam ozbiljnih problema...

So what? Imam i ja ozbiljnih problem, pa niti se drogiram niti pijem i isto imam 15 godina... Pokušaj da ih rešiš, ako ne zavise od tebe onda probaj da se isključih iz svega, ali ne sa alkoholom... Ako si ne daj Bože bolestan, nemoj da očajavaš nego se bori protiv toga... Svi problemi mogu da se reše pre ili kasnije samo treba biti uporan, pozitivan i razmišljati o nekim lepšim stvarima, ne misliti samo o tome jer ćeš sam sebe uništiti tako...

i sta je zakljucak, svi ljudi sa problemima bacite se na drogu i alkohol :lol:

daj molim te, to rade samo pishicki slabi ljudi

Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?

Pijem kad mi se pije
ne povracam
ne boli me glava tumorou, kul sam i to
a ovi sto ne znaju da piju neka ne piju
i nema problema

Klinci piju, ne da se opuste, nego jer misle da time pokazuješ kolika si faca.
Mislim, to su te priče "Jooj, kako sam se napio sinoć, nosiili me kući, peglirao sam sat vremena..."
Još je gore ako devojka to izjavljuje.

Šta radim da se opustim?
Slušam muziku i ležim napolju na travi. Bosa.
Danas sam pola dana provela pod trešnjom i čitala sam Demijana.
I baš mi bilo lepo.

Bravo, bravo, aplauz! :klap::klap::klap:

Kada sam ja tek počeo da pijem, to su bile samo neke posebne prilike, poput slava, rođendana, određenih praznika itd.
A i tada sam bio klinac, šta **** moj "odvaljivanje", jedno pivo i meni se već vrti.
Kasnije tokom pubertetskih godina pivo se pilo iz drugih razloga. Iako se slažem da retko kojeg tinejdžera zaista zanima škola, takođe mogu da kažem da sam i ja lično na takva pitanja odgovarao isto: odmaranje od škole nakon teškog ispita, komplikovanog tehničkog rada ili čiste frustracije od strane roditelja. Mogu da shvatim da OPu nema to smisla, ali tinejdžeri ni nemaju priliku da dožive probleme odraslih poput sopstvene porodice, dece, poreza, računa, kašnjenja plate itd. Tada su još uvek pod krilima roditelja koji se trude da deca to ne osete, te time ni ne znaju koliko je zapravo teško živeti.

Zvučaće možda smešno a i glupo, ali da, razvaljivanje na ekskurziji? Zašto da ne. Fora je u tome kako prići samom aktu xD
Moraću da se prisetim da pišem o tome u blogu, ali ukratko: dok su se drugi vukli po strip klubovima trošeći pare na igračice i mračnim uličicama Praga plaćajući prostitutkama (što bi ih moj ćale zvao, da izvinete, "spermuše"), ja sam se sa najbližim ortacima (između ostalog) zapravo interesovao za, pošto več govorim o alkoholu, samoj razlici između piva koji mi pijemo, i nekog Češkog koje verovatno u životu neću više imati prilike da popijem; neki ne-tako-popularni viski ili, na šta sam se oduševio, crveni Absinthe koji se, ako se dobro sećam, zapravo pravi u Bratislavi, a ne može da se kupi kod nas. Pa čak i na toj ekskurziji, tokom skoro sedam dana putovanja kroz Mađarsku, Češku itd. samo smo se jedno veče "odvalili", i to zato što smo jednostavno našli previše stvari koje nikada nismo probali.
Da to nisam uradio, iskreno bih žalio do kraja života, jer znam da su šanse da ja negde putujem ravne nuli. Naravno, ako baš moram da napominjem, nije poenta u tome da smo samo cirkali na celoj ekskurziji i džabalebarili, izbegavajući turistički program. Šta reći kad je direktorka škole više vremena provodila sa ekipicom koja se zanimala za mesta koja smo posetili umesto sa onima koji su usnimili dve-tri fotke i begali ko zna gde i radili ko zna šta.

Sad već skrećem sa teme, ali poenta je u tome da tinejdžeri piju misleći da imaju problema, jer ne znaju za bolje, tj. kada je celokupan život u pitanju, gore!

Smejuljim se dok pišem ovo, jer mi je u glavi slika jednog mog druga kako kaže - To rade zato što su naloženi kao mladi majmuni. Luda bosanska glava. :lol:
Ima i u toj njegovoj izjavi istine, ali uglavnom takva potreba za pićem proizilazi iz toga da žele da se dokažu pred drugima i pred sobom, kako su zreli, jaki i, zaista verujem da oni na to gledaju kao na proces inicijacije, dakle prelaska u svet odraslih. I opet sve je to zamaskirano parolom '' Jednom se živi '' i '' Potrebno mi je da se opustim '' . Mlados' - ludos', treba im oprostiti.
Ipak, neću ni da ignorišem činjenicu da postoje tinejdžeri koji zbog, zaista vrlo teške situacije, pribegavaju tom tipu rešenja. Iako deluje kao najlakši i najbolji izbor, nije! I to svi znamo. Ali kako to da dopre do jedne mlade glave, koja još nije razborita, jer jednostavno nikad se nije pre toga suočila sa bilo čime sličnim. Iz tog razloga, potrebno je da se škola uključi, poznata PP služba, čija uloga nije samo da nosi zvanje 'mitskog bića', jer znam šta može da se desi u slučaju da niko nije reagovao.

a sto mi ide na klit sto ovde na teensima sve pojave & pojmove od gudriranja do masturbacije hocete da objasnite, etiketirate, razumete
umesto da kulirate i da vas boli pedu jer nikada nece biti bolje nego dok ste pod roditeljskim pokroviteljstvom, vi morate da se bavite jedenjem govanceta
ih..
umesto da analizirate zivot ovde na forumu, izadjite pa ga zivite

a sto mi ide na klit sto ovde na teensima sve pojave & pojmove od gudriranja do masturbacije hocete da objasnite, etiketirate, razumete
umesto da kulirate i da vas boli pedu jer nikada nece biti bolje nego dok ste pod roditeljskim pokroviteljstvom, vi morate da se bavite jedenjem govanceta
ih..

Amin.

Najgore je sto svi misle da ultimativno poznaju zene, a pipi-ripi jedva da su okusili.
Svi sve znaju, cistokrvni psihijatri, psiholozi il' koji vec kuvac...
Mozda i ja nekad bzbzbbzbzbzb, ali kad procitam sam svoj post pomislim "Kaako te ne mrzi brate"...

:rumenko:

ih..
Sta cekas?

Back