Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
100 din. u bg-u...mora da ste bili bas losi, ona baba je proseci zaradila oko 2000 dindzi...
kol'ko volem tu babu![]()
Proshenje je ozbiljan biznis :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100 din. u bg-u...mora da ste bili bas losi, ona baba je proseci zaradila oko 2000 dindzi...
kol'ko volem tu babu![]()
Proshenje je ozbiljan biznis :S
Jel si ti nekad bio tinejdzer? mozda bi mogao da se setis pa da skontas...inace ja sam poslednjih mesec 2 ziveo od alkohola i droge...imam 15 godina i imam dosta problema i to nisu samo oni problemi o devojkama i te gluposti(imam ja i tih problema) vec imam ozbiljnih problema...
i sta je zakljucak, svi ljudi sa problemima bacite se na drogu i alkoholJel si ti nekad bio tinejdzer? mozda bi mogao da se setis pa da skontas...inace ja sam poslednjih mesec 2 ziveo od alkohola i droge...imam 15 godina i imam dosta problema i to nisu samo oni problemi o devojkama i te gluposti(imam ja i tih problema) vec imam ozbiljnih problema...
Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?
Pijem kad mi se pije
ne povracam
ne boli me glava tumorou, kul sam i to
a ovi sto ne znaju da piju neka ne piju
i nema problema
Jel si ti nekad bio tinejdzer? mozda bi mogao da se setis pa da skontas...inace ja sam poslednjih mesec 2 ziveo od alkohola i droge...imam 15 godina i imam dosta problema i to nisu samo oni problemi o devojkama i te gluposti(imam ja i tih problema) vec imam ozbiljnih problema...
pa jednostavno ono lepo ti je, opustis se, smejes se, lupas gluposti..
to mi je okej skroz, al da se ubijes od zivota i pegliras samo da bi se dobro proveo, pa to treba ubiti..
e, boli me *****!
zao mi je, stvarno, al' tu ti ne mogu pomoci![]()
Klinci piju, ne da se opuste, nego jer misle da time pokazuješ kolika si faca.
Mislim, to su te priče "Jooj, kako sam se napio sinoć, nosiili me kući, peglirao sam sat vremena..."
Još je gore ako devojka to izjavljuje.
Šta radim da se opustim?
Slušam muziku i ležim napolju na travi. Bosa.
Danas sam pola dana provela pod trešnjom i čitala sam Demijana.
I baš mi bilo lepo.
a sto mi ide na klit sto ovde na teensima sve pojave & pojmove od gudriranja do masturbacije hocete da objasnite, etiketirate, razumete
umesto da kulirate i da vas boli pedu jer nikada nece biti bolje nego dok ste pod roditeljskim pokroviteljstvom, vi morate da se bavite jedenjem govanceta
ih..
umesto da analizirate zivot ovde na forumu, izadjite pa ga zivite
Sta cekas?a sto mi ide na klit sto ovde na teensima sve pojave & pojmove od gudriranja do masturbacije hocete da objasnite, etiketirate, razumete
umesto da kulirate i da vas boli pedu jer nikada nece biti bolje nego dok ste pod roditeljskim pokroviteljstvom, vi morate da se bavite jedenjem govanceta
ih..
umesto da analizirate zivot ovde na forumu, izadjite pa ga zivite