Ne kapiram...

Klinci piju, ne da se opuste, nego jer misle da time pokazuješ kolika si faca.
Mislim, to su te priče "Jooj, kako sam se napio sinoć, nosiili me kući, peglirao sam sat vremena..."
Još je gore ako devojka to izjavljuje.

Šta radim da se opustim?
Slušam muziku i ležim napolju na travi. Bosa.
Danas sam pola dana provela pod trešnjom i čitala sam Demijana.
I baš mi bilo lepo.

Stepski Vuk > Demijan, IMO, Demijan je prekonfuzan

I da se nadovezhem na temu, Bash su me pre neki dan nosili, otishao sam na neki roshtilj u 12 popodne i cirkao do 2 ujutro, u toku toga sam sa 3 ortaka prepeshachio pola grada sa flashom i gitarom, uveche smo seli u sred kneza i zaradili 100 dinara pevajuci "pesme moje" od Tome Zdravkovica (i josh neshto od chorbe). Da me pitash zashto mogu samo da kazhem: zato shto mi se mozhe. I zato shto mi je dosadno. Kao i sve ostalo shto biram da radim. Nemoj me shvatish pogreshno, Over, radim ja svashta, al kad me ortak pozove i kazhe "dodji da blejimo" nemam razloga da ga odbijem. Ako se igrom sluchaja prebijem pa da me vracaju ortaci koje sam dovukao iz paba da bismo blejali (mnogo je vremena od 12 do 2, mozhe chovek mnogo da uradi :D ), i mene boli uvo a nece ni njima kruna s glave otpasti (barem sam i ja svakog od njih vishe puta vracao xD )
Eto, tolko, realno.

Poslednja izmena:
Pa najbolje mozes da se opustis uz male kolicine alkohola, piva. Odem petkom posle skole sa drugarima u park, pijemo pivo, i opustamo se od SKOLE, i to je najbolji nacin da mi pocne vikend. A za napijanje, pa isto, bas je dobro kad se napijes i onda ti je sve lepo, opusten si skroz, briga te za sve... CAO
Kako moze napijanje da te opusta aman?!

Ja bas i ne volim alkohol, ali ponekad popijem po casu vina uz rucak ili veceru (prvenstveno zato sto je zdravo popiti po casu, dve vina nedeljno).

Sto se tice izlazaka, popijem casu piva ili djus votke da bih se opustila i mogla da funkcionisem normalno, jer sam NENORMALNO stidljiva, j*biga :rumenko:

I uopste ne volim kad vidim pijane idiote koji misle da su face, pricaju neke gluposti tipa "brate, ti si meni naj naj" ili tako nesto i ne mogu da stoje bez da ih neko pridrzava. Pijane devojke - no comment.

Pijanstvo u promilima

0,5-1 ‰-amater nivo
Ovo je više brukanje nego sto se može nazvati pijanstvom.Popio si dva piva, uhvatila te murija, kukaš kud ne popi bar više.Mnoge bi bilo sramota da im u prijavi piše samo 0, 6 ‰npr
1-2‰ medium
Nivo rezervisan za pubertetlije-početnike na punoletstvima.
Dvojica se vraćaju zagrljeni:
-Doootakooo sam dnoo životaaaaa!!!Brateee koji si ti car!Svi ostali su ***** al ti si moj brat, nisi sisa kao oni !E zato te volim, zato ovo moramo da ponovimo!Sad ću za mog brata da okrenem znak stop kontra!
2-3 ‰profi
Nivo karakterističan za svadbe i ispraćaje.
U restoran od nekud valcer hodom ulazi upišan lik.Polako mu odbijaju poslušnost osnovne motoričke funkcije.Služi ga još samo ruka kojim gura hiljadarke pevačici u sise dok desnim okom amblenduje šurnjaji.Mlada i mladoženja su odavno u drugom planu.Deca ga snimaju telefonom za you-tube.

preko3,5‰ master
Starog oca u 4h ujutro iz sna je probudilo neko melodično zviždanje koje se ponavljalo.Ustaje uplašeno, odlazi do dnevne sobe gde zatiče sina jedinca kako sedi na laminatu pored svoje povraćke:

sin:Pa de si bre Mr Proper zovem te pola sata!?Aj ne bilo ti zapoveđeno, počisti ovo da ne vide matori.Ja odo da prilegnem malo nešto sam sav ko *****!

------------------------------------------------------------------

Ovo je jedna od definicija dana na Vukajliji.
Na stranu to sto je napisana sa simpaticnim humorom koji je cini podnosljivom za citanje, tipove koje je autor definisao sa "medium" ja definisem sa UZAS UZAS UZAS, a kada vidim tipove poput ovog "profi" bude mi zao i njega i njegove porodice, i natera me na razmisljanje sta ga je nateralo da dovede sebe u takvu situaciju, los zivot, neispunjeni snovi mozda... Znam da mozda mnogo filozofiram, ali kad vidim nekog takvog, refleksno mi dodje da okrenem glavu i ne gledam brukanje jadnog coveka.

I da se nadovezhem na temu, Bash su me pre neki dan nosili, otishao sam na neki roshtilj u 12 popodne i cirkao do 2 ujutro, u toku toga sam sa 3 ortaka prepeshachio pola grada sa flashom i gitarom, uveche smo seli u sred kneza i zaradili 100 dinara pevajuci "pesme moje" od Tome Zdravkovica (i josh neshto od chorbe). Da me pitash zashto mogu samo da kazhem: zato shto mi se mozhe. I zato shto mi je dosadno. Kao i sve ostalo shto biram da radim. Nemoj me shvatish pogreshno, Over, radim ja svashta, al kad me ortak pozove i kazhe "dodji da blejimo" nemam razloga da ga odbijem. Ako se igrom sluchaja prebijem pa da me vracaju ortaci koje sam dovukao iz paba da bismo blejali (mnogo je vremena od 12 do 2, mozhe chovek mnogo da uradi :D ), i mene boli uvo a nece ni njima kruna s glave otpasti (barem sam i ja svakog od njih vishe puta vracao xD )
Eto, tolko, realno.
Simpatično .:D Nego nisu se prolaznici baš pretrgli sa tih 100 din . :(

Eto, tolko, realno.
pa dobro,vi vise odete ne planirano pa se opijete,dok ima ljudi koji najavljuju tokom cele nedelje da ce da idu u grad i da se prekinu. :roll: Bate,cim ti mozes da hodas i da te oni nose nije vama nista. Ja sam imao zakucavanje sistema. Nisam mogao da ustanem,spavao sam napolju pod nastresnicom i povracao po sebi,a bila zima i snescina napolju. lik sa kojim sam bio me doveo u neki nocni klub i ostavio na stepenistu,a on otisao sa nekom kurvetinom,ali me ispustio usput niz stepenice,pa sam ugruvao rebra. To je bila katastrofa....Posle toga se nijednom vise nisam toliko napio.

pa dobro,vi vise odete ne planirano pa se opijete,dok ima ljudi koji najavljuju tokom cele nedelje da ce da idu u grad i da se prekinu. :roll: Bate,cim ti mozes da hodas i da te oni nose nije vama nista. Ja sam imao zakucavanje sistema. Nisam mogao da ustanem,spavao sam napolju pod nastresnicom i povracao po sebi,a bila zima i snescina napolju. lik sa kojim sam bio me doveo u neki nocni klub i ostavio na stepenistu,a on otisao sa nekom kurvetinom,ali me ispustio usput niz stepenice,pa sam ugruvao rebra. To je bila katastrofa....Posle toga se nijednom vise nisam toliko napio.

imao sam par zakucavanja i ja, jednom od vina, otad gutljaj vina nisam uzeo
nikad mi gore p'janstvo nije bilo nego od vina

Eto, tolko, realno.

Da nije u pitanju onaj pab kod zelenjaka? :)

imao sam par zakucavanja i ja, jednom od vina, otad gutljaj vina nisam uzeo
nikad mi gore p'janstvo nije bilo nego od vina
Tako je i meni bilo u tim teen godinama ,a i mnogima ,zato što posle piva vino mnogo lakše "klizi" ,pogotovo belo ,pa imaš utisak da ga možeš popiti brdo jer nije gorko,gazirano i ne nadima stomak kao pivo ,a duplo je jače i onda samo odjednom ... zeing !! :mrgreen: Slično kao i čista votka .
Pogotovo je yebeno, što izmedju raznih piva na našem tržištu nema neke drastične razlike u kvalitetu više , dok je domaće vino koje se kupuje u samoposlugama za 100 i kusur dinara litar teško djubre i hemija (u suštini svako koje je ispod 400 din i ) pa su onda i haludže i mamurluk od njega borba za život .

ja sam pio neko od 150 dinara. Popio sam sigurno flashu i po. Nije bilo s namerom, nego ja pijem, drugarica suptilno doliva, ja sve gledam "gde je kraj ove chashe?", posle nekog momenta nishta mi vishe nije bilo bitno :lol:

Elem cesto dobijem odgovor od tinejdzera kada ih priupitam zasto piju,a pogotovu one klince koji su tek skoro poceli da se nalivaju "kao da se opustim". Slicni odgovori se dobijaju i sa drogom. E sada da ja vas priupitam posto i ovde imaju takvi, a od cega se vi opustate? Jel radite? Jel imade zenu i decu kuci? Je li vam skola preteska? Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? Ja sam malo staromodan,pa ne razumem, te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?

Imas dve 2 vrste:
1.U tripu,pijem jer sam zajeban,imam pare,sve cju vas castim...vo' no' :kafa:
2.Pijem jer necju da se izdvajam iz drustva,da me ne zamrze,da pomisle da sam "sonja"i tako to...
To ti je cela sustina xDDD

Obicno kad blejim u selu,svako vece imamo pivo..
I sad,nema se kinte,dosao ja kod ortaka i zablejali ceo dan,celu noc,sve do 4 ujutru... I bez trunke alkohola je nama ipak bilo zanimljivo,lepo se pricalo,vrteli smo ol' school hop..i uzivanje(jes da smo noc pre toga imali 13 litri piva,al druga prica :P )

Eto,dokaz da moze biti zanimljivo i bez alkohola u tom drustvu,a mnogi piju jer im je dosadno,pa da ubiju vreme,jer su likovi iz tog drustva nezanimljivi.

Eto, tolko, realno.

E da znas da jeste zamrsio kraj, jos pokusavam da skontam deo sa Evom.
Heh, nece niko da ti da vise od deset kinti. Drugar je jednom svirao na trgu u Cirihu pola sata i nakupio 50 franaka, sto mu dodje negde oko 43 jure.
Stipse smo, je.biga.

Back