User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
pijem i ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klinci piju, ne da se opuste, nego jer misle da time pokazuješ kolika si faca.
Mislim, to su te priče "Jooj, kako sam se napio sinoć, nosiili me kući, peglirao sam sat vremena..."
Još je gore ako devojka to izjavljuje.
Šta radim da se opustim?
Slušam muziku i ležim napolju na travi. Bosa.
Danas sam pola dana provela pod trešnjom i čitala sam Demijana.
I baš mi bilo lepo.
Kako moze napijanje da te opusta aman?!Pa najbolje mozes da se opustis uz male kolicine alkohola, piva. Odem petkom posle skole sa drugarima u park, pijemo pivo, i opustamo se od SKOLE, i to je najbolji nacin da mi pocne vikend. A za napijanje, pa isto, bas je dobro kad se napijes i onda ti je sve lepo, opusten si skroz, briga te za sve... CAO
Simpatično .Stepski Vuk > Demijan, IMO, Demijan je prekonfuzan
I da se nadovezhem na temu, Bash su me pre neki dan nosili, otishao sam na neki roshtilj u 12 popodne i cirkao do 2 ujutro, u toku toga sam sa 3 ortaka prepeshachio pola grada sa flashom i gitarom, uveche smo seli u sred kneza i zaradili 100 dinara pevajuci "pesme moje" od Tome Zdravkovica (i josh neshto od chorbe). Da me pitash zashto mogu samo da kazhem: zato shto mi se mozhe. I zato shto mi je dosadno. Kao i sve ostalo shto biram da radim. Nemoj me shvatish pogreshno, Over, radim ja svashta, al kad me ortak pozove i kazhe "dodji da blejimo" nemam razloga da ga odbijem. Ako se igrom sluchaja prebijem pa da me vracaju ortaci koje sam dovukao iz paba da bismo blejali (mnogo je vremena od 12 do 2, mozhe chovek mnogo da uradi), i mene boli uvo a nece ni njima kruna s glave otpasti (barem sam i ja svakog od njih vishe puta vracao xD )
Eto, tolko, realno.
pa dobro,vi vise odete ne planirano pa se opijete,dok ima ljudi koji najavljuju tokom cele nedelje da ce da idu u grad i da se prekinu.Stepski Vuk > Demijan, IMO, Demijan je prekonfuzan
I da se nadovezhem na temu, Bash su me pre neki dan nosili, otishao sam na neki roshtilj u 12 popodne i cirkao do 2 ujutro, u toku toga sam sa 3 ortaka prepeshachio pola grada sa flashom i gitarom, uveche smo seli u sred kneza i zaradili 100 dinara pevajuci "pesme moje" od Tome Zdravkovica (i josh neshto od chorbe). Da me pitash zashto mogu samo da kazhem: zato shto mi se mozhe. I zato shto mi je dosadno. Kao i sve ostalo shto biram da radim. Nemoj me shvatish pogreshno, Over, radim ja svashta, al kad me ortak pozove i kazhe "dodji da blejimo" nemam razloga da ga odbijem. Ako se igrom sluchaja prebijem pa da me vracaju ortaci koje sam dovukao iz paba da bismo blejali (mnogo je vremena od 12 do 2, mozhe chovek mnogo da uradi), i mene boli uvo a nece ni njima kruna s glave otpasti (barem sam i ja svakog od njih vishe puta vracao xD )
Eto, tolko, realno.
Snikers, chemu manijachka potreba da sve prokomentarishesh i to tako da je komentar totalno bezvezan, nikad mi nece biti jasno![]()
pa dobro,vi vise odete ne planirano pa se opijete,dok ima ljudi koji najavljuju tokom cele nedelje da ce da idu u grad i da se prekinu.Bate,cim ti mozes da hodas i da te oni nose nije vama nista. Ja sam imao zakucavanje sistema. Nisam mogao da ustanem,spavao sam napolju pod nastresnicom i povracao po sebi,a bila zima i snescina napolju. lik sa kojim sam bio me doveo u neki nocni klub i ostavio na stepenistu,a on otisao sa nekom kurvetinom,ali me ispustio usput niz stepenice,pa sam ugruvao rebra. To je bila katastrofa....Posle toga se nijednom vise nisam toliko napio.
imao sam par zakucavanja i ja, jednom od vina, otad gutljaj vina nisam uzeo
nikad mi gore p'janstvo nije bilo nego od vina
Stepski Vuk > Demijan, IMO, Demijan je prekonfuzan
Eto, tolko, realno.
Simpatično .Nego nisu se prolaznici baš pretrgli sa tih 100 din .
![]()
Da nije u pitanju onaj pab kod zelenjaka?![]()
Tako je i meni bilo u tim teen godinama ,a i mnogima ,zato što posle piva vino mnogo lakše "klizi" ,pogotovo belo ,pa imaš utisak da ga možeš popiti brdo jer nije gorko,gazirano i ne nadima stomak kao pivo ,a duplo je jače i onda samo odjednom ... zeing !!imao sam par zakucavanja i ja, jednom od vina, otad gutljaj vina nisam uzeo
nikad mi gore p'janstvo nije bilo nego od vina
Takodje...a ranije sam bas voleo vino, sad kad osetim miris povraca mi se...
I sa vodkom mi se isto desilo, zbog toga najvise zalim...![]()
Takodje...a ranije sam bas voleo vino, sad kad osetim miris povraca mi se...
I sa vodkom mi se isto desilo, zbog toga najvise zalim...![]()
Elem cesto dobijem odgovor od tinejdzera kada ih priupitam zasto piju,a pogotovu one klince koji su tek skoro poceli da se nalivaju "kao da se opustim". Slicni odgovori se dobijaju i sa drogom. E sada da ja vas priupitam posto i ovde imaju takvi, a od cega se vi opustate? Jel radite? Jel imade zenu i decu kuci? Je li vam skola preteska? Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? Ja sam malo staromodan,pa ne razumem, te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?
nije bridge, jedan drugi ^^
vodka je dobra kad imas nervozan zeludac. To je merak popiti.
Stepski Vuk > Demijan, IMO, Demijan je prekonfuzan
Eto, tolko, realno.