Ne kapiram...

svi koji piju da se opuste i da bi bili slobodniji su ****** koje tako ne smeju da se ponasaju dok ne uzmu alkohol. Klinci ne piju da bi se opustili,vec da bi se qrcili i glumili starije. Volim i postujem jedino ljude koji piju nesto zato sto vole i jer uzivaju u ukusu nekog pica i znaju kada im je dosta,ostali su svi gomna. Alkohol ne pijem od oktobra prosle godine i kad god mi ga neko ponudi,ja ga odbijem. Od njega padam u depresiju i dodje mi da uzmem pikslu i da redom po kaficu idem i bijem sve oko mene.

Elem cesto dobijem odgovor od tinejdzera kada ih priupitam zasto piju,a pogotovu one klince koji su tek skoro poceli da se nalivaju "kao da se opustim". Slicni odgovori se dobijaju i sa drogom. E sada da ja vas priupitam posto i ovde imaju takvi, a od cega se vi opustate? Jel radite? Jel imade zenu i decu kuci? Je li vam skola preteska? Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? Ja sam malo staromodan,pa ne razumem, te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?

jeli bre jukice
otkad ti glumiš strejtera?

da se ne lažemo - glavni i prost razlog zašto ljudi piju (koji piju) je prost:
zato što je zabavno
sa alkoholim uvek će se nešto desiti - bilo porast afrenalina i ekstaza, bilo da se komiraš pa izgubiš svest, bilo da padneš u bedak, nebitno...
druga stavr što je genearlno a pogotovo kod nas alkohol društveno poželjna stavr (da ne objašnjavam listu poznatih razloga) pogotovo među klincima

Elem cesto dobijem odgovor od tinejdzera kada ih priupitam zasto piju,a pogotovu one klince koji su tek skoro poceli da se nalivaju "kao da se opustim". Slicni odgovori se dobijaju i sa drogom. E sada da ja vas priupitam posto i ovde imaju takvi, a od cega se vi opustate? Jel radite? Jel imade zenu i decu kuci? Je li vam skola preteska? Od cega se vi opustate vikendom tako sto se nalijete i pocnete da povracate i kako to treba da te opusti? Ja sam malo staromodan,pa ne razumem, te bi voleo da mi forumski tinejdzeri i drugi ljudi koji se tako opustaju objasne kako se to opusta tako sto se komiras i sledeci dan te boli glava ili srces supu i to dijetalnu pola dana u najboljem slucaju?

Piju zato sto su nesigurni,napeti, zato sto misle da ce tako biti zanimljiviji u drustvu,da bi lakse prisli decku/devojci...dovoljno razloga.

svi koji piju da se opuste i da bi bili slobodniji su ****** koje tako ne smeju da se ponasaju dok ne uzmu alkohol. Klinci ne piju da bi se opustili,vec da bi se qrcili i glumili starije. Volim i postujem jedino ljude koji piju nesto zato sto vole i jer uzivaju u ukusu nekog pica i znaju kada im je dosta,ostali su svi gomna. Alkohol ne pijem od oktobra prosle godine i kad god mi ga neko ponudi,ja ga odbijem. Od njega padam u depresiju i dodje mi da uzmem pikslu i da redom po kaficu idem i bijem sve oko mene.

Ha, pa ko si ti da kazes da su oni *****? Sta te je spopalo, sta kriziras.

Ako nesto ne smes da uradis bez pica ili neceg sto ti skida kocnicu koju inace imas jesi *****. Takvi su tipovi koji se qrce dok su pijani,koji prilaze ribama samo pijani...

Ne, ti si rekao, oni koji piju da se opuste su ******. Na koji fazon si to zakljucio? Sta, pichka si ako hoces da se opustis, i uzivas. Nije bitno od cega se opustas, bitno je da u tom trenutku zelis da legnes, i uzivas u zivotu bez briga bar na kratko, koliko te drzi.

I ne pricam o napijanju do granice povracanja, vec o blagom mamurluku, ono kad ti bude bas taman.

Pijem zato što volim , a kad neću da pijem posle najduže nedelju dana postanem nervozan i izdrkan ,isti qurac kao i duvan, droga , kafa,čaj,sex ... i slično,jednostavno postane sastavni deo života i to je to , zato treba uživati koliko se može .

Ma to im je samo izgovor da se uroljaju k'o svinje i da poljube patos.

Ma naidje period kad se mnogo pije, ali ako se usladi onda je muka.
Ja sam jedno vrijeme pio da sam mislio da cu da kad malo jos odrastem da budem pravi boem, (pjandura iz one oloske kafandure) i bas me je takav zivot privlacio.
Ma padale su mi svakakve ideje na pamet, ali ih je sazrijevanje tjeralo :D

Nisi staromodan,danasnje vreme je takvo da su se izgubile prave vrednosti u zivotu. Opustanje ne nalaze samo u picu vec i u dugim stvarima koje su ajde da kazem i neprimerene. Ja brate nisam matora,a nisam ni nenormalna,ali kad pogledam svoje drustvo to je kataklizma! "Pijem jer me to opusta", to su izgovori. Evo bas imam neke drugare koji su tog tipa....piju,ne prija im,misle da su nazovi frajeri,misle da su vece face...napijaju se,unistavaju organizam. Doduse postoje i dublji razlozi zasto neko konzumira pice...ali to je sada bas diskutabilno :think:

Ma mene zanima kako to da odjednom toliko novih clanova naidje, i to svaki od njih savrseno dobro koristi krstu, a? Sta je bre sa 500 miliona neprijavljenih forumasa?? Cutimo, a, cutimo?!?

Nisi staromodan,danasnje vreme je takvo da su se izgubile prave vrednosti u zivotu. Opustanje ne nalaze samo u picu vec i u dugim stvarima koje su ajde da kazem i neprimerene. Ja brate nisam matora,a nisam ni nenormalna,ali kad pogledam svoje drustvo to je kataklizma! "Pijem jer me to opusta", to su izgovori. Evo bas imam neke drugare koji su tog tipa....piju,ne prija im,misle da su nazovi frajeri,misle da su vece face...napijaju se,unistavaju organizam. Doduse postoje i dublji razlozi zasto neko konzumira pice...ali to je sada bas diskutabilno :think:

Hm... veruj mi... pored svih stvari na ovome svetu koje nas trenutno zadešavaju da se tako izrazim, alkohol ti još dođe k'o najbezbolnija.... i najmanje opasna....
Alkohol ne uništava organizam sve dok ga ne uneseš do te mere da ti dovede do denaturacije enzima, a onda si u *****... ali do toga ti treba mnoooogooo...
Tako deco.. PIJTE.... jeftinije je od struje, kompjutera i Pinka.

eto, ja vec neko vreme ne ciram..ne zato sto je 'alkohol stetan, bla bla' vec zato sto postajem krajnje depresivna i samodestruktivna kad se napijem
i ne svidja mi se to uopste
al' se zato przim all day, everyday..lepse :)

Poslednja izmena:

e da...ni meni to nije jasno....
bas sam se sa drugom jednim svadjala oko toga na casu psihologije....radili smo alkoholizam i onda smo tako poceli nesto....
kaze on kao ja samo pijem uvece kad izadjem da bi mi bilo lepo...znas kad bih uzeo u devet ujutru nesto....
a sutradan svi kupili vino i pili na casu...ujutru!!
ja zasto ja mogu bez kapi alkohola fenomenalno da se provedem...
sad mi drug kaze jedva cekam prvi maj da se napijem :dash:
oooo boze!!! nikad mi to nece biti jasno!!
a devojke kad piju...nema mi nista jadnije od toga...uzas...!!
muka mi je da pisem o tome, pritisak ce mi skociti...
a i u zurbi sam sad...

Poslednja izmena:
Klinci piju, ne da se opuste, nego jer misle da time pokazuješ kolika si faca.
Mislim, to su te priče "Jooj, kako sam se napio sinoć, nosiili me kući, peglirao sam sat vremena..."
Još je gore ako devojka to izjavljuje.

Šta radim da se opustim?
Slušam muziku i ležim napolju na travi. Bosa.
Danas sam pola dana provela pod trešnjom i čitala sam Demijana.
I baš mi bilo lepo.

Back