Ne jede gluten i ne pije vino?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa što mora da se stavlja u prvi plan
Naruči granu bez glutena ili jedi salatu
Elegantno preskoči da signaliziraš koliko si posebna i drugačija jooj
pa realno on je to stavio u prvi plan, a logično je da ćeš na ručku da možda spomeneš nešto vezano za svoju ishranu...
mnogo je to minskih polja na dejtu koji bi trebalo da bude opušteno upoznavanje,

Zapravo mu se pohvalila svojom strategijom ishrane
A on Francuz zna da uživa u malim stvarima
Kako da razume taj izvitopereni svet koji ne jede kroasane
Ne vredi to da pišeš

To se ili oseti ili ne

Mi koje volimo da budemo hedonisti teško bi nam palo da budemo s nekim ko ne puši, ne pije, vino ne podnosi, a vino je čitava kultura koja uz to ide. 😀

Pojma nemam što je gluten, unazad nekoliko godina se spominje, nemam običaj guglati stvari koje su u trendu.
Kao kada sam rekao da sam čuo za Lady Gaga, ali ne znam tko je to.
Optužili me da lažem, ali stvarno nisam znao, a ni danas ne znam.
Na stranu sad gluten i alkohol, ali osoba koja na prvom dateu ima želju ispaliti tako nešto, treba baciti u septičku.
Otprilike kao da ja na prvi date dođem u SS uniformi i proklamiram svoju ljubav prema Adiju... neke stvari treba otkrivati polako.

Francuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može! 😀

Razlog?

On obožava pojedina peciva I vino.
Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla? 😄
Ја раније нисам обраћао пажњу на навике и пороке жена са којима седим. Сада ми је то битно и не могу да трпим одређена понашања. Нпр. жена која се опија, жена која пуши и сл.

И те са глутеном, вегетаријанке, траварке,.. ни то не може.

to je bitno kod tolerancije na poroke npr narkotike, pa i alkohol ako je u zoni alkoholizma i tako slične stvari
zar ne

nekad gluten i nije hir ili nije nikad

ili nešto lakše kao jedan je pušač, da li jonizator / prečišćivač vazduha rešava problem ili samo kažeš "nema veze"
mada nekad to prevaziđu isto a nekad iste stvari nisu rešenje

mada život te demantuje ili ti radiš što su oni, a oni postanu ti

Back