- Poruka
- 37.687
Da, duhovit je oprostio joj je što se zove Kimberli ali u nastavku…pa jedino može to da bude razumljivo, ako deluje snobovski u svojim uverenjima...
mada mi ovde realno lik deluje opičeno
she didn't hava a chance

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, duhovit je oprostio joj je što se zove Kimberli ali u nastavku…pa jedino može to da bude razumljivo, ako deluje snobovski u svojim uverenjima...
mada mi ovde realno lik deluje opičeno
Bolje je da svaki razgovor protekne u șto neformalnijoj atmosferimhm ko Kinezu kad kažeš da ne jedeš pse
pa realno on je to stavio u prvi plan, a logično je da ćeš na ručku da možda spomeneš nešto vezano za svoju ishranu...Pa što mora da se stavlja u prvi plan
Naruči granu bez glutena ili jedi salatu
Elegantno preskoči da signaliziraš koliko si posebna i drugačija jooj
Ne vredi to da pišešZapravo mu se pohvalila svojom strategijom ishrane
A on Francuz zna da uživa u malim stvarima
Kako da razume taj izvitopereni svet koji ne jede kroasane
Baš zato ti kažem neformalan razgovor o bilo čemu samo ne o njima ličnopa realno on je to stavio u prvi plan, a logično je da ćeš na ručku da možda spomeneš nešto vezano za svoju ishranu...
mnogo je to minskih polja na dejtu koji bi trebalo da bude opušteno upoznavanje,
То није наметање већ услов.Sto bih nametao drugome sta da jede i pije. Nek pije sto se mene tice i benzin, samo neka kaze gde se pali.![]()
Мислиш као комичар?mada mi ovde realno lik deluje opičeno
ne mogu ni ja, al se pretvaram da jesteМислиш као комичар?
Не могу озбиљно да га схватим.
Da. Seks.Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla?![]()
Volim razlicitosti kod ljudi ali vremenom shvatis da je neophodno da se dele ista interesovanja..Francuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može!
Razlog?
On obožava pojedina peciva I vino.
Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla?![]()
Ја раније нисам обраћао пажњу на навике и пороке жена са којима седим. Сада ми је то битно и не могу да трпим одређена понашања. Нпр. жена која се опија, жена која пуши и сл.Francuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može!
Razlog?
Imate li vi neku naviku koju biste obavezno želeli da delite u vezi bez koje... Nema smisla?![]()
Ako ne voli vino, niš! PaljbaFrancuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može!
Razlog?
Pa ko mu brani da jedeFrancuz upoznao Amerikanku I prvom prilikom u restoranu je zaključio da on sa njom ne može!
Razlog?