"Ne dopada mi se koncept"

@ cicak
ja sam totalno suprotni tip,redovno zbog drugarica ispaljujem momka,jer on ne voli kafice, a ja obozavam kafice sa drugaricama:)
a neko je primetio da slavim rodj ko da imam 60. Pa,alkohol ne pijem, izlasci su mi preko glave ovaj popodnevni koncept mi najvise odgovara. A ona ako zeli neka pije viski u kaficu niko je ne tera da jede kolace :malav:
A njen rodjendan se uvek slavi isto-bez torte i klope,kucna zurka uz tone alkohola. Na koje ja idem, iako mi se 'ne dopada koncept' :roll: Pa ne zanovetam.
A, svi ste pozvani,javicu vam gde! :lol:

pa sad..ako je tvoj plan takav ne znam zasto bi ga mjenjala zbog nje..

ali nesto mi drugo pada na pamet..jesi li ti od onihi "kad nemam momka izlazim sa drugaricama, pijemo, zezamo se " a kad e bilo ko tu onda vecera, laganica i sto posto vrijeme posveceno njemu a drugarice cisto da ispostujes?

na ovo me navede stav te tvoje drugarice..nije odregovala tako iz cista mira sigurno.

E sad mi svi tapšemo cipelićku po ramenu... a drugarica verovatno pizdi jer cipelka hoće da ih otalja uz kafu i kolače... i posveti se samo i jedino svom dečku... imam osećaj da je cipelka takva ljubavnica...
imam jednu takvu drugaricu... ni ja kod nje nisam išla... zove nas 3 dan kad momku već dosadi...:confused::mrgreen:

I meni se cini da je ovo slucaj.

definitivno. niko ne bi bio toliko drzak reci tako nesto kao sto je Cipelic navela.

@ cicak
ja sam totalno suprotni tip,redovno zbog drugarica ispaljujem momka,jer on ne voli kafice, a ja obozavam kafice sa drugaricama:)
a neko je primetio da slavim rodj ko da imam 60. Pa,alkohol ne pijem, izlasci su mi preko glave ovaj popodnevni koncept mi najvise odgovara. A ona ako zeli neka pije viski u kaficu niko je ne tera da jede kolace :malav:
A njen rodjendan se uvek slavi isto-bez torte i klope,kucna zurka uz tone alkohola. Na koje ja idem, iako mi se 'ne dopada koncept' :roll: Pa ne zanovetam.

bas me zanima da nema tog frajera kako bi ga proslavila..uz popodnevnu kavu?:lol:

@ cicak

Ja vala odoh u Mama'a biscuit house na tortu od palačinki (ako je još uvek na meniju) a tebe zovem da platiš račun.:mrgreen:

cim si ti njih ogranicila na popodne zna se.. tacno zanas u minut kad ces krenuti kuci da se spremas za veceru sa momkom koja ti je 200x bitnija od bilo kakvi kolaca sa dugogodisnjim drugaricama, zar ne?;)

Sad kad razmislim, to mu dođe ko Englezi. Poziv na čajanku u 17h. Traje dva sata i svi marš kući.
Mada sad i svadbe i ostala slavlja, sve traje do ponoći. Posle se valjda svi pretvore u bundeve (izvini Buki:heart:) i otperjaju kući.
Nema više starog dobrog bauljanja iz šatre.:lol:

Back