Ne cuva moral vernost, nego STRAH

Snoško, možda si u jednu ruku u pravu. Ja ne bih prevarila ne iz straha da se ne sazna, nego ako to uradim šta onda? Nisam toliki licemjer da bih mogla voditi dvostruki život, ako bih otišla - otišla bih zauvjek. Znači, ne želim sebe dovesti u situaciju da dođem u iskušenje, u startu to odagnam i ako postoji strah to je strah od sebe.

snoshaj efendija:
kučka:
[...oficir
Znam to ali niste skapirali da ja ne promovisem svoje postenje.Cak suprotno.
POSTEN KONKUBINAT je izrecen u kontekstu postenja prema sebi i svojim zeljama.

Pa ne promovišeš svoje ali si veoma rad da omalovažiš tudje.Promovišeš pošten konkubinat( kakva kovanica) u odnosu na sebe i jedino misliš na sebe i tada je to uredu. A da li je uredu taj tvoj pošten konkubinat u odnosu na tvoju ženu i devojku. Hajde da obrnemo.Hipoteticki da si mi muž( ne daj bože) pa da ja u odnosu na tebe budem u muškom konkubinatu i da to smatram poštenim prema sebi i svojim željama. Ah, da imam svako vece drugog muškarca a tvoj red je naprimer Nedeljom. Što se mene tice-POŠTENO. :D

snoshaj efendija:
Moje licno misljenje je da bi 100% ljudi krenulo u prevaru kada ih ne bi bio strah da se prevara otkrije. Kada bi postojala stopostotna verovatnoca da se prevara nikad ne sazna, svi bi varali partnere.
Znaci, nema vernosti, samo strah.
Sta mislite o tome? 8)
A moje licno misljenje je da bas u tom strahu i lezi ta car prevare...mnogo njih uziva sa drugim ili drugom dogod se to sve ne otkrije...kasnije to vise nije to...razmisli malo i o tome... :wink:

ariela:
snoshaj efendija:
Moje licno misljenje je da bi 100% ljudi krenulo u prevaru kada ih ne bi bio strah da se prevara otkrije. Kada bi postojala stopostotna verovatnoca da se prevara nikad ne sazna, svi bi varali partnere.
Sta mislite o tome? 8)
A moje licno misljenje je da bas u tom strahu i lezi ta car prevare...mnogo njih uziva sa drugim ili drugom dogod se to sve ne otkrije...kasnije to vise nije to...razmisli malo i o tome... :wink:
kaze mamica detetu "ne sine....ne treba to da radish!"...i mali ko za inat bash to...eee...shto su ti deca...
imash divnu teoriju po kojoj ljudi nikada ne sazru vec se samo menjaju okolnosti...
sada se setih bushmana i majmuna...
e da MAJMUN-zivotinja koja se vere po drvecu...najcheshce se moze naci na porodichnim stablima

kučka:
snoshaj efendija:
kučka:
[...oficir
Znam to ali niste skapirali da ja ne promovisem svoje postenje.Cak suprotno.
POSTEN KONKUBINAT je izrecen u kontekstu postenja prema sebi i svojim zeljama.

Pa ne promovišeš svoje ali si veoma rad da omalovažiš tudje.Promovišeš pošten konkubinat( kakva kovanica) u odnosu na sebe i jedino misliš na sebe i tada je to uredu. A da li je uredu taj tvoj pošten konkubinat u odnosu na tvoju ženu i devojku. Hajde da obrnemo.Hipoteticki da si mi muž( ne daj bože) pa da ja u odnosu na tebe budem u muškom konkubinatu i da to smatram poštenim prema sebi i svojim željama. Ah, da imam svako vece drugog muškarca a tvoj red je naprimer Nedeljom. Što se mene tice-POŠTENO. :D

Posteno. To i jeste POSTENO prema TEBI i TVOJIM zeljama.U to nisam nikad ni sumnjao.

snoshaj efendija:
Sta mislite o tome? 8)
Nije bas 100% ali bar 80% si u pravu, ali uvek imas onih 20% koji nam kvare prosek, JE.I ga! :shock:

snoshaj efendija:
Sta mislite o tome? 8)
Staljin je rekao ¨Ljubav je prolazna... samo je strah večan¨...:wink:
A moguće je da bi bilo baš kontra... u slučaju da ne postoji šansa da se prevara otkrije, smanjila bi se zelja da se ista i počini...
Htedoh reći... kome je bre zanimljivo da vara ako ne postoji zrnce stimulativnog i afrodizijačkog osećanja koje se zove strah....
I ne gledajte u mene... :roll: samo sam čitala o tome... :roll:

snoshaj efendija:
Lepo je to..
Svi ste imali idealne veze u kojima bar jednom niste zeleli na trenutak da pobegnete iz monotonije koja se MORATE PRIZNATI, povremeno javlja;loseg seksa, koji se MORATE PRIZNATI, povremeno javi;fizicke privlacnosti prema osobi koja nije vas partner ali bi je rado probali...
Da budemo posteni, svako od nas ima bar neku osobu za koju makar u sebi kaze-al bi je/ga kresnuo/la.To moze biti javna licnost (pevac, glumac, sportista)ili komsija, kolega sa posla itd.
Banalizujem ali:Da imam stav kao neki prethodnici koji kazu da mi teorija ne valja a da mi u komsiluku zivi npr. neka seksi glumica, pevacica (zamislite koju god zelite) i da imam prilike da je kresnem-kresnuo bih je samo tako i ne bih se osecao prljavo i bedno.Posteno.
Rekao sam, glumica ili pevacica da bi ste sebi docarali sliku neke super ribe zbog koje vredi zagristi metak.A ako ima 100% sanse da se ne sazna-ijaoj, srece moje.
Ne znam da li ima bilo koja klinka ili devojka kojoj se svidja Bekham da ne bi prevarila neku svoju jajaru spustenog dupeta i masnih brkova ili cak decka koji je glavna faca u gradu, lep kao bog i pazljiv kao batler ako bi bilo sanse da ispuni svoj san...
Hm... :?

Svaka cast majstore,u potpunosti se slazem sa tobom... :wink: :D

Back