luda nasta
Aktivan član
- Poruka
- 1.588
Nije smešno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je predobar bio pa snajka ogladnila nakon iscrpnog segzaznači da i nije bio baš neštokad je tako završio
Ili je predobar bio pa snajka ogladnila nakon iscrpnog segza
Ma sta se ti brines, kako sam shvatio iz tvog dosadasnje pisanja ti si zadovoljena po tom pitanju.Pa da, kako ćemo lako za prangijanje
mora da postoji neki plan !
Mnogi su zaraženi sidom i ostalim boleštinama.Nisu naše žene, rupa bez dna. Nisu ni, crnkinje, a ni Latino-amerikanke. Našem podneblju (ženama), je dovoljno sasvim 12-15. Sve ostalo su prazne i besmislene priče. I, kao što reče, neko na forumu, nije sve u seksu. I, nije sve u prangiji. Treba voditi računa, o porastu kriminala, ako nam uvale tu bedu. A, za prangijanje, ćemo lako.
I prangijanje je luksuz, nekad su vikali da je to zabava za sirotinju, kako se vremena menjaju.Nisu naše žene, rupa bez dna. Nisu ni, crnkinje, a ni Latino-amerikanke. Našem podneblju (ženama), je dovoljno sasvim 12-15. Sve ostalo su prazne i besmislene priče. I, kao što reče, neko na forumu, nije sve u seksu. I, nije sve u prangiji. Treba voditi računa, o porastu kriminala, ako nam uvale tu bedu. A, za prangijanje, ćemo lako.
12 je bas malo, kao da nije u erekciji.Nisu naše žene, rupa bez dna. Nisu ni, crnkinje, a ni Latino-amerikanke. Našem podneblju (ženama), je dovoljno sasvim 12-15. Sve ostalo su prazne i besmislene priče. I, kao što reče, neko na forumu, nije sve u seksu. I, nije sve u prangiji. Treba voditi računa, o porastu kriminala, ako nam uvale tu bedu. A, za prangijanje, ćemo lako.
Prangijanje i jeste zabava za primitivce i sirotinju. Imamo životinje u ljudskom obliku, pa za takve spodobe, ne važi razum, kad je razvrat u pitanju. Ipak je normalni ljudski um, ispred životinje. Oni kojima je prangijanje imperativ i smisao života, niži su po razumu, od nekadašnjih nomada, ili zabačenih plemena u džunglama. Nije se tu ništa u suštini promenilo, samo se način interpretacije primitivizma "modernizovao".I prangijanje je luksuz, nekad su vikali da je to zabava za sirotinju, kako se vremena menjaju.
Nego šta će!Hoće li biti i crnkinja?
То је код њих ствар културе. Размишљам да полазе од тога да је за њих умни простор света ствар. Недопустиво је да га свако загађује како и колико год хоће. Жене су познате загађивачице умних простора чланова породице... Не могу рећи да га кривим. Српкиње су неваспитане и превише тога себи допуштају.Kad imigranti dosli u UK, skoci rape crime za 60% . Izdala ih sopstvena zemlja. Kao sto je nas izdala nasa. Ovde jedan indijac digao ruku na srpkinju jer on smatra normalnim da se zene tuku ako pricaju previse.
Ja sam više za uvoz ovakvih likova
Pogledajte prilog 1761221
Dobro, ne mora baš biti ovoliko mišićav
Па ти си увек био за капитализам, што значи да си и за досељавање афричких радника у Србију, ако то годи српским капиталистима.Mnogi su zaraženi sidom i ostalim boleštinama.
Ma uopšte…Muškarci zaista ne kapiraju žene i do čega im je stalo.
Kakvi su kao radnici zna li se šta ? Jesu li disciplinovani ?Долази 100 000 црнаца да пороби 6 милиона Срба, тако што ће им радити у фабрикама за минималац.Исто тако су Срби-радници покорили Немачку и Аустрију, и то су сада српске земље, па ће исто тако и Србија постати земља племена Ашанти.
Jos uvek nisu krenuli,a kada ce , ne zna se,Ljudi, ja sam očajan
Dolazi oko 10000 crnaca iz Gane, to su oni kablaši sve preko 25 cm
Mi muškarci smo gotovi, za nas nema više života ovde. Žene su nas ionako slabo postovale- a od sad biće nikako!
Kad sam čuo ovu vest u panici sam poslao na pp slike svog penisa na tačno 72 formasice i sta se desilo?? Skoro sve su me prijavile Serafimki za uznemiravanje pa me ni ona sad ne podnosi
Dakle, i forumasice su čule za najnoviju vest..
Pitanje za sve: još koliko dana, sati, minuta ćemo mi muškarci sa ovih prostora da se qurchimo ?
Da li će nam ovi iz Gane pokositi sve žene??
Da li će u srbiji bar neko od muškaraca uspeti da ima sex sa ženama kad ovi krenu da ga potežu kao Klint Istvud??
Mišljenja sam da je sad žurka završena, samo se čeka da se vidi ko će ugasiti svetlo
Pogledajte prilog 1761183
Duh mu se vratio nazad!Умро Озборн, а ви се бавите неким црнцима из Гане.
Ojha, ha, lol,Стиже 100 000 риболоваца!!!
Boja koze je u pitanju, jel tako,Оригинал изреке гласи
"Бој не бије свијетло оружје, већ бој бије срце у јунака".
Међутим, они који долазе немају свијетло оружје, већ....
...тамно оружје!!!
Bas tako, i to na hlebu i vodi, da poprave zdravstveno stanje, tj. fabricko podesavanje,Taman radikali i ganjci u isti zatvor! Pogledajte prilog 1761189
Muškarci zaista ne kapiraju žene i do čega im je stalo.