Najveci strah se obistinio- stizu crnci !!

Nisu naše žene, rupa bez dna. Nisu ni, crnkinje, a ni Latino-amerikanke. Našem podneblju (ženama), je dovoljno sasvim 12-15. Sve ostalo su prazne i besmislene priče. I, kao što reče, neko na forumu, nije sve u seksu. I, nije sve u prangiji. Treba voditi računa, o porastu kriminala, ako nam uvale tu bedu. A, za prangijanje, ćemo lako.
Mnogi su zaraženi sidom i ostalim boleštinama.

Nisu naše žene, rupa bez dna. Nisu ni, crnkinje, a ni Latino-amerikanke. Našem podneblju (ženama), je dovoljno sasvim 12-15. Sve ostalo su prazne i besmislene priče. I, kao što reče, neko na forumu, nije sve u seksu. I, nije sve u prangiji. Treba voditi računa, o porastu kriminala, ako nam uvale tu bedu. A, za prangijanje, ćemo lako.
I prangijanje je luksuz, nekad su vikali da je to zabava za sirotinju, kako se vremena menjaju.

12 je bas malo, kao da nije u erekciji.

I prangijanje je luksuz, nekad su vikali da je to zabava za sirotinju, kako se vremena menjaju.
Prangijanje i jeste zabava za primitivce i sirotinju. Imamo životinje u ljudskom obliku, pa za takve spodobe, ne važi razum, kad je razvrat u pitanju. Ipak je normalni ljudski um, ispred životinje. Oni kojima je prangijanje imperativ i smisao života, niži su po razumu, od nekadašnjih nomada, ili zabačenih plemena u džunglama. Nije se tu ništa u suštini promenilo, samo se način interpretacije primitivizma "modernizovao".

Kad imigranti dosli u UK, skoci rape crime za 60% . Izdala ih sopstvena zemlja. Kao sto je nas izdala nasa. Ovde jedan indijac digao ruku na srpkinju jer on smatra normalnim da se zene tuku ako pricaju previse.
То је код њих ствар културе. Размишљам да полазе од тога да је за њих умни простор света ствар. Недопустиво је да га свако загађује како и колико год хоће. Жене су познате загађивачице умних простора чланова породице... Не могу рећи да га кривим. Српкиње су неваспитане и превише тога себи допуштају.
Видиш, код њих постоји ударац који је ствар културе и који служи сврси. Код нас људи, жене и мушкарци који живе заједно, туку и убијају једни друге... Ко је психички здравија нација, они или ми?

Црнци немају шанси код наших девојака. Можда имају ћуну али навике су им доста другачије и непривлачни су нашима, сиротиња су пре свега и нису скроз по нашим стандардима, добри су за неки излет али не за везу или брак, поготову знајући какве су наше девојке.

Долази 100 000 црнаца да пороби 6 милиона Срба, тако што ће им радити у фабрикама за минималац.Исто тако су Срби-радници покорили Немачку и Аустрију, и то су сада српске земље, па ће исто тако и Србија постати земља племена Ашанти.
Kakvi su kao radnici zna li se šta ? Jesu li disciplinovani ?

Ljudi, ja sam očajan
:rida:
Dolazi oko 10000 crnaca iz Gane, to su oni kablaši sve preko 25 cm
:sad2:
Mi muškarci smo gotovi, za nas nema više života ovde. Žene su nas ionako slabo postovale- a od sad biće nikako!
Kad sam čuo ovu vest u panici sam poslao na pp slike svog penisa na tačno 72 formasice i sta se desilo?? Skoro sve su me prijavile Serafimki za uznemiravanje pa me ni ona sad ne podnosi
:sad2:

Dakle, i forumasice su čule za najnoviju vest..

Pitanje za sve: još koliko dana, sati, minuta ćemo mi muškarci sa ovih prostora da se qurchimo ?
Da li će nam ovi iz Gane pokositi sve žene??

Da li će u srbiji bar neko od muškaraca uspeti da ima sex sa ženama kad ovi krenu da ga potežu kao Klint Istvud??

Mišljenja sam da je sad žurka završena, samo se čeka da se vidi ko će ugasiti svetlo :(

Pogledajte prilog 1761183
Jos uvek nisu krenuli,a kada ce , ne zna se, :)

Muškarci zaista ne kapiraju žene i do čega im je stalo.
1753492928878.jpeg

Back