Lepo je to..
Svi ste imali idealne veze u kojima bar jednom niste zeleli na trenutak da pobegnete iz monotonije koja se MORATE PRIZNATI, povremeno javlja;loseg seksa, koji se MORATE PRIZNATI, povremeno javi;fizicke privlacnosti prema osobi koja nije vas partner ali bi je rado probali...
Da budemo posteni, svako od nas ima bar neku osobu za koju makar u sebi kaze-al bi je/ga kresnuo/la.To moze biti javna licnost (pevac, glumac, sportista)ili komsija, kolega sa posla itd.
Banalizujem ali

a imam stav kao neki prethodnici koji kazu da mi teorija ne valja a da mi u komsiluku zivi npr. neka seksi glumica, pevacica (zamislite koju god zelite) i da imam prilike da je kresnem-kresnuo bih je samo tako i ne bih se osecao prljavo i bedno.Posteno.
Rekao sam, glumica ili pevacica da bi ste sebi docarali sliku neke super ribe zbog koje vredi zagristi metak.A ako ima 100% sanse da se ne sazna-ijaoj, srece moje.
Ne znam da li ima bilo koja klinka ili devojka kojoj se svidja Bekham da ne bi prevarila neku svoju jajaru spustenog dupeta i masnih brkova ili cak decka koji je glavna faca u gradu, lep kao bog i pazljiv kao batler ako bi bilo sanse da ispuni svoj san...
Hm... :?