nick_the_quick
Primećen član
- Poruka
- 525
Slazem se,sa zdravim Arenasom Vasington moze svakog da dobije...Steta sto ih krasi i da puno osciliraju,tako da cesto gube vec dobijene utakmice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Even Vladimir Radmanovic's head is screwed on straight as the healing Los Angeles Lakers roll toward the playoffs.
Radmanovic hit five 3-pointers and tied his career high with 14 rebounds after a pleading pregame pep talk from coach Phil Jackson
"We've been looking for some consistency,'' Jackson said of his enigmatic Serbian swingman. "We need him to play well, and we want to have some idea of what's going to happen, and whether we can depend on him.''
Jackson said he's repeatedly suggested Radmanovic should talk to the Lakers' team psychologist to get to the bottom of his inconsistent effort: "You really need someone to get in there and work on your head.''
But Radmanovic was his usual madcap self after the game, joking that he and Jackson had done their own pregame version of "Anger Management,'' referencing the film starring Lakers fan Jack Nicholson and Adam Sandler. Whatever the cause, the results showed up in his best game of the season.

kako bih voleo da u finalu vidim dva najveca tima u istoriji![]()

takodje,bio bi red da se neko ovde seti i smiluje da kupi malo prave kosarke,za promenu. do tad zavisimo od OBN-a
Detroit je veliki favorit ali mozda moji Siksersi mogu da iznenade
Pa eto, što da ne, ni ja ne bih imao ništa protiv da iznenade. Nikad nisam nešto posebno mirisao Detroit, još pogotovo posle onog famoznog poraza Orlanda - s 3:1 na 4:3 (već sam spominjao, da se ne ponavljam)Misliš na Lejkerse i Seltikse? Pa nije isključeno da se oni sastanu u finalu... mada je konkurencija na Zapadu paklena
Joj, kome pričaš... ja ni kablovsku nemam pa ne mogu uopšte da pratim. Što mi je žao što B92 više ne prenosi NBA mečeve...
Evo mojih prognoza za prolazak dalje:
Klivlend - Vašington : Mislim da su Lebron i kompanija ipak u prednosti, posebno ako se pokaže da se Arenas nije u potpunosti oporavio (mada i sa potpuno zdravim Gilbertom nisam siguran da prestonica može da ugrozi Konjanike)
San Antonio - Finiks : Biće čupavo ali mislim da će "Mamuze" proći dalje, ipak oni brane titulu dok "Sunca" po meni treba još da sačekaju dok ne budu mogli da pucaju na titulu. Mada mislim da lako može da ispadne i sedam mečeva
Nju Orleans - Dalas : Isto čupavo, ali mislim da je Dalas u prednosti, još otkad im je stigao i Kid, ako Novicki bude inspirisan mislim da će Stojaković i ekipa ove godine da ostanu bez prstena. Pogotovo što smo se svi uverili da je Stojaković, dok je igrao u Sakramentu, uvek dobro odigra tokom sezone u manje značajnim duelima, dok kasnije u plej-ofu zakaže
Hjuston - Juta : Slažem se s GRIZZLY-jem da je težak par, mada mislim da su "Rakete" u prednosti. Mekgrejdi još nikad do sad u karijeri nije prošao dalje od prvog kola doigravanja i mislim da je vreme da mu to najzad pođe za rukom
Orlando - Toronto : Orlando bi trebalo da pobedi. Ali ovo ne kažem zato jer sam fan Orlanda nego objektivno je moj tim bolji. Reptorsi su mnogo izgubili odlaskom Kartera, a da im nije Krisa Boša ne verujem da bi uopšte stigli do plej-ofa; umesto njih bi verovatno sad tu bio Nju Džersi ili tako neki tim (baš mi žao za "Mrežice" što ne uđoše, ako ni zbog čega drugog a ono zbog Krstića koji se taman oporavio)
L.A. Lejkersi - Denver : E ovo je po meni najteži par za prognoziranje. S jedne strane Brajant za koga svi znamo šta je sve u stanju da uradi, s druge Karmelo i Ajverson gde ne znaš od koga preti veća opasnost... Ko što rekoh, najteže za prognozu, ali ako moram da se odlučim mislim da će "Jezerdžije" proći dalje, a vrlo lako može da se desi da bude 3:3 i da sedmi meč odluči
Detroit - Filadelfija : Ovde je moja konstatacija potpuno ista kao i GRIZZLY-jeva:
Tek sad primetih da navijaš za "sedamdeset šestice"Pa eto, što da ne, ni ja ne bih imao ništa protiv da iznenade. Nikad nisam nešto posebno mirisao Detroit, još pogotovo posle onog famoznog poraza Orlanda - s 3:1 na 4:3 (već sam spominjao, da se ne ponavljam)
Boston - Atlanta : Ovde nema apsolutno nikakve dileme. Sve osim "metle" Seltiksa biće senzacija. U stvari, možda Jastrebovi i otkinu jednu pobedu ali više od toga teško. Sve i da sam fan Atlante kao što sam Orlanda, opet bih bio objektivan i rekao da će teško da nešto urade