NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dva igrača koje moram da pohvalim: Farmar i Monta Elis. Farmara sam gledao dok je igrao za UCLA i iskreno, od njega nisam očekivao ni da bude NBA zamena, a kamoli ovako uspešan igrač u dobrom timu već u drugoj sezoni. Monta Elis?!? Samo kad se pogleda njegov izgled, svako bi se nasmejao - a on trpa 20+ redovno i često je na Top10. Svaka čast!

A ovaj Kobijev prodor gledam iznova i iznova... kakav igrač

Slazem se da Elis nema gradju kao NBA igrac,ali sta si ti sada napisao za Farmara?Covek davao 20 po mecu i odveo UCLA do finala,a ti kazes nisi ocekivao ni da bude zamena...Ako tako gledas onda bi J.J.Redick trebao da bude najbolji kosarkas danasnjice...

Pa upravo to, ako je Redik postao "grejač klupe" (a to se i očekivalo) onda ni Farmar ne bi trebalo da je daleko, a dečko igra odlično. Jeste davao 20, ali je razlika između NCAA i NBA ogromna i igrači njegovog tipa uglavnom nestanu.

JJ je izabran sa 11-te, a Farmar sa 26 pozicije na istom draftu

Massive respect za Krleta, vraća se na puteve slave - 22p, 6sk u pobedi nad Niksima

Darko noćas učestvovao u šuterskom obračunu, ušao rano u problem sa faulovima i igrao samo 11 minuta. Memfis se držao u prvom poluvremenu, JR Smit postigao 25p u 4/4! Centri oba tima sakupili ukupno 7 poena, za to dobijaju :D:D:D:D:D:D:D

Bila je anketa sa pitanjem "Šta mislite od koga će Hjuston da prsne" i velika većina, pa i ja, rekli smo "Od Bostona". I tako je i bilo.

Mada ja ne kapiram otkud to da je Boston postao baš toliko dobar?! Mislim, jeste da su angažovali dva sjajna igrača, pored jednog kog su već imali, ali opet... Pa i drugi timovi su se pojačavali sjajnim igračima pa im rezultati nisu tako naglo skočili (najsvežiji primer je Denver, doduše on ne stoji tako slabo na tabeli, ali slabije od Bostona)... Mada možda već sledeće sezone Boston ne bude više toliko štrčao (kažem samo možda)... Ne verujem ni da mogu da pucaju na titulu... Stići će verovatno do finala Istoka, moguće i do finala cele lige, ali mislim da prsten ide u ruke nekoj zapadnoj ekipi. Kažem samo "mislim", ne tvrdim kategorično, ipak se vi ljudi bolje razumete u NBA nego ja, uz to ste u prilici i da gledate utakmice, ja samo iznosim svoje mišljenje.

BTW whatever happened to Marauder??? Nema ga već neko vreme ni na ovom pdf a ni bilo gde drugde.

boston je pojacao i klupu, a rondo igra sve bolje.imaju sjajnu odbranu, mislim bolju i od detroita i san antonija.pobedjuju svaku ekipu, bez obzira na njen skor.mnogo su jaki i mislim da ce osvojiti titulu.sto se tice zapada....tipujem na finiks, kad se shaq uigra bice nepobedivi

Ne mozes da igras u NBA ligi ako samo znas da nadriblas par puta u stranu i sutnes...Svaka mu cast za tehniku suta,ali sa 1,92 visine i takvom gradjom ne mozes da igras beka pored Bryanta i ostalih.J.J. igra kao robot,gledao sam ga samo jedno deset minuta od kad je stigao u NBA,i sve sto sam mogao da vidim je da stoji na liniji za tri poena i ceka da mu neko dobaci,a cinjenica je da nece da dobije lopti kao sto ih je dobijao na Dukeu

26 Mart:

Pedja utakmicu počeo loše, ali je zatim krenuo u "totalnu ofanzivu", spalio mrežicu Klivlenda (25p) i zajedno sa brilijantnim CP3-em (20as :worth: ) izborio pobedu Hornetsa. Sa druge strane, Pavlović prosečan - 10p. Highlighti utakmice šut Westa za pobedu na asistenciju koga drugog :) i prelepi dribling LeBrona nad Pedjom

Krle slab (4p/4sk) u pobedi Netsa nad Indijanom, zanimljivost: 5 igrača Netsa postiglo 18-26p, šta kažete za izbalansiranost, a?

Radmanović se ispromašivao protiv Šarlota, samo 3p uz 5sk i 4as. Kobi izbačen u poslednjoj četvrtini zbog 2 tehničke, Lejkersi izgubili.

Darko 4p, 9sk i 2bl u sudijskoj krađi u Arko Areni, Memfis poražen u produžetku.

Jarić slab 3p, 6as u porazu od Hjustona.

U derbiju večeri, Feniks se držao u prvom poluvremenu protiv Bostona, u drugom je postojao samo 1 tim. Rondo ima veliku karijeru u perspektivi.

Fino veče naših:

Jarić 11p, 7as, 4sk, 3uk u porazu od San Antonia

Peđa 17p, 5sk u porazu od Bostona. (ovo se ipak može smatrati lošom utakmicom, ispromašivao se i ima očajan +/- skor)

Darko 20p, 12sk, 3as, 4bl... o tome ćemo na drugoj temi ;)

Radman 9p, 5sk, 3as na istoj utakmici

Krle igrao samo 4 minuta, ne mogu da nadjem razlog?

Denver je krenuo zestoko...ne zele da se odreknu plej-ofa...
5 pobjeda za redom...posljednje dvije protiv Dalasa i Golden Stejta...protiv direktnih konkurenata...izvanredna kosarka...razigrao se i Kenion Martin...pucaju po 35 aistencija po tekmi...izvanredno!
nocas igraju Golden Stejt - Dalas...kako stvari stoje Ratnici pobjedjuju...tako da ce sve tri ekipe imati jednako pobjeda i poraza...7., 8. i 9. na zapadu...
Denveru ide u prilog i teska povreda Novickog...

Interesantan tekst o Timu Dankanu i njegovom San Antoniu...;)

Man, does this guy ever lose it? He's been consistently good since he entered the league, and while the numbers won't wow you, the winning does. With a seven-game win streak, the Spurs have inched their way within the top of the Western Conference rankings. We've asked this around the office, and we haven't been able to figure it out: what makes TD so good? He doesn't jump out of the gym, he doesn't run the like the wind and he doesn't appear to be a strongman? Consensus: we think it's between his ears. What's your take?

nocas je Denver napravio 6. pobjedu u posljednjih 7 utakmica...
Denver - Finiks 126-120

Ajverson 31p, 2uk, procenat suta 50%, slobodna 11-11
Entoni 25p, 8s ali i 8 izgubljenih
Kenion Martin 18p, 8s
Entoni Karter 8p, 10as, 6uk
Dz.R.Smit 17p, 5s
------------------------------------------
Stodemajer 25 p, 10s
Nes 17p, 18as
O`Nil 14p, 13s, 2bl
Barbosa 27p
Giricek 16p

Momci iz Denvera su krenuli jace...tome su doprinijele bolje partije Martina, oporavak Nenea, rasterecivanje Ajversona(nijesu vise presudne njegove asistencije - bek), bolje partije Smita, i konstantnost Klejze...pocinju da funkcionisu kao tim...:p
Trenutno su 8. tim na Zapadu...8-)

P.S. Kris Pol vodi u trci za MVP titulu ispred Kobija, Garneta i LeBrona...:mrgreen:

Koliko ja znam,Paul je prvi samo na nba.com,a niko sa tog sajta nema pravo glasa u konacnom glasanju,niti je taj Brooks bas realan,tako da nemoj da im verujes.Na espn.com vodi Bryant,eto ti jedan primer.Takodje,Garnet ima 0 procenata sansu da osvojii mvp titulu,znajuci da ima najlosiju statistiku jos od 1998,a i cinjenica da je Pierce daju vise poena po mecu ne pomaze.Ja nisam ljubitelj statistike,i priznajem da je preporodio Celticse,ali statistika mu je previse skromna za americke uslove

Orlando je obezbedio prvo mesto u Southeast diviziji... kako stvari stoje, mogao bi da se u plej-ofu sastane sa Vašingtonom a njega bi, mislim, mogao da savlada... to bi bio prvi put da prođe prvo kolo plej-ofa još od 1995, kad je stigao i do finala NBA.

Hauard prvi skakač lige... već za tri godine profi staža postao jedan od najboljih centara lige... Šta mislite, da li je Medžik dobio novog Šekila?

A Stojaković prvi u ligi po procentu pogođenih slobodnih bacanja, sa oko 92% realizacije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back