Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.485
A ovaj Kobijev prodor gledam iznova i iznova... kakav igrač
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je anketa sa pitanjem "Šta mislite od koga će Hjuston da prsne" i velika većina, pa i ja, rekli smo "Od Bostona". I tako je i bilo.
Mada ja ne kapiram otkud to da je Boston postao baš toliko dobar?! Mislim, jeste da su angažovali dva sjajna igrača, pored jednog kog su već imali, ali opet... Pa i drugi timovi su se pojačavali sjajnim igračima pa im rezultati nisu tako naglo skočili (najsvežiji primer je Denver, doduše on ne stoji tako slabo na tabeli, ali slabije od Bostona)... Mada možda već sledeće sezone Boston ne bude više toliko štrčao (kažem samo možda)... Ne verujem ni da mogu da pucaju na titulu... Stići će verovatno do finala Istoka, moguće i do finala cele lige, ali mislim da prsten ide u ruke nekoj zapadnoj ekipi. Kažem samo "mislim", ne tvrdim kategorično, ipak se vi ljudi bolje razumete u NBA nego ja, uz to ste u prilici i da gledate utakmice, ja samo iznosim svoje mišljenje.
BTW whatever happened to Marauder??? Nema ga već neko vreme ni na ovom pdf a ni bilo gde drugde.
) izborio pobedu Hornetsa. Sa druge strane, Pavlović prosečan - 10p. Highlighti utakmice šut Westa za pobedu na asistenciju koga drugog
i prelepi dribling LeBrona nad Pedjom