NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Denver - Lejkersi 0-3 84-102
Toronto - Orlando 1-3 94-106
Atlanta - Boston 1-2 102-93
Juta - Hjuston 3-1 86-82

Denver polako zavrsava svoju misiju...
Pokazuje se da od te ofanzivne kosarke, lijepe za oko nema nista...zavrsavaju i Denver i Feniks prerano...velika je steta sto se nijesu barem srele te dvije ekipe...to bi bio praznik za oci!
Nocas je pokusao Denver sa odbranom ali su kasno shvatili da im ne ide...Suteri su bili potpuno indisponirani...Ajverson je zato ostao na 15 poena(sut 5-16), Entoni na 16(sut 5-22), 15 poena Klejza, 12 poena Martin i 11 Smit...
Na drugoj strani slicno stanje...mozda se malo izdvojio Brajant sa 22p, 8as, 7sk...14p Fiser i 14p Gasol...interesantno da je opet dao 15 Volton(on se bas naigrao protiv Denvera)...Ostaje jos samo nada i taj jedan mec kuci...bice veoma tesko preokrenuti...sanse su veoma male...minijaturne...
Ostaje iduca sezona kada ce Ajverson moci jos jednom da pokusa da dodje do titule...Cekam je vec dugo...a bogomi i on;) poslije iduce sezone tesko da ce uspjeti...iako smatram da ce do kraja karijere igrati sjajno!

Za Orlando nista cudno...rekao sam vec nakon prve dvije utakmice da su oni zavrsili posao...
U ovoj utakmici su posebno dobro odigrali posljednju cetvrtinu koju su dobili sa 13 razlike...tako da ispada da se tada ustvari prelomila utakmica...
Ovog puta je najbolji ``Magic`` bio Rasar Luis sa 27p, 13sk i 5as...zatim standardni Hauard 19p, 16sk i nevjerovatnih 8 banana...dobro su odigrali i Nelson 19p i Turkoglu 19p i 9sk

Atlanta je uspjela da pobijedi 1. kod kuce na krilima Dzosa Smita mozda fizicki i najkompletnijeg igraca lige uz LeBrona(mislim da odlucuju nijanse ali po meni bolji Smit u toj kategoriji)...Kompletna petorka Atlante je odigrala sjajno uz nevjerovatno dobru pas igru!
Smit je odigrao sjajno 27p, 9sk, 6as...Horford je opet pokazao da je Perkins los centar za Boston 17p, 14sk, 6as...Dzonson 23p, 7sk i 6as...Bibi 12p i 8as...
A u Bostonu odlican Garnet 32p i 10sk ali je njegov ucinak neutralisao Dzos Smit...
Osim Garneta i Pirs je odigrao dobro 17p i 8as...ostali su nocas bili prosjek!

Juta je uspjela da razbije odbranu Hjustona 3. put i sada ce biti tesko za Trejsija i druzinu ali mislim da se nece predati do kraja...
Buzer 14p, 14sk, Okur 14p, 18sk i Vilijams 17p, 9as su bacili u sjenku najbolje izdanje Mekgrejdija 23p, 10sk, 8as...
Ali i dalje Hjuston igra dobro i mora se priznati nije lako sa jakom Jutom...

lejkersi prosli mamu im njihovu, mislio sam da ce denver da im pruzi jaci otpor, boston se muci sa onim sabanima iz atlante, a za hjuston se nadam da me nece izneveriti i da ce da ko furija zbrisu jutu u naredna tri meca, kao sto su to uradili sa njujorkom u finalu u najlepsem dobu mog nba detinjstva

U sva tri meca ce pobeda timova u zaostatku biti iznenadjenje osim mozda wizardsa koji nisu losi ali ipak bivsi finalisti nba su favoriti.U slucaju da boston izgubi,to bi bilo veeeliko iznenadjenje kao i kad bi se vec otpisani houston vratio.

U polufinalu Zapada sastaju se LA Lejkers - Juta i San Antonio - Nju Orleans. Na Istoku, Orlando je dobio Detroit za protivnika i ne sviđa mi se to... zna se ko je izbacio moj omiljen tim u njegove prethodne dve plej-of epizode... mada ako budu dobro odigrali možda i uspeju da iznenade.

Atlanta se odlično drži protiv Bostona! Mislim da je malo ko očekivao da će doći u situaciju da igraju majstoricu... I ako Boston dobije sedmi meč, opet svaka čast Atlanti na borbi.

Poslednja izmena:
Atlanta Hawks-i prolaze, kada su vec izborili 7 tekmu, imaju psihicku prednost a i pogledajte kakvih kvalitetnih igraca ima, stvarno, pogledajte na njihovom sajtu igrace, ima strava momaka

Trenutni rezultati:
Detroit - Orlando 1-0 91-72 (
LA Lejkersi - Juta 1-0 109 - 98
Nju Orleans - San Antonio 1-0 101-82 (Pol je uspio da odrzi casove sampionu sa 17p i 13as)
Boston - Klivlend 0-0

P.S. Posto su moji timovi Filadelfija i Denver ispali...odabrao sam moje favorite za osvajanje i njih cu pratiti - Nju Orleans(Kris Pol) i Klivlend(LeBron);)

Atlanta Hawks-i prolaze, kada su vec izborili 7 tekmu, imaju psihicku prednost a i pogledajte kakvih kvalitetnih igraca ima, stvarno, pogledajte na njihovom sajtu igrace, ima strava momaka
Ja mislim da je Atlanta ubedljivo najtalentovanija liga u ekipi...Sta ga igraca ispod 26 koji u svakom trenutku mogu da doprinesu.Ali,dok ne nadju pleja koji sve to moze da poveze u celinu,ova ekipa nikad nece daleko da dogura.Bibija ne svrstavam u pravog plejmejkera,zato sto je shoot first,a vec je i mator...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back