NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sada sam sve pogodio:roll:
Grizzly,da zavrsimo sa Polom i Vilijamsom...Naravno da je Polov posao da razigrava,ali vidi se da nisi gledao nijednu njihovu utakmicu ove sezone...Ja sam gledao jednu na kojoj je Pol dao 6 poena,uz sut iz igre 2 od 13 ili tako nesto,dok je Vilijams dao 35 uz deset asisitencija.Na drugoj su obojica imali identicnu statistiku,cetiri poena uz sut iz igre 2-11 i desetak asistencija.
Ne kazem ja da Kris Pol nije bolji,nego da Vilijams moze da se nosi bolje sa njim od bilo kog igraca u ligi

@nick no problemo;) slobodno iznosi svoja misljenja i cinjenice:mrgreen:

@Tema Nocas je Filadelfija spasila cast gostiju i osvijestila barem malo Detroit;)

Detroit - Filadelfija 86-90 0-1
Odavno nijesam vidio da neko preokrene rezultat protiv Detroita...Siksersi su odradili izvanredan posao...bilo je cak 15 razlike za Detroit sredinom 3. cetvrtine...
Igudala 16 poena, 9sk, 8as...od toga tri slobodna u posljednjem minutu...
Redzi Evans 11p, 14sk...iako je umjesto njega u prvoj petorci bio Tadeus Jang...izgleda da ga je to motivisalo:D
Andre Miler - standardno dobar sa 20 poena8-)
Na drugoj strani najbolji Rasid Valas sa 24 poena, 9sk i 7bl...ali je promasio kljucni sut pred kraj i preuzeo krivicu za poraz...
Mada ni Bilaps nije blistao...tek po drugi put u karijeri promasio je tri slobodna i to kad je bilo veoma bitno...na kraju samo 14p...
Jos kad se doda veoma vazan promasaj Prinsa isto pred kraj...nije ni cudo da su momci iz Filadlefije pobjedili...
Ipak...ovo je tek pocetak! Nadam se da ce vaziti ona...po jutru se dan poznaje:mrgreen:

Boston - Atlanta 104-81 1-0
Veoma lagano...i ocekivano...sta drugo reci:mrgreen:
Svi igraci Bostona su dobro odigrali...niko se nije nesto izdvojio...pobjedili su svaku cetvrtinu...
18 poena Alena, Pirs 16p, Garnet 16p, 10sk, Kasel 10p...

Orlando - Toronto 114-100 1-0
Vodili su 20 vec u 1. cetvrtini:mrgreen:
A kad Orlando dobija kuci...onda nema problema jer su najbolji od svih ekipa u gostima a gostovanja ih tek ocekuju...Orlando je vec blizu prolaska:D
Hauard 25p, 22sk...impresivno!:smile:
Nelson 24p, 7as...i Turkoglu 24p, 6sk, 6as...
Toronto je imao raspolozenih ali Orlando je igrao sjajno...
Entoni Parker 24p, Bos 21p...
Dzejson Kapono 18p...6-9 iz igre...trojke 4-6

Lejkersi - Denver 128-114 1-0
Izvanredni Gasol je unistio nade Denvera i moje nade...36p, 16sk i 8as...protiv toga se ne moze...
Ocigledno se ne moze ako Martin i Kembi zajedno daju samo 9 poena...:evil:
Dzabe onda 30p Ajversona i 30 poena Entonija...i 23 poena Klejze i 15 poena Smita...
U Lejkersima standardni Brajant 32p i Odom 17p, 14sk ali neuobicajenih 16p Voltona...
I Radmanovic je dao 8...
Nesto mora hitno da se promjeni do iduce utakmice...za pocetak da ostali igraci Denvera probaju da daju barem 10p...Ili da barem gore pomenuta dvojica zakatanche Gasola i Odoma donekle...

Pa ja sam pogledao program za ovu nedelju(na krstarici) i do petka nema nijedna utakmica.Davka je sajt sa torentima i to samo nba utakmice.Verovatno je neko od vas cuo pa ako nije zabranjeno da napisem adresu ako nekom treba?Mislim nije mi ni potreban obn ali je ostala stara navika da gledam na tv-u.

@nick no problemo;) slobodno iznosi svoja misljenja i cinjenice:mrgreen:

@Tema Nocas je Filadelfija spasila cast gostiju i osvijestila barem malo Detroit;)

Detroit - Filadelfija 86-90 0-1
Odavno nijesam vidio da neko preokrene rezultat protiv Detroita...Siksersi su odradili izvanredan posao...bilo je cak 15 razlike za Detroit sredinom 3. cetvrtine...
Igudala 16 poena, 9sk, 8as...od toga tri slobodna u posljednjem minutu...
Redzi Evans 11p, 14sk...iako je umjesto njega u prvoj petorci bio Tadeus Jang...izgleda da ga je to motivisalo:D
Andre Miler - standardno dobar sa 20 poena8-)
Na drugoj strani najbolji Rasid Valas sa 24 poena, 9sk i 7bl...ali je promasio kljucni sut pred kraj i preuzeo krivicu za poraz...
Mada ni Bilaps nije blistao...tek po drugi put u karijeri promasio je tri slobodna i to kad je bilo veoma bitno...na kraju samo 14p...
Jos kad se doda veoma vazan promasaj Prinsa isto pred kraj...nije ni cudo da su momci iz Filadlefije pobjedili...
Ipak...ovo je tek pocetak! Nadam se da ce vaziti ona...po jutru se dan poznaje:mrgreen:

Boston - Atlanta 104-81 1-0
Veoma lagano...i ocekivano...sta drugo reci:mrgreen:
Svi igraci Bostona su dobro odigrali...niko se nije nesto izdvojio...pobjedili su svaku cetvrtinu...
18 poena Alena, Pirs 16p, Garnet 16p, 10sk, Kasel 10p...

Orlando - Toronto 114-100 1-0
Vodili su 20 vec u 1. cetvrtini:mrgreen:
A kad Orlando dobija kuci...onda nema problema jer su najbolji od svih ekipa u gostima a gostovanja ih tek ocekuju...Orlando je vec blizu prolaska:D
Hauard 25p, 22sk...impresivno!:smile:
Nelson 24p, 7as...i Turkoglu 24p, 6sk, 6as...
Toronto je imao raspolozenih ali Orlando je igrao sjajno...
Entoni Parker 24p, Bos 21p...
Dzejson Kapono 18p...6-9 iz igre...trojke 4-6

Lejkersi - Denver 128-114 1-0
Izvanredni Gasol je unistio nade Denvera i moje nade...36p, 16sk i 8as...protiv toga se ne moze...
Ocigledno se ne moze ako Martin i Kembi zajedno daju samo 9 poena...:evil:
Dzabe onda 30p Ajversona i 30 poena Entonija...i 23 poena Klejze i 15 poena Smita...
U Lejkersima standardni Brajant 32p i Odom 17p, 14sk ali neuobicajenih 16p Voltona...
I Radmanovic je dao 8...
Nesto mora hitno da se promjeni do iduce utakmice...za pocetak da ostali igraci Denvera probaju da daju barem 10p...Ili da barem gore pomenuta dvojica zakatanche Gasola i Odoma donekle...

Denver moze da izbaci Lejkerse...Denver je laganica najtalentovanija ofanzivna ekipa u ligi.Steta sto Iverson i Carmelo toliko lopti trose na sutiranje preko ruke,a obojica su dobri "drive and kick" igraci.Sto se tice odbrane,Martin igra odlicnu na Brajantu,Iverson jedan od najboljih kradlivaca lige,Kembi najbolji defanzivac prosle godine...Ali ponovo su rupa.Izgleda da ova ekipa,nazalost,nikad nece dostici svoj potencijal,posto Iverson i Kembi ne postaju sve mladji...Kazem,mogu da izbace Lejkerse,ali verovatno nece

Denver je po mom misljenju najneorganizovanija ekipa u nba,ja neznam sta taj Karl radi,apsolutno se sve svodi na igru 1 na 1 Ajversona i Karmela,dok u odbrani ne rade nista- jeste da je Ajverson najbolji kradljivac liga ali on uvek izlece na taj prvi pas pa veoma cesto ispadne ali naravno nekad i presece,oni individulano izgledaju dobro ali kao ekipa izgledaju katasatrofa,nista od njih ove godine

San Antonio - Feniks 2-0
Nju Orleans - Dalas 2-0
LA Lejkersi - Denver 2-0
Hjuston - Juta 0-2
Boston - Atlanta 2-0
Orlando - Toronto 2-0
Klivlend - Vasington 2-0
Detroit - Filadelfija 1-1

Mogu se izdvojiti odlicne partije Dzejmsa, Pola, Brajanta, Hauarda, Garneta, Dankana i Djinobilija u pobjednickim ekipama...i Entonija i Ajversona u porazenom Denveru te Novickog u porazenom Dalasu8-)
Do sada je Brajant imao najbolju utakmicu 49 poena i 10 asistencija...mada i Kris Pol dominira protiv Dalasa...

Za najboljeg 6. igraca lige izabran je Djinobili ispred Barbose...
Za najboljeg defanzivca izabran je Garnet ispred Kembija i Batijea...

Evo i jedne slicice kako Hauard(Orlando) zaustavlja Krisa Bosa(Toronto)...;)
1431629798480c3bf4442ad793119782_big.jpg

Vasington - Klivlend 1-2
Toronto - Orlando 1-2
Juta - Hjuston 2-1
Finiks - San Antonio 0-3
Filadelfija - Detroit 2-1
Dalas - Nju Orleans 1-2

Vasington je ostavio prostora samo LeBronu a i njemu malo jer je dao samo 22 poena...ostali igraci Klivlenda nijesu mogli ni do 10 poena:D

Toronto je uspio da nadigra Orlando jer se konacno probudio Ti Dzej Ford...21 poen...U Orlandu Solidni Turkoglu i Hauard...

Hjuston je uspio da pobijedi u gostima prije svega zahvaljujuci super odbrani i raspolozenim Trejsijem 27p i Alstonom 20p...Na drugoj strani odlican Vilijams ali je pred sami kraj izblokiran i onda Hjustonu nije bilo tesko privesti utakmicu kraju...

San Antonio je bukvalno unistio Finiks i to u gostima...poceli su zestoko...vec u 1. cetvrtini 14 poena razlike...ovo nije bila noc Nesa - definitivno - samo 7p i 9as...Stodemajer 28p, 11sk...a kod ``mamuza`` izvanredni Parker 41p, 12as, 5sk i Dankan 23p, 10sk...

Filadelfija je opet pobijedila favorizovani Detroit...Timskom igrom i sjajnom odbranom je dosla do pobjede od cak 20 poena razlike...
Miler 21p i Dalember 22p, 16sk...a na drugoj strani potpuno su podbacili prije svih Valas sa 2 poena ali i Bilaps sa 11...

Dalas je uspio da donekle smiri Pola(16p, 10as, sut iz igre 4-18) a i Vesta(14p, 9sk, sut iz igre 6-20) dok je Stojakovic odigrao solidno 13p, 10sk...a Novicki opet sjajno 32p, 19sk, 6as i uz pomoc Terija 22p i Hauarda 18p lako priveo utakmicu kraju i dao nadu Dalasu8-)

Meni intuicija govori da ce ovo biti najzanimljiviji plej of u zadnjih nekoliko godina.
Moj favorit je San Antonio mada ih ne volim gledati jer igraju dosadno ( Pogotovo Dankan).
Zao mi je sto su Sansi izgubili kuci jer se niko nije vratio posle tri nula...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back