NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boston - Charlotte 83-95

Ne mogu da verujem da su izgubili od Charlotte!!!

UZAS!!!!

BRUKA!!!!

Prvi put Boston je spasila trica Alena za pobedu uz zvuk sirene.Ovaj put on ih nije mogao spasiti.
Charlotte je najnesretnija ekipa u NBA.Izgube jedva od Detroita nakon produzetka u gostima,onda i od Clevlanda nakon 2 produztka(igrali su sa 8 igraca bez normalnog PG i C),mnoge utaknice vode veci deo utaknice i na kraju izgube.
Ove godine nemaju sanse za play-off ,ali sledece ulaze definitivno.

Okafor
Wallace
Richardson
Felton
To je dobra ekipa,a ne Garnet,Pirs,Alen a ostali manje vise rupe.
Prije sam gotivio Boston ali ove sezone ne.

Secam se kao juce kada je Wallace rekao da je bolji igrac od Stojakovica i Turkoglua,ali su oni ipak bili ispred njega u Kingsima...Naravno,tada i nije bio bolji,ali sad je dobar,mada ne volim spoljne igrace koji ne sutiraju...

alen iverson i carmelo anthony su zakon!!!! DENVER je najaci tim!!!

Iverson_nuggets.jpg

xin_240404231031147738253.jpg

Orlando je super...Dvajta Hauarda obozavam, pricam o njemu od kad sam ga prvi put vidio...On je novi Vilt Cemberlen!!!

I ja obozavam Howarda,pre svega zato sto je bio tanak kao prut kada je bio u srednjoj skoli,a sada je gromada.Decko je uporan,kazu da po 3 sata dnevno provede u teretani...Ali cini mi se da je nepopravljiv kamenjar,kod nekih igraca to jednostavno ne moze da se promeni

Šta ti to znači da je "nepopravljiv kamenjar":?:

Nije što sam fan Orlanda ali Hauard je stvarno nešto posebno, i nadam se da ga Medžik neće tek tako lako prodati. Inače Hauard je na trećem mestu po broju glasova na Istoku i ukupno za All-Star (više glasova od njega imaju samo Garnet i Džejms), a njegov dres je među najprodavanijima! Mogu samo da nagađam šta bi bilo da su on i Mekgrejdi zaigrali zajedno u Orlandu...

Bas tako...A pod nepopravljiv kamenjar podrazumevam da nikad nece imati sut sa distance,kao ni sa slobodnih bacanja.Da je O'Neal bio barem solidan u ove dve kategorije,bio bi bez konkurencije proglasen za najboljeg centra svih vremena.Naravno,diskutabilno je da li igrac od 2,15 moze da bude suter,posebno kada se uzme u obzir Howardova gradja,ali primer Novickog i Birda govori dosta toga...Manute Bol je sutirao solidno trojke,a covek je bio preko 2,30

Vratili se Bibby i Artest i Sacramento odmah ubedljiv poraz. Bibby 0 asistencija 29 minuta. Onaj Slovenac Beno Udrih bi mogao biti profesor Bibbyu.

Kevin Martin definitivno mora vise da sutira.

A sad upravo gledam Miami-Chicago. Neka 2 i po minuta do kraja, Chicago vodi 117:94 iako igraju bez Hinriha. Sramota na sta je Miami pao.
Mozda bi bilo najbolje da odmaraju Wadea i O'Neala (jer su obojica povredjeni) do kraja sezone, pokupe dobrog pick na draftu, i jure playoff sledece sezone.

McGrady i Howard zajedno? - hahaha pa prosli bi kao O'neal i Bryant kada su poceli zajedno u lejkersima,non-stop svadje i dokazivanja a razlog za to bi verovatno bio sebicnost McGrady-a.On je odlican igrac 1na1,jos da ima vijugu za dodavanje,sa Mingom bi dogurao do finala....Zna li neko koliko je tacno visok Larry Bird?

Jel Medzik GM Orlanda.
Onil da je uradio duplo vise u karijeri nebi bio najbolji centar svih vremena(Dzabar,Rasl,Cembrlen)su bolji od Onila 5 puta.
Megrejdi nije nimalo sebican.Pogledaj njegov prosek asistencija.
Bird je bio visok 2o6 kao Medzik
Ili Lakersa u 80-im i Boston u 60-im

Toronto - Sakramento 116:91

Šarlot - Orlando 99:93

Majami - Čikago 96:126

Indijana - Golden Stejt 125:117

Boston - Portland 100:90

Nju Džersi - Njujork 105:111

Milvoki - Atlanta 87:80

Nju Orleans - Sijetl 123:92

Hmmmmm,ovo je tema o kojoj bi moglo da se pise danima.Rasel je uzeo 11 titula,a Cemberlen samo jednu.rasel je imao mozda i dosta bolje saigrace,ali iz obe ekipe gde su igrali Cemberlen i Rasel su po 7 igraca u Hall Of Fame.Cemberlen je uglavnom nadigravao Rasela u mecevima,ali Rasel je bio poznat koa timski igrac kome nije bilo potrebno da se dokazuje da je bolji od Cemberlena-i uglavnom je Boston pobedjivao,a to je ipak najvaznije.Cemberlen je bio ofanzivna masina,a Rasel defanzivna.Jako ih je tesko uporedjivati,mada je jedna stvar 100% sigururna,a to je da je Cemberlen sigurno bio vise all around igrac od rasela.Sto naravno ne znaci i bolji.

A za Denver i komentare Lakija...Ljudi,sto se primate? Decko voli atraktivne igrace koji nikad nista nece osvojiti,nemojte mu zameriti :D I u moje vreme su se ljudi palili na igrace kojima je Top 10 potez vise znacio nego uspeh ekipe,pa nikom nista :D :D :D

wilt je po statistikama u prednosti,ima i rekorde koje niko nece srusiti 55 skokova i 100 poena.I Wiltu je protiv svakog bilo lako samo je imao problema protiv Russela.Ja licno mislim da je bolji Russel.

A Russel ili Shaq tu nema diskusije.Neznam kako neko moze reci da je bolji Shaq.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back