NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Kempa,kakav odlican igrac u odbrani,jeste mozda bio na momente,covek je 4 godine predvodio Ligu po najvecem broju faulova i iskljucenja,da,da,eeeeeeee Srle zna sve podatke iz zlatnih '90tih :D :D :D
Jeste on bio jako dobar igrac nekoliko godina,pa i ja sam ga voleo,kao klinci smo na Segi redovno birali Sijetl zbog Kempa...
No,najjaca je bila izjava Dzordza Karla kada je rekao '95 da je Geri Pejton solidan igrac koji nikad nece biti glavni igrac neke ekipe,ali koji se odlicno uklapa u njihov sistem :D Toliko o vrhunskim trenerima...

Za Balvana,pa da,trener ce uvek biti idiot,neznalica i kriv za sve,ja samo cekam kraj sezone i seriju izjava za Verovali ili ne rubriku :D

Za Draft...Svi znamo da je to zapravo test za skaute! Treba ti da provalis ko ce kakav biti u NBA,'bes ti koledz karijeru...Bese tako jedan igrac,Len Bias,pratili ga skauti Bostona godinu dana,izabrali ga na Draftu kao drugog pika,i sto se tice kosarke,skauti su ga super procenili...Samo nisu uzeli u obzir da je to jedna glupa crncuga koja ce da se napuni kokainom isto vece i da ce da da umre! Narocito sada je mnogo bitnije provaliti "glavu" igraca nego talenat...To sad svi vide.Tako su pogresili i skauti Detroita-nisu obratili paznju na "glavu" Darka Milicica i kako su prosli?

E moj Srle...Uvek je bio dobar u blokadama i defanzivnim skokovima,stvarno ne znam u cemu je problem...A ti ako kao trener ne volis agresivne igrace u odbrani,onda ne znam sta da ti kazem.Pretpostavljam da se secas kako je kidao u odbrani,zato je i imao toliko faulove,pitaj Karla Melouna....

E moj Srle...Uvek je bio dobar u blokadama i defanzivnim skokovima,stvarno ne znam u cemu je problem...A ti ako kao trener ne volis agresivne igrace u odbrani,onda ne znam sta da ti kazem.Pretpostavljam da se secas kako je kidao u odbrani,zato je i imao toliko faulove,pitaj Karla Melouna....

Kazem,odigrao je nekoliko odlicnoh sezona,mada je taj isti Karl Meloun uvek bolji bio od Kempa. Imao je i te skokove,samo je prekratko trajao.Svega recimo 4,5 sezona.Steta!

Naravno da volim kad igraci igraju agresivno,ali ne i da prave preveliki broj faulova,a to je Kempu bila specijalnost-cesto je morao da igra poslednju cetvrtinu sa 5 faulova,a to nikako nije dobro za ekipu,i to se cesto desavalo u Plej Ofu.

A opet kazem,bio je jaaaaaaaaako dobar igrac,izuzetno atraktivan,trcao je ko bek,borio se,ali....:( :( :(

Marauder,sto ne spomene Feltona...A ne znam sto se Limp bizkit cudi toliko,to je liga od 82 utakmice,izgubice oni jos par puta od slabijih ekipa,ako ne i vise...

Felton je stvarno dobar...cudi me da ga je zaboravio;-)
Denveru lijepo ide ove sezone...a od Filadelfije se nije moglo ni ocekivati vise...
Ajde bre Ajversone...vrijeme je za titulu;-)
Iverson Rules!8)

Orlando pocinje da pada. Sinoc poraz od Sacramenta koji igra bez Bibbya, Artesta i Martina. Onaj Slovenac Udrih (ili kako se vec zove) se pokazao odlicno.

I prošle sezone je bilo tako - prvu polovinu sezone odigra dobro i onda posle nove godine počinje naglo da popušta. Ne kapiram zašto uvek bude tako... ali kao njegov navijač se naravno nadam da će ovog puta da poboljša stvari i uđe u plejof spreman i s neke malo više pozicije. Mislim, gre'ota je da tim koji tako dobro počne da se na kraju jedva, sa osme pozicije, umuvava u doigravanje.

Naravno da ce Beno Udrih da padne u igri kada se vrati Bibi,koji u ovoj ekipi uvek odigra oko 35 minuta...Ni on ni Garcia vise nece ni da se primete.I ja obozavam Howarda,pre svega zato sto je bio tanak kao prut kada je bio u srednjoj skoli,a sada je gromada.Decko je uporan,kazu da po 3 sata dnevno provede u teretani...Ali cini mi se da je nepopravljiv kamenjar,kod nekih igraca to jednostavno ne moze da se promeni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back