- Poruka
- 2.476
Prvo sam mislio da se salis.
Onda sam pogledao u tvom profilu koliko godina imas.![]()
pa sto sa tim koliko imam godina kakve to ima veze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo sam mislio da se salis.
Onda sam pogledao u tvom profilu koliko godina imas.![]()
pa sto sa tim koliko imam godina kakve to ima veze?
Slazem e da se Russel i Shaq ne trebaju porediti.
Magic je bio cudo.Nije mu dzabe nadimak Magic.U srednjoj skoli i na koledzu igrao je sve pozicije.Bio je univerzalan kao i njegov suparnik i prijatelji Bird.I isto tvrdim da je on najbolji igrac svih vremena.

Naravno da je Bil Russel bolji igrac od O'Neila,a to za 1na1 pa verovatno bi ga O'Neil dobio (ipak russel bi mu lupio najmanje 3 banane posto mu je to specijalnost) ali ovo je kosarka koja se igra 5 na 5 pa je tu russel mnogo korisniji...imam mnogo snimaka Bostona iz 60-tih a i dovoljno snimaka O'Neila u top formi pa lako mogu da zakljucim da je Russel BOLJI igrac!!! mnogo je vise koristio svoj mozak i srce od O'Neila pa je zbog toga igrao i lepsu kosarku od njega...I nema veze sto je O'Neil veci i jaci,evo jednog primera za to (ako se neko seca potvrdice ovo sto ja govorim):Medzik Dzonson je nisam siguran tacno koje godine negde 80-tih u finalu playoffa protiv Filadelfije igrao startnog centra zato sto je Kareem Abdul Jabar iskrenuo desni skocni zglob..uglavnom Medzik je postigao preko 40 poena, nisam siguran ali mislim da je bilo tu i preko 10 skokova a dosta asistencija.Eto koliko je veliko srce imao Medzik...da igra centra,to je sam licno trazio od trenera,trener je naravno umro od smeha ali kad je shvatio da je ovaj ozbiljan pustio je ga je odigra 5-ticu i eto iplatilo mu se,naravno tada su lejkersi osvojili titulu,to je bila Medzikova prva sezona cini mi se.uf verovatno sam vas smorio sa ovolikim pisanjem ali poenta je da nije sve u velicini i snazi!!!
A je li,imas mnogo snimaka Bostona iz 60-ih...A ti snimci su samo Havlicek "stole the ball,it's all over",i onaj kada Russel lupa Wiltu dve blokade zaredom...Kazes Russel igrao lepu kosarku...Zamolio bih te da konacno shvatis da uopste nije bio koriscen u napadu kao ostali igraci Bostona,i sve sto je u napadu koristio je bio levi polu-horog i levi ulaz,ali ti dobro znas da nikad nije koristio desnu ruku,posto imas snimke![]()
Dajte ljudi, košarka 60'tih i 70'tih ne može da se poredi sa modernom košarkom. A što se centara tiče, za mene je Hakeem prototip savršenog centra pa nek ima samo 2 titule
E moj Nikoj...Nemoj da citas razne internet stranice...Istina je da je Bob Cousu bio prvi igrac koji je koristio obe ruke podjednako,ali da si video samo jednu utakmicu,ne bi se usudio da kazes rec kao sto je "savrseno".Evo kako je driblao Cousu:savije se u ledjima do kraja,bulji u pod i loptu,i tako nisko postavljen dribla iz jedne u drugu ruku velikom brzinom...A tako,Nikoj,moj brate,danas moze da dribla i dete od 8 godina.Promenu iza ledja i roling nije koristio,a promenu kroz noge ponekad,ali takodje retko.To je tebi savrsena leva ruka.
A decku koji se potpisuje Mika 23 bih hteo da se zahvalim,posto nam daje informacije tipa Russell je osvojio 11 titula i Magic Johnson je dao 42 poena i finalu njegove ruki sezone.Da nije njega,kada bi smo mi saznali te informacije koje se drze u strogoj tajnosti?
Nikoj je prvo rekao da je Russel najbolji centar svih vremena pa posle da je Jabar,opet je pokazao svoje cvrsto misljenje i visok koeficijent inteligencije.