jos_1_5ak
Poznat
- Poruka
- 9.462
Po Zapadu su masovno menjali zakone zbog naših lopova.
U Švajcarskoj je neko od njih napipao da su velike odštete za povrede u saobraćaju, pa su masovno lomili ruke i sa tako slomljenim rukama skakali pod auto na pešačkom prelazu, odšteta od osiguranja dostizala i po 20 000 franaka.
Videli Švajcarci da će bankrotirati ako ne promene zakon![]()
, pa brže bolje promenili zakon, uveli strože kontrole, izjave svedoka Švajcaraca i slično.
Znam tipa u Nemačkoj koji je kupio nekog krša, otkačio štop svetlo na njemu, i privezao da ga pali tasterom.
Onda odlazio u zasedu svakog vikenda ispred neke kafane.
Kada neki pijani Švabo krene kući (a oni su isto stoka k'o i mi vikendom se napiju ne mogu da stoje), on se uključi i saobraćaj pre njega, i naglo zakoči........Nikada ni ne dodje do policije, Švabo pijan plati koliko god treba samo da ne zovu pandure...Ako zatreba ovaj pokaze da ima stop svetla......I tako svaki vikend, druga kafana pijane Švabe plaćaju reket.
Dobro to je vec onako na finjaka, onako vec smesno, simpaticno, nesto sto me nasmeje kad cujem, recimo i onaj nas poznati saner Velizar Djurovic sto je isto preko radio sve na finjaka, kakvih tu anegdota ima, ono tog covega bi mogao danima da slusam, ubedljivo mi je najgora ova nasa stoka ovde, tipa neki drogirani navijaci koji su kao divlja horda i odu na neki splav i traze gazdi ne znam 2 soma mesecno da mu sve ne polupaju ili ne zapale, to je vec zaista odvratno, ono nije ni mangupski, ni buntovnicki, ni nesto sto zahteva trunku mozga ili hrabrosti vec ono prosto odvratno.