NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Sta kazete na Toronto Raptors ove sezone? Imali su los start, ali u zadnje vreme rasturaju. Nebi me zacudilo da naprave nesto veliko u playoffu.

Vrlo, vrlo simpatičan tim (Boš, 2 Španca, Italijan + svi odlični šuteri i dodavači + odličan mix mladosti i iskustva - what's not to like) sa mnogo potencijala za dobar playoff run... dogodine. Zasad im želim:
- da prodju prvu rundu,
- nakupe iskustvo,
- ako mogu neka dovedu nekog boljeg klasičnog centra
- da mali Novicki napreduje,
- da se T.J. ne povredjuje (ovo je najteže, nažalost)

Pojavila se samo informacija u medijima. Koliko je tacno pokazace vrijeme.
Uglavnom postoji izjava Pippena koji kaze da se fizicki nikada nije bolje osjecao i da ima minimalan postotak masnog tkiva u tijelu. I da bi se rado pridruzio nekoj ekipi kojoj ce moci pomoci u plej ofu.
I jos nesto. Rekao je da je ne zadovoljan kako mladi plejevi organizuju igru i da bi se on htio vratiti ali na poziciju pleja....

Meni ubjedljivo najbolji igrac NBA... Iz onog perioda kada sam je pratio..... Ali ne bih volio da se vrati....

Grunt:
Da li je istina da se legendarni Scotie Pipen vraca u Chicago bulls..?
Ako jeste,molio bih sto vise informacija o tome.

HVALA

Pippen se bio vratio zadnju sezonu u Bullse i onda se penzionisao pre vremena zbog povreda. Tako da nevidim razlog zasto i kako bi se vratio kao igrac, ali mislim da radi u upravi Bullsa.

Licno,ne bih voleo da se Pippen vrati...Kako sam bio srecan kad se vratio Magic ali sem par meceva,to nije bio ONAJ Magic...Jordan kad se vratio poslednji put,iako mi je bilo drago nisam zeleo da ga vidim kako se vuce po terenu..Srecom,Majkl je ipak dobro igrao(ne i vrhunski),ali mi je ipak bilo drago videti ga jos jednom.Makar i takvog.
Sto se tice Pippena,on je bio SKORO savrsen igrac,ko ga je gledao zan o cemu pricam...Mada ako se setite njegove poslednje igracke sezone,bas je slabo igrao za Bullse.Ako odigra na 80% svojih mogucnosti,voleo bih da ga vidim ponovo.A u pravu je za sadasnej plejeve,mada ne za sve.Liga je mnogo slabija nego pre recimo 10-15 godina.U svakom pogledau,sem u mozda marketinskom.

Ma kakva legenda Radmanovic...Jeste li videli kretena sta je uradio...Covek se polomio na snoubordinugu koji mu je inace zabranjen po ugovoru,a onda je slagao da se povredio tako sto se okliznuo i pao na led....A kad su ga provalili morao da je da prizna da je ispao glup.To samo moze neodgovoran covek,kakav Radmanovic i jeste.Sad ce mu lepo odbiti od ugovora,mada mislim da to njega ne tangira bas mnogo.

Koliko je ovaj Denver smotan tim pa to se recima ne moze opisati. Sve se svodi na Anthony i Iverson, ostali kao i da ne postoje. Ne zato sto ne zele da igraju vec zato sto navedena dvojica sutiraju svaki put kad dobiju loptu.

Radmanovic je blago kaznjen. Da sam ja vlasnik Lejkersa(Kupcak bese?) ja bi mu oduzeo platu do kraja godine! Pa nek se idiot opet sanka,skija,surfuje i radi sve ono sto mu je ugovorom zabranjeno.A da ne pricam sto je lagao posle.Upravo drustvo i ja komentarisemo koliko nasih idiota ima tamo.I koji su sve neandertalci,sto po izgledu,sto po ponasanju.Srecom,pa ima par igraca koji su bar normalni da nemaju potpuno losu sliku o nama.

Ja doduse navijam za moje drage Bullse,a ako ne oni onda Detroit....Ipak,mislim da je Dallas ubedljivo najveci kandidat za titulu sampiona.I pored toga sto ce fenomenalni Nash OPET biti MVP (svaka mu cast).

Nash nije ni blizu onaj igrac koji ga smatraju. Pogledajte samo koliko je Dallas bolji tim od kada je Nash otisao. Phoenix nikada sa njim nece osvojiti titulu. Phoenix moze imati sve pobede u sezoni, ali titulu nece osvojiti. Nemaju odbranu i to ce ih ubiti u playoffu, isto kao sto ih je ubilo prosle godine.
Sa Utah su 0-3, sa Dallasom 0-2 i sa San Antoniom su 1-1. Znaci 1-6 sa 3 najbolja tima zapada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back