NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Koliko je ovaj Denver smotan tim pa to se recima ne moze opisati. Sve se svodi na Anthony i Iverson, ostali kao i da ne postoje. Ne zato sto ne zele da igraju vec zato sto navedena dvojica sutiraju svaki put kad dobiju loptu.
U LA se sve svodi na Brajanta, u Clivlendu na Jamesa, u Majami na vejda i Onila...Pa to je superstar princip.Nece neki Bob Sura u Hjustonu da postize 45 poena po mecu kad pored sebe ima Mekgrejdija.

Doooooooooobrooo sad,nije bas tako.Kad je NAsh otisao iz Dallasa,moras da priznas da je tu doslo dosta tumbanja posle,i onda se sve slozilo.Nije to bas bilo "otisao Nash i sve je super".Mada,Dallas definitivno bolje igra od kad je Nash otisao,ali to mora da se prizna i Za Phoenih.Bez njega nisu bili ni toliko atraktivni ni blizu nekom vecem uspehu u Play Offu. Ipak,igra koju preferira Dallas ili San Antonio pre osvaja titulu nego igra Finiksa.

Ne samo sto je otisao Nash nego je otisao i Finley, a draftovan je Howard i dosli su Stackhouse (koji je bio poznat po mnogo suteva i losem % suta iz igrce) i Terry (igrao u Atlantu, jednom od najgorih timova u ligi).

Kad je dosao Nash dosli su i Diaw i Bell tako da nije sam Nash doneo preokret Phoenixu.

Dalas igra mnogo bolje zbog trenera Dzonsona, koji ih forsira da igraju jaku odbranu. To Dalas ove sezone i cini, dok u napadu nikad nisu imali problema. Sto se Finiksa tice, definitvno je Nes taj koji je pokrenuo fransizu na bolje.

Slazem se.Samo se nadam da nece igrati kao sto je igrao svoju poslednju sezonu gde ga je bilo mucenje gledati.Covek od 20 poena,6 skokova i 5 asistencija po mecu koji je igrao na 20% svojih mogucnosti,stvarno je bilo zalosno.Kad bi odigrao samo na,ne znam,10 poena i 4 asistencija,ali da to lici na ONOG Pipena bilo bi mi jako drago da ga opet viidm.U svakom drugom slucaju,jok.Mada opet,ako bude bio na ovom nivou koji sam naveo,moze on puno da pomogne Lejkersima.Mada,sve je pod ogromnim znakom pitanja.

68Mustang428CJ:
Ron Artest uhapsen jer je napao neku zenu; Kingsi ga izbacili iz tima.
Ta neka zena je napala Artesta, tj. kada je zeleo da napusti kucu i ode, ona izasla napolje i saksijom za cvece razbila mu sofer-sajbnu na Hameru, u fazonu osamari me pa da mogu da te tuzim za 1.000.000 odstete, nesto kao prica 'Brajant i sobarica u Koloradu'.

Once bad boy, always trouble magnet : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back