Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Boston ce da pregazi Cikago. Ne znam da li ce ovi uspeti i jednu pobedu da im uzmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Boston ce da pregazi Cikago. Ne znam da li ce ovi uspeti i jednu pobedu da im uzmu.

Saobracajka, zakucala se kolima u stub i ostala na mestu mrtva. Samo 22 godine, katastrofa.
Rondo je bio jedan od mojih omiljenih igraca dok je igrao u Bostonu. Nakon odlaska, kao da je poludeo. Prosabanisao se, poceo da se svadja sa trenerima, glumi ludilo na parketu i samim tim je znacajno oborio nivo igre. Konstantno menja klubove i to jer ga najure i oteraju. Odlican plej, ali luda glava. Stvarno ne znam sta mu se dogodilo, posto se radi o inteligentnom igracu, sto je i pokazivao na terenu.
Eh, Vejd, kralj. Naravno da moze da odigra. Koliki je frik, pokazuje da je ladno izvadio meniskus i od sebe fakticki napravio invalida. Mislim da je daleko od predjasnjeg nivoa. Inace, fino se uklopio u Cikago. Prepustio je ulogu lidera Batleru, sto nisam ocekivao od njega.
Sta znam za Mirotica, ne volim ja takve cetvorke. Niti skoka, niti odbrane, niti gradjenja reketa. Sve mu se svodi na sut za tri, retko i pokusava da udje u reket u napadu. Moze on fino da isprangija, ali mislim da je daleko od kompletnog igraca. Makar na NBA niovu...
Nego, Gober se povredio jutros u bukvalno prvom napadu na utakmici. Otislo koleno, ne znam dokle ce pauzirati. Ali nenormalna zavrsnica i kako dobi Juta utakmicu. Svaka im cast.
Takodje, Milvoki iznenadio Toronto i poveo 1-0 u seriji, Klivlend se namucio solidno protiv Indijane, dok je San Antonio rutinirao muceni Memfis.
Rakete odose na 3:1 , Nene izvanredan veceras sa 28 poena i 10 skokova, sut iz igre 12 od 12.
Inace sto grupu gradjana, generalno Oklahoma ima sasvim dobar tim , imaju Oladipa koji je jedan od najeksplozivnijih bekova u ligi , Stiven Adams jedan od boljih centara koji igra u oba reketa, Enesa Kantera koji ima potencijal da bude jedan od najdominantnijih centara u ligi , Sabonisa koji je dosao u NBA kao jedan od najperspektivnijih centara , Tadza Gibsona jednog od najboljih 'all round" igraca u ligi u proteklih nekoliko godina, Abrinesa koji je dosao tamo kao jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi, MekDermota igraca koji ima potencijal da bude jedan od najboljih sutera u ligi, Andre Robertsona odlicog defanzivca koji je sasvim solidan i u napadu, Norisa Kola isto jos jedan veoma talentovan igrac , brz i vest sa loptom, Kajl Singler isto jedan sasvim solidan igrac,generalno Oklahomi manjka sistem, organizacija i filozofija igre a ne kvalitetni igraci.
Njihov citav sistem se svodi daj Vestbruku loptu pa on sta uradi uradi , generalno sve dok Vestbruk bude jurio statistiku i imao toliko prostora i slobode u igri Oklahoma nikad nista nece uraditi.
Ceka se sada treca utakmica danas. Spavanje? ****** spavanje...
Steta za Oklahomu. Ne moze Vestbruk sam, cak je pravo cudo kako je ovu grupu gradjana uveo u PO. Donovan izgubio utakmicu forsirajuci Robersona. 2-12 bacanja, da covek ne poveruje. Bek jbt...

Za prvu rundu sam omanuo Cikago, krivim Sherloka
Klivlend - Toronto
Boston - Vasington
San Antonio - Hjuston
Golden Stejt - Juta

Omanuces i u drugoj, Boston gazi kao plitak potok cetu Vola i Bila.Za prvu rundu sam omanuo Cikago, krivim Sherloka
Klivlend - Toronto
Boston - Vasington
San Antonio - Hjuston
Golden Stejt - Juta
Jbt ali Ajzea burazer 53 poena...