Dakaridis
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Idemo Lejkersi! Three-peat! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kobe prebacuje 10 asistencija po mecu,bojim se samo da ne postane kao Lechoke pa da pocne da gura saigrace samo da skupi jos jedan rebound za triple double xDSta je ovo,lakersi poceli da igraju kao timKobe prebacuje 10 asistencija po mecu,bojim se samo da ne postane kao Lechoke pa da pocne da gura saigrace samo da skupi jos jedan rebound za triple double xD
Ne bi me cudilo,i jos posle izbace okc mada to je vec na nivou naucne fantastike ...Lepo sam kazao, uci ce na kraju Lajkersi u Plej Of kao 8.
Ne bi me cudilo,i jos posle izbace okc mada to je vec na nivou naucne fantastike ...

Ah, prekinut niz... Hauard povredjen...
Gej u Torontu, Kalderon u Detroitu, Prins u Memfisu...
Pored toga i Dejvis i Daje su u Memfisu. Hadadi u Torontu.Memfis je zeleo da se oslobodi velike plate koju je Gej imao i usled toga bi placali porez na luksuz sto sebi ne mogu da dozvole, tako da su se morali odreci ili Geja ili Randolfa.Dobili su dva krilna igraca, iskusnog Princa i mladog Dajea koji zbog visine moze da odigra i na poziciji PF .Dejvis je takodje mlad igrac koji je potencijal i moze da pokrije obe pozicije u reketu iako je pre svega PF pozicija.
Detroit ima mozda i najjeftiniji tim i dosta prostora da na leto pokusa da dovede neke slobodne igrace.Kalderon iako ima visok ugovor oko 10 miliona dolara, istice mu na leto tako da su to imali u vidu ljudi iz Detroita.
To za Luisa si u pravu, covek je godinama bio jedan od 5, 10 najplacenijih nba igraca.Detroit je imao 25 miliona u kepu, sada ima 33!!!
Dobro je ovo sto ogranicavaju kep, pa nece moci vise da se sastavljaju 'velike trojke'. Pritom - Boston, Lejkersi i Majami imaju istinske zvezde sa takvim ugovorima, ali postalo je nenormalno da svaka budala koja odigra dobru sezonu, dobija visok ugovor. Na primer, Rasar Luis - odlican igrac bio, ali ne za 25mil$ po godini... Biedrins!!!... Donekle i Gej i Rendolf. Oni jesu zvezde ekipe, mnogo dobri igraci, ali nisu All Star kalibar! Stoga, njihove plate bi trebale da idu do maksimum 15mil$. Lin i Asik ce u trecoj godini ugovora zaradjivati po 12miliona. Ako ih bude bolelo uvo da se cimaju i treniraju, pokopace Hjuston! Nece moci da ih trejduju, a da li oni realno zasluzuju toliko?!
Kobe nastavlja da bude darovit,samo asistira xD Indiana zgazila Miami vec 3 put ove sezone,Lebitch je flopovao kao lud,smucila mi se kosarka...Lakersi sipaju trice 8 od 10 a tek pocela druga cetvrtinaKobe nastavlja da bude darovit,samo asistira xD Indiana zgazila Miami vec 3 put ove sezone,Lebitch je flopovao kao lud,smucila mi se kosarka...
Vise mi odgovaraju nocni termini 
e, jel ima negde da se gledaju onlajn tekme? SK i kada je davao Lejkerse, nisam mogao da ispratim. Gledao sam samo Filu... I sa Shaqramentom iz 2001Vise mi odgovaraju nocni termini
![]()
Imas npr. vise linkova za jedan mec,pa biras de ti kvalitet slike vise odgovarae, jel ima negde da se gledaju onlajn tekme? SK i kada je davao Lejkerse, nisam mogao da ispratim. Gledao sam samo Filu... I sa Shaqramentom iz 2001Vise mi odgovaraju nocni termini
![]()

Imas npr. vise linkova za jedan mec,pa biras de ti kvalitet slike vise odgovara
http://smotrisport.eu/
Nije mi jasno šta se dešava sa Brooklyn-om!? Po mom mišljenju imaju bolji sastav od rezultata
Ekipa za respekt!