NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je ovo,lakersi poceli da igraju kao tim :eek: Kobe prebacuje 10 asistencija po mecu,bojim se samo da ne postane kao Lechoke pa da pocne da gura saigrace samo da skupi jos jedan rebound za triple double xD

Ah, prekinut niz... Hauard povredjen...
Gej u Torontu, Kalderon u Detroitu, Prins u Memfisu...

Pored toga i Dejvis i Daje su u Memfisu. Hadadi u Torontu.Memfis je zeleo da se oslobodi velike plate koju je Gej imao i usled toga bi placali porez na luksuz sto sebi ne mogu da dozvole, tako da su se morali odreci ili Geja ili Randolfa.Dobili su dva krilna igraca, iskusnog Princa i mladog Dajea koji zbog visine moze da odigra i na poziciji PF .Dejvis je takodje mlad igrac koji je potencijal i moze da pokrije obe pozicije u reketu iako je pre svega PF pozicija.
Detroit ima mozda i najjeftiniji tim i dosta prostora da na leto pokusa da dovede neke slobodne igrace.Kalderon iako ima visok ugovor oko 10 miliona dolara, istice mu na leto tako da su to imali u vidu ljudi iz Detroita.

Pored toga i Dejvis i Daje su u Memfisu. Hadadi u Torontu.Memfis je zeleo da se oslobodi velike plate koju je Gej imao i usled toga bi placali porez na luksuz sto sebi ne mogu da dozvole, tako da su se morali odreci ili Geja ili Randolfa.Dobili su dva krilna igraca, iskusnog Princa i mladog Dajea koji zbog visine moze da odigra i na poziciji PF .Dejvis je takodje mlad igrac koji je potencijal i moze da pokrije obe pozicije u reketu iako je pre svega PF pozicija.
Detroit ima mozda i najjeftiniji tim i dosta prostora da na leto pokusa da dovede neke slobodne igrace.Kalderon iako ima visok ugovor oko 10 miliona dolara, istice mu na leto tako da su to imali u vidu ljudi iz Detroita.

Detroit je imao 25 miliona u kepu, sada ima 33!!!
Dobro je ovo sto ogranicavaju kep, pa nece moci vise da se sastavljaju 'velike trojke'. Pritom - Boston, Lejkersi i Majami imaju istinske zvezde sa takvim ugovorima, ali postalo je nenormalno da svaka budala koja odigra dobru sezonu, dobija visok ugovor. Na primer, Rasar Luis - odlican igrac bio, ali ne za 25mil$ po godini... Biedrins!!!... Donekle i Gej i Rendolf. Oni jesu zvezde ekipe, mnogo dobri igraci, ali nisu All Star kalibar! Stoga, njihove plate bi trebale da idu do maksimum 15mil$. Lin i Asik ce u trecoj godini ugovora zaradjivati po 12miliona. Ako ih bude bolelo uvo da se cimaju i treniraju, pokopace Hjuston! Nece moci da ih trejduju, a da li oni realno zasluzuju toliko?!

Detroit je imao 25 miliona u kepu, sada ima 33!!!
Dobro je ovo sto ogranicavaju kep, pa nece moci vise da se sastavljaju 'velike trojke'. Pritom - Boston, Lejkersi i Majami imaju istinske zvezde sa takvim ugovorima, ali postalo je nenormalno da svaka budala koja odigra dobru sezonu, dobija visok ugovor. Na primer, Rasar Luis - odlican igrac bio, ali ne za 25mil$ po godini... Biedrins!!!... Donekle i Gej i Rendolf. Oni jesu zvezde ekipe, mnogo dobri igraci, ali nisu All Star kalibar! Stoga, njihove plate bi trebale da idu do maksimum 15mil$. Lin i Asik ce u trecoj godini ugovora zaradjivati po 12miliona. Ako ih bude bolelo uvo da se cimaju i treniraju, pokopace Hjuston! Nece moci da ih trejduju, a da li oni realno zasluzuju toliko?!
To za Luisa si u pravu, covek je godinama bio jedan od 5, 10 najplacenijih nba igraca.
Kada govoris o Linu i Asiku, to jeste mozda neposteno...objektivno turcin ne vredi te pare...ali je vec postavljen standard koji kaci i Luisa(koji znamo koliko je zaradjivao)...tesko je rusiti ustaljene norme...nece niko da radi za manje nego sto su njegove starije kolege radile.
Gej i nije toliko precenjen(kada je kes u pitanju), on cak nije ni ol star igrac, iako je u nekim sezonama nezasluzeno izviso(ako se ne varam)...nekako nece napraviti karijeru kakavu sam ocekivao...strasan potencijal je imao.
Toronto je ostao bez najvaznijeg igraca...Mozda nije bolji poenter od Derouzna ili Lorija, ali kada on igra ekipa belezi kakve takve rezultate.

Lakersi sipaju trice 8 od 10 a tek pocela druga cetvrtina :eek: Kobe nastavlja da bude darovit,samo asistira xD Indiana zgazila Miami vec 3 put ove sezone,Lebitch je flopovao kao lud,smucila mi se kosarka...

Lakersi sipaju trice 8 od 10 a tek pocela druga cetvrtina :eek: Kobe nastavlja da bude darovit,samo asistira xD Indiana zgazila Miami vec 3 put ove sezone,Lebitch je flopovao kao lud,smucila mi se kosarka...

e, jel ima negde da se gledaju onlajn tekme? SK i kada je davao Lejkerse, nisam mogao da ispratim. Gledao sam samo Filu... I sa Shaqramentom iz 2001 :) Vise mi odgovaraju nocni termini :)

Nije mi jasno šta se dešava sa Brooklyn-om!? Po mom mišljenju imaju bolji sastav od rezultata

Ako pobede veceras, treci su na istoku... a nisu daleko od Njujorka.
Ne znam zasto svi kazu da su losi. Mozda lose igraju, ali skor im nije toliko ocajan.
Za Majami je ocekivano da ima 5-6 pobeda vise od konkurencije, Njujork ima neverovatnu sezonu. Bruklin nije toliko los po mom misljenju.
Dzonson nikada nije ni bio mega zvezda, Deron podbacuje, Lopez odlican... Dzerald Valas je ok igrac, ali ne moze se od njega ocekivati 18p, 7sk, 6as, 5ukradenih lopti, 2 bl... Par puta ih je spasio Blace s klupe!

Deron je glavni problem Bruklina,covek je jednostavno izgubio sut.Ne moze apsolutno nista vise da pogodi.Bice velika borba za prvo mesto na istoku,mada mozda je bolje biti drugi s obzirom na to da ce prvoplasirani ici na Boston ili Sixerse...

Videcemo sta ce doneti trejd dedlajn.
Atlanta hoce/nece da menja Dzos Smita. Ako dobiju neku glupost (a na kraju i hoce, neki trejd eksepshn ili slicno), mislim da mogu da racunaju na 7-8 mesto na kraju... Mozda ni toliko!

Da li ce Cikago trejdovati Denga? Ako im se iskomplikuje Rouzov povratak - nece ni oni biti mnogo bolji. Rouz je imao zeznutu povredu, mali broj igraca je 'preziveo' kidanje ligamenata i uopste povrede kolena (Vejd i Grifin da ja znam, s druge strane Bajnam, Krstic, Roj...) Voleo bih da se vrati kakav je bio, a bio je pravi lider, pravi novi MJ. Sto bi rekao sarenac na RTS - neke stvari su mu se vukle po podu :D

Milvoki ne verujem da ce izdrzati. Nisu losi, svidjaju mi se, ali realno, sa Montom i idiotom Dzeningsom... uffff...

Ali zato Toronto, sa Gejom i ako dobiju nesto dobro za Barnjanija (inace, ne podnosim a la Memet Okur centre, koji sutiraju trojke i imaju 6 skokova u proseku! Pritom problemi s povredama). Medjutim, ne dele svi moje misljenje, lik je cenjen, mogu ga dobro utopiti.

Njujork me iznenadjuje. Amare se vratio kao igrac sa klupe i ne zali se (za razliku od sise Gasola). Imaju dobru postavu (sa Kidom na dvojci i Karmelom na cetvorci!). Zato ne fali podrske sa klupe - perspektivni ruki Pridjoni, Amare i Dzej Ar Smit... Jos i Rasid kada se pojavi i za 5 min na terenu da dve - tri trojke :) Ekipa za respekt!

Ali na zalost, Majami sampionski odradjuje regularni deo, tako da mi se cini da im ne gine No1 na istoku...

Nisam bas siguran za miami,muce se poprilicno.Mnogo je to poraza za sad,tesko je naci neki jaci tim koji je miami pobedio.2 poraza od knicksa,3 od pacersa,chicago ih je tukao i to bez Rosea...

Garnet ima klauzulu da stopira trejd (On, Kobe, Dirk i Dankan, jedini u ligi) i to je izgleda najveci problem.
S druge strane - i ovako jadan Boston pod kosem, za jedinog koji vredi dobija dve budale. A sta Klipersi imaju od toga - rezervu za Dzordana i Grifina, jos jednu uz Odom i Turijafa... A spoljna linija - tuga!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back