gost 129146
Ističe se
- Poruka
- 2.390
Znaci Lebron koraca samo tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koji me tim vise nervira,Dallas il Miami.Ali ipak cu navijati za Dallas...
Najdraze mi je sto se videlo koliko je dobar ovogodisnji MVP.
Izvini Pedja, ali ja sam za Majami ovde.
Vreme je da LeBron dobije i onu pravu nagradu.
E sad..sta ce biti, nemam pojma. Jedino imam
neki osecaj da cemo opet izvisiti za neizvesnu seriju.![]()
I ja se nadam.Ja nemam dileme oko toga ko me više nervira.
Dalas ima priliku da naplati dug iz finala 2006. kad je vodio sa 2-0 u pobedama... iskreno se nadam da će ga naplatiti.
ne zasluzuje to gmaz ogavni
Dalas dobija jer standardno Dirk ce odigrati dobro, a to se jos ocekuje od Kida, Terija, Baree, Meriona u odbrani... I naravno Pedje da udje malo u sutersku formu i da krene da pogadja sa klupe.
Navijam za Dalas i uvek dajem prednost timskoj igri u odnosu na individualce
Najdraze mi je sto se videlo koliko je dobar ovogodisnji MVP.
Nisam raspoložen ni za kakve komentare, sem da kažem da Majami zasluženo prolazi u finale.. A i da je bzvz što sada svi napadaju Rouza.. "Njegova" najveća krivica je što Čikago nema drugu napadačku opciju (ne očekujem Brajanta ili Lebrona/Duranta ali daj, ko, Buzer?).. Ovi komentari kao "aaa MVP" su posle regularnog dela sezone, ono, suvisli, nije da dečko nije igrao.. Sad me izvinite, idem da bijem glavom u stepenice, iz više razloga, nekih vezanih za NBA a nekih ne.
Ovogodisnji MVP, Rouz iz Cikaga, je izvrstan igrac bez prave podrske...
Nekadasnji MVP, Novicki iz Dalasa, je izvrstan igrac sa pravom podrskom...
Nekadasnji MVP, Dzejms iz Majamija, je ubjedljivo najbolji igrac NBA lige sa pravom dinastijom oko sebe(koju je dosadasnjim zalaganjem u NBA ligi itekako zasluzio)...
Iz ovoga se moze zakljuciti da Majami osvaja...
Na jednoj strani moje simpatije su okrenute Evropi tj. njenom najboljem igracu svih vremena, izvrsnom suteru(a ja sam uvijek volio vrhunske sutere)...
Na drugoj strani se nalazi najbolji igrac univerzuma i otprilike je razlika izmedju ova dva tima(naravno, mislim na finaliste) kao kada igra americki nacionalni tim protiv najboljeg nacionalnog tima Evrope...u prevodu - igra macke i misa...
Ipak je ovo NBA liga, pa ce spektakl biti osiguran...tako da ce Dalas imati sjajne epizode u svemu ovome... Ali sampion je vec poznat...
Ostaje nam da uzivamo u sjajnoj igri...![]()
P.S. Sve cestitke najboljem kosarkasu univerzuma na prvom prstenu!![]()
![]()