NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman kada covjek i pomisli da Dalas moze da pobijedi sijevne neko iz ``Vreline``...nije bitno da li je to Calmers, Bibi, Bos, Vejd ili Kralj... Moraju da poprave koncentraciju u kljucnim trenucima inace ce se ovo zavrsiti prebrzo(mada gledao sam seriju protiv Bostona, tako da nemam sta da zamjerim Maveriksima), a meni to nije drago... Ja volim duga finala:)

P.S. Moram da priznam da na momente gledam fantasticnu odbranu!(a to mi je fetis) :super:

P.P.S. Trenutno sam odgledao unistenje...13-0 serija za Majami... Mozemo vec da kazemo da je 2-0... Idemo u Dalas...:ok:

Poslednja izmena:
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

P.S. Poslije ovakve pobjede nije sramota izgubiti ni 4-1... Poz narode... Nadam se da ste gledali... Ovo je bilo fantasticno! :super:

Gledao sam samo prvo poluvreme, i nisam mogao vise.
Ono sto sma video je da bez obzira na sjajnu timsku igru Dalasa, i bez obzira na neverovatnog Novickog ova serija ipak ne zavisi uopste od njih.
Majami u svojim redovima ima dva igraca koje apsolutno niko u Dalasu ne moze da zaustavi, i samo od njih dvojice, njihovog raspolozenja i njihovih fizickih mogucnosti zavisi rezultat ove serije.......
Ako to vece budu naspanovani toliko da mogu da izdrze ceo mec na 100% mogucnosti, Majami dobija.
Cim sasvim malo popuste,dozvoloe napadacku igru nekog treceg, ili pocnu da se slepaju u odbrani, do izrazaja dodje timska igra Dalasa.......
Tim protiv siledzija..Na zalost kosarke, sve zavisi od siledzija.......

Ja mislim da ne zavisi sve od siledzija i to je Dalas sinoc demonstrirao. Jednostavno moraju dobiti jakom odbranom. Leborn sinoc nije dao kos u zadnjoj cetvrtini...

Moze odbrana biti kakva hoces, on je fizicki toliko superioran da mu nijedna odbrana ne moze nista..........Ni njemu ni Vejdu.
Ali, ako pocne da zabusava u napadu, te ostavi saigracima neke suteve onda procenat enormno pada, i Dalas dobija svoju sansu......
Ako nisu obojica fizicki sposobni da izdrze ceo mec(iliti bar po 42,3 minuta na njemu) u najvisem ritmu, onda neminovno dolazi do promasaja....
Kako sam to gledao sinoc, u prvom poluvremenu doduse,Dalas je probao sa udvajanjima na Lebronu, i to je uisitnu lepo stimalo neko vreme, jer su saigraci uglavnom promasivali........Ali je to rezultiralo u sa puno prostora za Vejda koji ih je punio sa svih strana.......
Evidentno je da je Dalas bolji tim.....Ali sta da radis kada u Majamiju imas dve "zivotinje" kojima niko nista ne moze i koje su ogranicene samo svojim fizickim mogucnostima?
PS: Pedja ovu seriju bas lose igra u odbrani, i to je razlog zasto malo igra.
Sinoc je bio 5 minuta na parketu i za to vreme tri puta je ispao u odbrani i prodao je jednu loptu u napadu........

Ja mislim da ne zavisi sve od siledzija i to je Dalas sinoc demonstrirao. Jednostavno moraju dobiti jakom odbranom. Leborn sinoc nije dao kos u zadnjoj cetvrtini...

Pa sinoc je apsolutno sve zavisilo od Majamija.
Ne razumem kako mozes da tvrdis drugacije, ako su imali 15 razlike na 6 minuta do kraja.
Na njima je bilo da pobede ili izgube...

Ajde sto je Dalas napravio seriju, radili su to ove godine.. ali sama zavrsnica Majamija je bila ocajna.
Zadnja 2 puna napada su samo trosili vreme, nista nisu uradili. LeBron je sutirao na kraju napada trojku preko igraca dvaput
i Vejdu su namestili isto trojku iz trka... :eek:

I onda na kraju ogromna greska sto nisu iskoristili jedan preostali faul i prekinuli zadnji napad Novickog.

Stvarno sramota za Dalas sto igra tako nonsalantno i neozbiljno i stvarno sramota da tako iskusna ekipa pravi toliko pocetnickih gresaka
Mogli su ladno vec da imaju 2:0 iz Majamija i da dovrse stvar na svom terenu a ovako videcemo sta im Bog da.

Po meni Dalas jeste kvalitetnija i bolje izbalansirana ekipa ali ako nastave ovako da igraju ne pise im se dobro.
Realno ovaj Dalas sto sam gledao u prve 2 utakmice finala nije ni senka onog Dalasa kog sam gledao protiv Lejkersa ppa i Oklahome.

Poslednja izmena:
Gledao bih kad bih imao gde :(

Ali drago mi je da je Dalas izjednačio, sad se sele na njihov teren, nadam se da će Nežigosana telad dobiti obe. Videćemo.

Sad gledam neke momente sa utakmice; zašto su svi u publici bili obučeni u belo? :neutral:

Snadji se...:) Zamoli neku baku iz komsiluka koja ima satelitsku da gledas:hahaha1:
Serija ce da bude ekstremno zanimljiva(jer uostalom to je NBA), ali ne dajem prevelike sanse Dalasu...

ne dajem prevelike sanse Dalasu...

A ja im dajem... kad su uspeli izgubljenu utakmicu da pretvore u pobedu, mogu sve. Danas u "Politici" čitam kako ih opisuju kao "arogantne zvezde" (posebno Lebrona i Vejda). A da su najbolji igrači današnjice - I highly disagree. :)

sport klub prenosi sve :/

Nemam kablovsku ;) trebalo je da je uvedemo još odavno, ali nikako da se to desi. :(

A ja im dajem... kad su uspeli izgubljenu utakmicu da pretvore u pobedu, mogu sve. Danas u "Politici" čitam kako ih opisuju kao "arogantne zvezde" (posebno Lebrona i Vejda). A da su najbolji igrači današnjice - I highly disagree. :)

Pa ovo je besmisleno... mozes da pricas kako je propala liga, ranije je bilo mnogo bolje i slicno.. ali da LeBron nije najbolji igrac zadnje 3 godine, a narocito ove? Pa to je smesno. :)

da li je moguce da je Kobi u celoj svojoj dosadasnjoj karijeri samo jedan MVP trofej osvojio? :neutral:

Moguce je jer je NBA pun fantasticnih igraca(svaka ekipa ima barem po dvije zvijezde...neke od tih zvijezda jace a neke slabije sijaju, ali su zvijezde)... A Kobi je uvijek bio samo skorer, dok je jedan Nes razigravao cijeli tim i donosio raznolikost cijeloj NBA ligi kosarkom sa pregrst prelijepih akcija...

Ja mogu samo da ti kazem da u spoju LeBron - Vejd dobijas sve sto cini kosarku lijepom(sto nema jedan, to ima drugi...a i jedan i drugi svoje nadimke u ligi(``King`` i ``Flash``) opravdavaju u svakoj utakmici... Ako se jednog dana cijeli Majami razigra(jer sada je to samo mala skupina igraca), ``Vrelina`` ce da hara ligom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back