NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najdraze mi je sto se videlo koliko je dobar ovogodisnji MVP.

106edki.jpg

A sada Dallas do titule!!! :cool:

Sta ste svi napali Rosea,voleo bi da vidim kako bi James ili Wade sami noslili svoj tim ... Mada to se moglo videti i proslih sezona kada je James igrao u Clevelandu,svi redom su ih cistili...

Dalas dobija jer standardno Dirk ce odigrati dobro, a to se jos ocekuje od Kida, Terija, Baree, Meriona u odbrani... I naravno Pedje da udje malo u sutersku formu i da krene da pogadja sa klupe.
Navijam za Dalas i uvek dajem prednost timskoj igri u odnosu na individualce

ne zasluzuje to gmaz ogavni

bona :lol:

Dalas dobija jer standardno Dirk ce odigrati dobro, a to se jos ocekuje od Kida, Terija, Baree, Meriona u odbrani... I naravno Pedje da udje malo u sutersku formu i da krene da pogadja sa klupe.
Navijam za Dalas i uvek dajem prednost timskoj igri u odnosu na individualce

Nadajmo se...

Nisam raspoložen ni za kakve komentare, sem da kažem da Majami zasluženo prolazi u finale.. A i da je bzvz što sada svi napadaju Rouza.. "Njegova" najveća krivica je što Čikago nema drugu napadačku opciju (ne očekujem Brajanta ili Lebrona/Duranta ali daj, ko, Buzer?).. Ovi komentari kao "aaa MVP" su posle regularnog dela sezone, ono, suvisli, nije da dečko nije igrao.. Sad me izvinite, idem da bijem glavom u stepenice, iz više razloga, nekih vezanih za NBA a nekih ne.

Nisam raspoložen ni za kakve komentare, sem da kažem da Majami zasluženo prolazi u finale.. A i da je bzvz što sada svi napadaju Rouza.. "Njegova" najveća krivica je što Čikago nema drugu napadačku opciju (ne očekujem Brajanta ili Lebrona/Duranta ali daj, ko, Buzer?).. Ovi komentari kao "aaa MVP" su posle regularnog dela sezone, ono, suvisli, nije da dečko nije igrao.. Sad me izvinite, idem da bijem glavom u stepenice, iz više razloga, nekih vezanih za NBA a nekih ne.

bas to,Cikago da dovede nekog ko ce malo rasteretiti Rouza i sigurno ce moci vise od finala istoka

Ovogodisnji MVP, Rouz iz Cikaga, je izvrstan igrac bez prave podrske...
Nekadasnji MVP, Novicki iz Dalasa, je izvrstan igrac sa pravom podrskom...
Nekadasnji MVP, Dzejms iz Majamija, je ubjedljivo najbolji igrac NBA lige sa pravom dinastijom oko sebe(koju je dosadasnjim zalaganjem u NBA ligi itekako zasluzio)...
Iz ovoga se moze zakljuciti da Majami osvaja...

Na jednoj strani moje simpatije su okrenute Evropi tj. njenom najboljem igracu svih vremena, izvrsnom suteru(a ja sam uvijek volio vrhunske sutere)...
Na drugoj strani se nalazi najbolji igrac univerzuma i otprilike je razlika izmedju ova dva tima(naravno, mislim na finaliste) kao kada igra americki nacionalni tim protiv najboljeg nacionalnog tima Evrope...u prevodu - igra macke i misa...
Ipak je ovo NBA liga, pa ce spektakl biti osiguran...tako da ce Dalas imati sjajne epizode u svemu ovome... Ali sampion je vec poznat...

Ostaje nam da uzivamo u sjajnoj igri... :super:

P.S. Sve cestitke najboljem kosarkasu univerzuma na prvom prstenu! :klap: :ok:

Ovogodisnji MVP, Rouz iz Cikaga, je izvrstan igrac bez prave podrske...
Nekadasnji MVP, Novicki iz Dalasa, je izvrstan igrac sa pravom podrskom...
Nekadasnji MVP, Dzejms iz Majamija, je ubjedljivo najbolji igrac NBA lige sa pravom dinastijom oko sebe(koju je dosadasnjim zalaganjem u NBA ligi itekako zasluzio)...
Iz ovoga se moze zakljuciti da Majami osvaja...

Na jednoj strani moje simpatije su okrenute Evropi tj. njenom najboljem igracu svih vremena, izvrsnom suteru(a ja sam uvijek volio vrhunske sutere)...
Na drugoj strani se nalazi najbolji igrac univerzuma i otprilike je razlika izmedju ova dva tima(naravno, mislim na finaliste) kao kada igra americki nacionalni tim protiv najboljeg nacionalnog tima Evrope...u prevodu - igra macke i misa...
Ipak je ovo NBA liga, pa ce spektakl biti osiguran...tako da ce Dalas imati sjajne epizode u svemu ovome... Ali sampion je vec poznat...

Ostaje nam da uzivamo u sjajnoj igri... :super:

P.S. Sve cestitke najboljem kosarkasu univerzuma na prvom prstenu! :klap: :ok:

nadam se da trolujes :D

Pazi ovako sta ja mislim... Ako sad Lebron ne uzme titulu to je to sto je pokazao za svoju karijeru, drugo izgubljeno finale tako da otpada onaj deo da on moze da stigne do 6 titula i bar 5, ja licno mislim da ce on uzeti jednu i to je to, ko zna kad, za par god mozda... E sad... Dirk igra u ligi vec 13 godina i to na vrhunskom nivou, od kada je on u timu Dalas je vec ono 11 sezona sa Dirkom na celu uvek na 50+ pobeda na kraju sezone, cak jedna sezona je bila i 67 cini mi se... E sad razlika izmedju Lebrona i Dirka, statistika manje vise ide na strnu Lebrona, ali sama igra... Dirk je mnogo konkretniji igrac, ne komplikuje i radi posao, mnogo je vise clutch od Lebrona, u odbrani je tu kao i Lebron ( ne racunajuci ovu seriju protiv Cikaga gde je lebron sabio sa odbranom)... Plus u timu ima jos 2 coveka koji nemaju titule, a vrhunski si igraci mozda i Hall of Fameri... Pedja i Kidd... Ako ne uzme Dalas titulu ove godine, ne znam... Prestacu da gledam ovu ligu...

Poslednja izmena:
65 - 35% u korist Majamija
Videćemo šta ova skupina luzera iz Dalasa može da uradi, počevši od Dirka i ekipe iz 2006. preko Kida dvostrukog finaliste, do Meriona i Peđe čiji je najveći domet bio finale konferencije.
Ajmo momci (bolje rečeno ljudi :lol:) do prstena, pa u zasluženu penziju :)

Sto? Sve ide apsolutno isto kao i protiv Bostona i Cikaga...
Zamaranje, unistavanje igre protivnika i na kraju opet potpuni
raspad u zadnjoj cetvrtini.

Samo jos gore za Dalas, sto su sada usli u zavrsnicu sa potpunom
kontrolom, pa je ovih par sjajnih poteza Vejda bio cist bonus na vec
osiguranu pobedu.

Sledecu dobija Majami sigurno, a i posle sumnjam da ce se Dalas vratiti na
domacem terenu. Vrlo moguc i kraj u 5 utakmica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back