NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci kakav debilan sut Duranta sa 150 metara 6 sec pre kraja... Totalno klinacki, mogli su da dobiju ili bar taj poslednji sut da upute da lici na nesto...
Ali Dirk, nemam reci, hladnokrvna masina koja ne masi ove godine :)

U prethodnoj seriji sa Memfisom sam u jendoj utakmici cekao velike pare na Oklahomi, gledao utakmicu.......
Tokom meca vodili 20 razlike, i kad je pocela poslednja cetvrtina, gledam mec, vidim da Oklahoma vodi sa 7,8 razlike i ZNAM da nema sanse da dobije....
Westbruk se zalece gore nego Rakocevic u najboljim danima, Durant sutira sa tribina.........
Verovatno kao sinoc.
Nisam gledao mec, samo sam posmatrao livescore jer sam nesto radio, i otisao na spavanje 5.05 do kraja kada je bilo 99-84 za Oklahomu...
Steta propustio sam jos jednu cirkusku predstavu.

Ja tvrdim da Čikago ne može opet da odigra ovako loše..
Ali očigledno može.. Ne bi mi bilo krivo da ispadne Čikago, al da bude barem prava serija, ne ovako da ni ne pokažu šta umeju, hoću pravu seriju, neizvesnu..
Vala, San Antonio, Boston, Lejkersi, sad Čikagu ne ide.. Kako ja za koga navijam/prognoziram da će proći tome se smrkne.. Za finale primam ponude za koga da navijam, koga da izbaksuziram :lol:

Ovaj Vestbruk da dođe kod Duleta na dve sezone, da ga disciplinuje malo.. Bio bi pristojan igrač da mu neko zabrani da preuzima odgovornost u bitnim situacijama :lol:

Al što me nervira ovo amerčko baljezganje za svaku sitnicu, Noa kažnjen sa 50k dolara jer je navijača nazvao pederom, odmah se digli HRC (Human Rights Campaign) i GLAAD (Gay & Lesbian Aliance Against Defamation).. J.bt šta se trpate, znate da je samo izraz.. Samo čekam još da počne svetska zdravstvena organizacija da se buni kad nekoga nazovem idiotom :roll:
Kretenizam

Al što me nervira ovo amerčko baljezganje za svaku sitnicu, Noa kažnjen sa 50k dolara jer je navijača nazvao pederom, odmah se digli HRC (Human Rights Campaign) i GLAAD (Gay & Lesbian Aliance Against Defamation).. J.bt šta se trpate, znate da je samo izraz.. Samo čekam još da počne svetska zdravstvena organizacija da se buni kad nekoga nazovem idiotom :roll:
Kretenizam

Da je to "baljezganje" i kod nas tako zastupljeno, gde bi nam bio kraj... Vidi koliko se kod nas pljuje pa nikom ništa.

"The fan said something that was disrespectful towards me," Noah said, about five hours before the fine was announced. "And I went back at him. Got it on camera. I don't want to hurt anybody's feelings. Anybody who knows me knows that I'm not like that. I'm an open-minded guy. I said the wrong thing and I'm going to pay the consequences -- deal with the consequences -- like a man. I don't want to be a distraction to the team right now."

Znači navijač njega može da vređa a on njemu ne sme da uzvrati. Meni je to bez veze. :thumbdown:

@tema: Dalas na korak od finala, 'ajmo Peđa do titule! :klap: I nadam se da će igrači Čikaga da se trgnu.

Da je to "baljezganje" i kod nas tako zastupljeno, gde bi nam bio kraj... Vidi koliko se kod nas pljuje pa nikom ništa.

Nisam na to mislio, kazna je u redu.. Mene samo iritira to što se dižu gej udruženja da brane svoja prava i da ga napadaju.. Mislim gluposti, nikakve veze sa njima nema, ne znam što se petljaju..

A za praksu kažnjavanja za svako pominjanje sudija i slično, to zdušno podržavam.. I za svaki protest protiv sudijske odluke bih delio tehničke, a ne ovako, zadnjih pet godina svi u domaćim ligama protestuju, aa Partizan ovo, Partizan ono, sudije pomažu, kupljene utakmice i tako redom.. Baca se senka na titule iz čiste pakosti.. I onda momci moraju da dokažu ko je šta i demoliraju Zvezdu sa 40 razlike.. Mislim da to stvarno nikome nije u interesu :mrgreen:

Dalas dobija majami u 6 :)

Mada bi mi bilo izuzetno drago da se to dogodi, i zbog Pedje i zbog toga sto igraju najlepsu kosarku u NBA u ovom trenutku, mislim da ce se to tesko desiti, i da je Majami veliki favorit.
Da bi se dogodila pobeda Dalasa u toj seriji moralo bi da bar petorica od Novickog,Cendlera,Mariona,Kida,Terija,Pedje,Baree odigraju 110% svojih mogucnosti.
Prosto, Majami ima Lebrona koji krpi rupe tamo gde je to potrebno.
Fizicki dominantan, u ovoj postavi Dalasa moze da uspesno cuva apsolutno svakoga ukljucujuci i Novickog i Cendlera.
Najveci dobitak Majamija u ovoj seriji sa Cikagom je povratak Haslema, jednog nadasve korisnog i kvalitetnog igraca koji je dodatno ojacao Majami na svojoj poziciji, i jos vise oslobodio i Lebrona i Bosa nekih dodatnih angazovanja u odbrani, sto se i pokazalo na drugoj strani terena u odlicnom ofanzivnom ucinku Bosa u trecem mecu.
Takodje je daleko od zanemarljivog igra Wejda u odbrani, a u napadu svi znamo koliko moze.
Opet kosarka je to, Novicki je pokazao da sve moze, i ja cu svakako zdusno navijati za Dalas.

Poslednja izmena:
Nezvanicna informacija: Mike Brown lik koji je trenirao Klivlend do prosle sezone novi trener Lejkersa.

@Kosta Racionalno gledano Majami ima malu prevagu nad Dalasom, ali opet mislim da ce Dalas uspeti da zaustavi Leborna, a da ce Dirk nastaviti da igra vrhunskim tempom posto verovatno veceras zavrsavaju sa Oklahomom i ulaze odmorni u finale...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back