GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Kako igra Dirk Novicki! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci kakav debilan sut Duranta sa 150 metara 6 sec pre kraja... Totalno klinacki, mogli su da dobiju ili bar taj poslednji sut da upute da lici na nesto...
Ali Dirk, nemam reci, hladnokrvna masina koja ne masi ove godine![]()
haha, sad sam video pregled.
izvodili su loptu sa pola terena, imali 5 sekundi i
najbolje sto su mogli da izvedu je da Durant sutira
skoro sa pola dok je Merion odmah ispred njega?
Ali očigledno može.. Ne bi mi bilo krivo da ispadne Čikago, al da bude barem prava serija, ne ovako da ni ne pokažu šta umeju, hoću pravu seriju, neizvesnu..Ja tvrdim da Čikago ne može opet da odigra ovako loše..
Al što me nervira ovo amerčko baljezganje za svaku sitnicu, Noa kažnjen sa 50k dolara jer je navijača nazvao pederom, odmah se digli HRC (Human Rights Campaign) i GLAAD (Gay & Lesbian Aliance Against Defamation).. J.bt šta se trpate, znate da je samo izraz.. Samo čekam još da počne svetska zdravstvena organizacija da se buni kad nekoga nazovem idiotom
Kretenizam
"The fan said something that was disrespectful towards me," Noah said, about five hours before the fine was announced. "And I went back at him. Got it on camera. I don't want to hurt anybody's feelings. Anybody who knows me knows that I'm not like that. I'm an open-minded guy. I said the wrong thing and I'm going to pay the consequences -- deal with the consequences -- like a man. I don't want to be a distraction to the team right now."
Da je to "baljezganje" i kod nas tako zastupljeno, gde bi nam bio kraj... Vidi koliko se kod nas pljuje pa nikom ništa.
Nismo videli ni jednu pravu neizvesnu seriju u playoff-u ove sezone. Jedino kad bi ce Chicago nekim cudom vratio na 3-3...
Nismo videli ni jednu pravu neizvesnu seriju u playoff-u ove sezone. Jedino kad bi ce Chicago nekim cudom vratio na 3-3...
Dalas dobija majami u 6![]()
A za godinu dana... Mike Brown, coach of the year.![]()
Sto da ne... Vec je bio tu...![]()