NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
24-24... rekord NBA. Moraš poštovati... meni je to nekako fascinatnije negoli onih Čembrlenovih 100.

Po meni tih 24-24 ne mozes ni priblizno porediti sa Cembrlenovom stotkom. Glupo predenje, ali ubacio sam bio i 30 i nesto komada za redom... :lol:

Postujem rekord, postujem igraca samog po sebi, ali mi nije jasno sta su se primili toliko, zele mu da osvoji titulu ovo-ono... :roll:

Oklahoma klap- klap- klap, Oklahoma klap-klap-klap... :mrgreen: :zcepanje:

Po meni tih 24-24 ne mozes ni priblizno porediti sa Cembrlenovom stotkom. Glupo predenje, ali ubacio sam bio i 30 i nesto komada za redom... :lol:

Postujem rekord, postujem igraca samog po sebi, ali mi nije jasno sta su se primili toliko, zele mu da osvoji titulu ovo-ono... :roll:

Oklahoma klap- klap- klap, Oklahoma klap-klap-klap... :mrgreen: :zcepanje:

E, *******, ja pričam o plej-of utakmici, a on o ubacivanju ispred zgrade... ubacio sam i ja 100 na basketu... igrali na Adi ceo dan. :lol:

Što da ne? Dalas je ekipa koja ima i iskustvo, i kvalitet, i glad za tom titulom... Oklahoma je ekipa budućnosti, tek će se klati u finalima.

@Only Beer
Meni je on fantastičan igrač, visok 213 cm a tako brz, takvu tehniku, takav šut nema ni polovina bekova ili krila u NBA, a kamoli igrača na njegovoj poziciji (sa svojih 213 cm i 111 kg bi trebao čak da se uklapa u profil centra). Najveći primer koliki je on paradoks je kada je u seriji protiv Lejkersa jednom imao mismatch kad je na njega izašao Gasol da ga čuva na liniji za tri.. To je jednostavno bilo smešno gledati jer se znalo da ga ovaj ne može zadržati, iako su iste i visine i težine (Gasol +2 kg).. 5 sezona je umalo imao prosek double-double (računao sam samo kada je imao prosek skokova 9+, računaj još 5 ako računamo 8+), u 8 od 10 plej of-ova ima double-double učinak, prvak NBA u šutiranju trojki..
Meni je on jedan od najvećih All Starr-ova današnjice i takav igrač se retko viđa, i zato sam rekao ono, vanserijski je igrač i bilo bi lepo da može da se pohvali barem jednim prstenom.. Mislim, da je imao sreće pa bar da je iz neke druge zemlje (:lol:) pa da ima koju reprezentativnu titulu, u ovom trenutku su mu najveći uspesi u karijeri srebro i bronza sa reprezentacijom..

S druge strane Dalas ne volim nimalo, a do Peđinog prstena mi je stalo koliko i do vremenskih prilika u Svazilendu..

Sinoc su obe ekipe pokazale nesto novo.......Potpuna promena igre, i akcenat na odbrani....
Neko je debelo studirao igru kako Novickog, tako i Duranta, i to primenio na mecu.Zato su obojica bili neprimetni, a realno Vestbruk i onaj bradonja nemaju nikakvu sansu sami da dobiju mec.
Zbog same taktike, Pedja je igrao malo, jer bi tada Kid morao drzati Duranta, sto je nerealno za njegove godine.
Tako da ga je vecinu vremena veoma uspesno cuvao Merion.Skolski sa presingom na liniju dodavanja, gde bi Durant prvo ispustio dusu dok primi loptu.
Sve u svemu ocekujem i drugu pobedu Dalasa na gostovanju.

Dobro je, ovo vec ide ka ispadanju Chicago-a...konacno.

Majami je sa ovom rotacijom u kojoj su pored startera jos samo Haslem, Chalmers i Miller
unistio prednost koju ima klupa Chicago-a. Delovali su kao bolji tim, ali Chicago se ipak
drzi dobro, skoro ceo mec, jer ipak ne fauliraju previse i ono sto rade u ofanzivnom skoku
je neverovatno, pre svih Noa i Gibson.

Jebbiga, kad nisam ni blizu takvom vrhunskom strucnjaku kao sto si ti. :rumenko:

:rotf:

Ajmo Oklahoma. :mrgreen:

Pa kako i sta reci za nekoga ko navija za Oklahomu, ekipu koja je uz Njujork ove godine, jedina ekipa cija je igra mnogo bliza cirkusu, nego savremenoj kosarci?
Ja mogu da se slozim da se o ukusima ne raspravlja, ali ukus koji voli kosarku Oklahome je meni apsolutno neshvatljiv.

Pa kako i sta reci za nekoga ko navija za Oklahomu, ekipu koja je uz Njujork ove godine, jedina ekipa cija je igra mnogo bliza cirkusu, nego savremenoj kosarci?
Ja mogu da se slozim da se o ukusima ne raspravlja, ali ukus koji voli kosarku Oklahome je meni apsolutno neshvatljiv.

E dobro si mu rekao... Gotivim Durantulu sto je lik van terena i na terenu extra, ali to ne znaci da je on igracina.... Da ne pricam o Westbrooku koga ne mogu da smislim, a koncept oklahome, samo 2 igraca koji celu utakmicu siluju loptu bzv... Citam u nekom casopisu americkom kao najbolji duo posle Kobe Shaq ere? Mislim gluposti...

Znaci kakav debilan sut Duranta sa 150 metara 6 sec pre kraja... Totalno klinacki, mogli su da dobiju ili bar taj poslednji sut da upute da lici na nesto...
Ali Dirk, nemam reci, hladnokrvna masina koja ne masi ove godine :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back