NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam pogledao dosadašnju statistiku: nikad, ovo im je prvi put. Dok su igrali u Vankuveru nikad se nisu plasirali u plej-of, a kao tim iz Memfisa su se plasirali u u doigravanje tri sezone zaredom (2004-2006) i uvek ispadali u prvom krugu (sva tri puta sa 4-0). Znači, prvi put su prošli dalje od prvog kruga. I to na kakav način! :)

Sad sam pogledao dosadašnju statistiku: nikad, ovo im je prvi put. Dok su igrali u Vankuveru nikad se nisu plasirali u plej-of, a kao tim iz Memfisa su se plasirali u u doigravanje tri sezone zaredom (2004-2006) i uvek ispadali u prvom krugu (sva tri puta sa 4-0). Znači, prvi put su prošli dalje od prvog kruga. I to na kakav način! :)

Znam, znam zato i kazem. Poceli su na sajtu da pricaju o tome kad su poveli sa 3:1. Eto istorija se vec pise... :)

Odlična košarkaška predstava sinoć u Majamiju. Kakve igrače imaju ova 2 tima, to je zastrašujuće (Rondo i Boš su ovu odigrali loše, ali ne sumnjam da će se iskupiti). Odbrane bolje od očekivanih, biće ovo extra serija sa ne manje od 6 utakmica :)

Da mu nije islo, islo bi nekom drugom... to je poenta Miami-a i Bostona.. nista se ne prepusta slucaju. :)

RejRej-a je Wade cuvao dobro koliko se moze cuvati. Jednostavno je covek najbolji suter lige a pritom
i najbrzi... dobitna kombinacija.

Super je ova serija, gledacu da ispratim sto vise meceva. Ruzna kosarka dosta,
ali opet nekako zanimljivo za gledanje. :)
Kad ih vidis ovako u medjusobnom duelu, deluje kao finale pre finala.

A sa druge strane.... Memphis nastavlja gde je stao.

Ko pobedi u duelu Lejkersi - Dalas verovatno ide u finale, jer ne verujem da Oklahoma može da se nosi s nekim od njih, a nisam siguran ni za Memfis (iako su eliminisali prvoplasiranu ekipu sa Zapada i na tome im svaka čast). Lično bih voleo da to bude Dalas, mislim da je vreme da i oni jednom budu šampioni a isto važi i za Peđu. Verujem da još nisu preboleli onaj poraz u finalu od Majamija 2006. kad su vodili sa 2-0...

J b t,jos mi ne ide u glavu da je Orlando ispao i da je Memphis eliminisao SA i sada u prvom krugu pobedio OC...
Jes da sam vise fan Istoka nego Zapada,al sada bih voleo da titulu osvoji Dallas,OC,ili Memphis...samo ne Lejkersi i Boston.

Poslednja izmena:
Ma smesno... LeBron ne moze postati popularniji nego sto je sada,
pa ajde onda da napravimo jos jednu zvezdu.
MVP proglasen na pola sezone, komentatori klicu parole iz Rouzove TV reklame... humor, sta drugo. :D

Sta znam.. bilo bi lepo da je Dirk dobio na primer.

Mislim da bi trebalo da se lome koplja oko Dirka i Lebrona... Mada Lebron je ispao zato sto ima dobra imena oko sebe inace lik je sabio ovu sezonu, igra kao Magic Johnson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back