NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi pratio ti ovu sezonu? :lol:

Sa Atlantom bi mogao svako da ima ozbiljnih problema... A Indijana (I Philly) mogu da iznenade eventualno sa po jednom pobedom. :)

...

U prvom kolu meni najzanimljivije deluje OKC - Denver duel... a moze biti zanimljivo i da se vidi koliki ce otpor pruziti NY. :)

Pratio sam samo preko rezultata i statistike, i eventualno ponekog pregleda na TV... još nemamo kablovsku, mada bi trebalo, ako sve bude kako treba, da i nju najzad uvedemo još pre kraja ovogodišnjeg plej-ofa.

Svako sa svakim može da ima problema. ;) Ali ako se Orlando bude mučio s Atlantom, onda neće imati šta da traži protiv zahuktalog Čikaga (mada mislim da će ih neko prizemljiti). Jeste da je Atlanta pobedila Orlando tri puta u međusobnim duelima ove sezone, ali mislim da Orlando može da ih prođe u pet, možda šest mečeva (osim toga, prošle sezone ih je slistio u polufinalu Istoka sa 4-0).

NY? Ja bih lično voleo da pobede Boston, a ne da im samo pruže otpor. Isto važi i za Filadelfiju. Naravno, pitanje je koliko je to ostvarljivo...

Meni je interesantan duel Lejkersi - Nju Orleans... ako se Stršljenovi razobadaju, biće svašta.

Danasnji mecevi.
Filadelfija - Majami i Cikago - Indijana. Mislim da Cikago lagano prolazi indijanu mozda bude nekog otpora od filadelfije, ali tesko, ne verujem.
Sto se tice drugih meceva koji se igraju sutra, imam utisak da Memfis moze da iznenadi SAS, ostalo sve prepustam favoritima

Ma Oklahoma će da odvali Denver samo će da zvoni. Orlando - Atlanta će biti zanimljivo. Boston - Nju Jork može da bude. Mislim da i ako Boston prođe da neće biti više od 4:2. Nju Jork ima dobre šanse, a za njih i navijam...
SA - Memfis, mislim da će im Memfis uzeti najmanje 2 tekme. Lejkersi lako sa Nju Orleansom, dok Dalas može, a ne mora da ima problema sa Portlandom...

http://www.nba.com/statscube/index.html

Znaci ovi ameri nisi normalni... Statistika suta sa svih pozicija na terenu, poredjenje igraca, sa koje pozicije je koliko i kad sutirao...
Fantasticno!
Upravo sam proverio da su Kobi i Durant najbolji mid range suteri ( izmedju trojke i reketa ) sa preko 600 suteva i 42%FG, primer Rej Alen ima 45 %FG ali duplo manje suteva od ova dva. Odradjeno je profi, nesto slicno nisam video, svaka cast ljudima za trud...
Inace sad gledam Cikago i const. juri nekih 7-8 poena prednosti.

Ups, zaboravih da vas obavestim za koga navijam. :)

Čikago - Indijana - volim i jedan i drugi tim, ali ipak Čikago dosta više
Majami - Filadelfija
Boston - Nju Jork - mislio sam da navijam za Nju Jork, ali ne znam baš... stara vremena me vuku ka Bostonu... :mrgreen:
Orlando - Atlanta
SA - Memfis - ni za kog.. možda Memfis...
Lejkersi - Nju Orleans - ni za kog
Dalas - Portland - ni za kog
Oklahoma - Denver

Čikago - Indijana - volim i jedan i drugi tim, ali ipak Čikago dosta više
Majami - Filadelfija
Boston - Nju Jork - mislio sam da navijam za Nju Jork, ali ne znam baš... stara vremena me vuku ka Bostonu... :mrgreen:
Orlando - Atlanta
SA - Memfis - ni za kog.. možda Memfis...
Lejkersi - Nju Orleans - ni za kog
Dalas - Portland - ni za kog
Oklahoma - Denver

Sve isto kao ja... osim prvog para, više bih voleo da Indijana iznenadi, jer bi Orlando igrao s njima ako prođe Jastrebove...

Atlanta dobila Orlando, jedino da kazemo iznenadjenje. Za mene iznenadjenje sa te utakmice je to sto je Dvajt imao 46 poena (31 u p.p.)...!?
Bulsi jedva prosli, Majami igrao solidno... Ipak su tu najjaci Boston i Orlando, ocekujem da to bude finale istoka...

Na zapadu, Dalas rutinski, nema sta odlicna partija, nema se sta zameriti... Finale pre finala, Dalas - Lejkersi 2.runda... No da ipak sacekamo da vidimo kako ce Lejkersi veceras protiv Hornetsa... Jel zna neko jel igra Bajnam?

Sparsi izgubili, SAS bez Manua nema nikav napad pri tom ih nije hteo bas nesto sut i eto...
Lejkersi izgubili... Kris Pol pogodio sve, znaci kako god da je sutno dao je... pri tom imao 10+ asistencija

Poslednja izmena:
Eto...iznenadise me odmah na startu Memphis i New Orleans...

Za Memfis Zek i Mark odigrali neverovatno,
a Polu svaka cast stvarno. Medju boljim
plejmejkerima je sigurno, ali ovako da odlucuje
u poslednjih par minuta teskim sutevima preko ruke...
to nisam ocekivao.

Dvajt Hauard postao prvi igrač koji je tri godine zaredom dobio priznanje za najboljeg defanzivca. Alal vera, :super: ali nek ekipa ne zabrlja sad. Čitam da ni ostatak tima nije bio tako loš (Nelson 27 poena), ali da se na drugoj strani raspucao Džo Džonson.

Kao što reče kolega, Memfis i Nju Orleans najveće iznenađenje posle prvih mečeva.

Moji favoriti su San Antonio, Dalas i Boston

Dalas :ok: (posle Orlanda, naravno :))

Veceras Orlando dobija 100 %... Hteo da igram u kladzi kvota 1.2 odustao...
Inace svima nama dobro poznati Rick Adelman, raskinuo ugovor sa Hjustonom pa se sad sire "some rumors" da ce da nasledi Fila Dzeksona na klupi Lejkersa, we'll see...

I dobise. :) Howard opet luda partija.

Prvo što sam danas uradio kad sam se digao iz kreveta, pre oblačenja, umivanja i ostalog, je da sam otišao na sajt da vidim šta uradismo. :D Hvala bogu na tome, da je Atlanta dobila i drugi meč bilo bi muke s vraćanjem na kolosek.

Neke druge ekipe će, izgleda, lagano proći u drugi krug. Kao što već rekoh, posle Orlanda mi je favorit Dalas koji je jedna od tih ekipa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back