NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dwight Howard posted 29 points and 17 rebounds and Gilbert Arenas scored 20 points, but the Magic fell to the Hawks in Game 4

:besan2: :besan2: :dash: :dash:

Prošle godine ih počistiše 4-0, a sada ovako... :thumbdown:

Hauard uvek odigra odlično, ni ostali ne budu mnogo gori, a na kraju bude tri ili četiri poena zaostatka... :ljutko:

Boston prva ekipa koja je prošla dalje, počistiše Njujork klasičnom metlom... Oklahoma odlično igra protiv Denvera, dok San Antonio, Lejkersi i Dalas izgleda neće eliminisati svoje protivnike tako lako.

Gledao sam zavrsnicu Atlanta - Orlando... sta znam, meni oni ostavljaju isti los utisak kao i na nekoliko
meceva koje sam gledao u toku sezone. Mislio sam da ce se to promeniti u plejofu ali i nije bas...

Hauard igra konstantno odlicno, resio je i probleme sa faulovima koliko vidim,
samo tehnicke cesto padaju, ali dobro.. :)
Dok su ostali dobri igraci po imenima i platama, a na terenu ne vidim neku
zelju za pobedom, borbom za finale, titulu...

Njujork, sramota, sta drugo... Narocito onaj Daglas.
Jeste da nije on pravi plej, ali makar odbranu je mogao
da igra. Rondo se setao tamo po Medisonu, odigrao najbolje
meceve ove sezone, a nije se ni oznojio posteno. :)

I u ovom trenutku mi se cini da sledi jedno iznenadjenje
u plejofu (Atlantnu ne racunam naravno), a to je ispadanje
San Antonio-a u prvoj rundi.

Ja jos nisam svestan da Atlanta vodi Orlando 3-1???
Lejkersi Hornetsi ili bolje receno Kobe Paul.... Kome bolje ide tu utakmicu taj tim dobija...
SAS nema nikakvu igru, nema je ni Memfis, ali ipak malo su vise pokazali od sparsa

Poslednja izmena:
Ja jos nisam svestan da Atlanta vodi Orlando 3-1???

Ja jesam... :(

Možda Atlanta već u petom meču reši stvar. Znam ja svoju ekipu. Kad zabrljaju, onda zabrljaju do kraja. :dash:

Lejkersi Hornetsi ili bolje receno Kobe Paul.... Kome bolje ide tu utakmicu taj tim dobija...

Rekoh ja da će biti svašta ako se Stršljenovi razobadaju... možda i eliminišu Jezerdžije? ;)

SAS nema nikakvu igru, nema je ni Memfis, ali ipak malo su vise pokazali od sparsa

Da, nisam očekivao da će Sparsi da pokleknu već na prvoj stepenici. Ako mi je za utehu, Orlando nije jedini koji bi mogao da ispadne od slabije ekipe (slabije bar na tabeli, mada ja tvrdim i da smo bolja ekipa bez obzira na rezultat, možda sam malo i subjektivan ali omiljeni tim je omiljeni tim :))

Nemam pojma sta je ono bilo jutros, ali Kobi je zakucao jedno 3 puta... I to ono bas. Ko sto rece komentator young legs...
Orlando odvalio Atlantu sad ocekujte come back... :)

I što nisu mogli tako da igraju od početka serije? :think:

Sad Atlanta ima drugu meč-loptu na svom terenu, Orlando mora da ponovi igru iz petog meča ako misli da izbori majstoricu na svom terenu.

Nece valjda. :mrgreen:

Mada cini mi se da je Atlanta isto vodila 3:1 i protiv Bostona
one godine kad su osvojili titulu.

Da, neće valjda da izostane taj kambek. :)

Čikago se plasirao u drugu rundu. Otkud su oni tako dobri? Sad gledam sastav njihovog tima i ne vidim nijedno ime u rangu njihovih zvezda iz '90-ih (osim možda donekle Rouza). U svakom slučaju, svaka im čast. :)

Lejkersi - Dalas, uh... bice zanimljivo.

Atlanti protiv Chicago-a dajem iste sanse kao
i protiv Orlanda. Njihova regularna sezona me
uopste nije impresionirala, a prva runda jos manje.
Cenim da su losiji tim od Orlanda. MIslim na Chicago.

Poslednja izmena:
screen

Atlanti protiv Chicago-a dajem iste sanse kao
i protiv Orlanda. Njihova regularna sezona me
uopste nije impresionirala, a prva runda jos manje.
Cenim da su losiji tim od Orlanda. MIslim na Chicago.

Šteta što se to onda nije videlo i na terenu... :(

Ajmo Dirk do titule!

I Peđa :)

Šteta što se to onda nije videlo i na terenu... :(

Nije moglo da se vidi na terenu.
Orlando je igrao sa ozbiljnom ekipom koja konstantno
napreduje zadnjih godina, a ovi su igrali sa Indijanom,
koja je zalutala u plejof zbog trenutne situacije na istoku.
I uspeli su da izgube utakmicu... i da odigraju par neizvesnih
i da se izvlace na srecu kod kuce...

Resice Atlanta i ove "favorite". :lol:

Kako ce biti extra mecevi Lejkersi-Dalas. Puno srece Dalasu zbog Pedje i Dirka dva fenomenalna igraca koja kad krenu da pune ni Kobi nece pomoci Lejkersima. Steta sto je Pedja imao toliko problema sa povredama ali i pored toga ima prosek od 17 poena za svo ovo vreme u NBA. Nadam se da ce pokazati najbolje partije bas protiv Lejkersa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back