NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam počeo ove godine da pratim, mada sam pre 4-5-6 godina takođe pratio, pa onda prestao.
Trebalo bi da se iz svake konferencije plasira po 8 timova. Znači 8 iz zapadne, 8 iz istočne, pa prvi sa osmim, drugi sa sedmim itd. Na kraju se igraju finala konferencija, i pobednik svake igra finale NBA lige.

Svaka cast Sportklubu za kupljene prenose ali mi se cini da sampione necemo videti pre velikog finala,iako igraju brzo,atraktvino i melju sve pred sobom

Kapiram da im je bitna sto veca gledanost pa pratimo meceve u 7 ili 9 uvece ili tek nesto iza ponoci ali jednom bi mogli da se zaebu pa puste najbolji tim planete. Ko ih voli cekace prenos do 4 ujutru

Pregazen je i Finiks,ajmo dalje :D

Faul?!? Kucanje jeste brutalno, ali on je preskočio jadnika, jedini kontakt između njih su ruke odbrambenog igrača, može biti samo faul u odbrani (mada nije ni to). Svaka mu čast na letačkim sposobnostima

Sta sam vam rekao za Milvoki pred pocetak sezone ?
Jel sam rekao da mogu da budu jedno od najprijatnijih iznenadjenja ove sezone, i evo jesu (trenutno peti na Istoku)
Imaju zaista odlican tim ( Delfino, Bogut, Dzenings, Majkl Red, Iljasova pa i ovi rezervisti se uvek dobro pokazu kad dobiju priliku kao sto su recimo : Leni Ukic, Hakim Vorik, Carli Bel i ostali) , doduse jos uvek im fali malo iskustva da bi se nosili sa najjacim timovima na Istoku (Orlando, Klivlend, Boston i Detroit) ali polako vreme radi za njih, i tek za koju sezonu ce zasijati u punom sjaju (nadam se samo da ce ostati ekipa na okupu)

lol

nego,vasha predvidjanja za finale konferencija?

EAST:

Orlando v Cleveland(ako lebron nesto ne usere)

WEST:

LA Lakers v jako neizvesna borba izmedju par timova,ja bih tipovao na new orleans,ili phoenix,al njima igra zavisi od 1,2 igraca....i trenutno su najbolji pored lejkersa dalas i denver....mada mislim da oni nece puno uraditi u playoffu.....

portland nema teorije,jer se greg oden povredio i nece ga biti do kraja sezone
sto se tice dalasa,ako novickog bude *****lo,i kidd bude imao kome da asistira vrlo lako mogu do finala,i da ne treba zaboraviti J R Smitha....

Mislim da San Antonio ima sasvim solidne šanse ako ostanu zdravi. Standardna osnova Duncan, Parker, Manu + Jefferson + Novajlija koji već igra stratnu (zamislite, u San Antoniu), ako se klupa pokaže dobro, eto još jedne titule za čika Tima z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back