Rekao bih da su ti igrači problematični zbog navika i načina života.Dosta igrača dolazi iz lokalnih kvartova,bili su članovi gangova i zbog talenta za basket,neko im pruži priliku,kao fazon upišu neke škole,pa univerzitete,ko zna i tu šta su radili,i pravac NBA i prvi milion dolara na njihovom kontu gde te pare ranije nikad nisu ni videli.
Droga,narkotici,šta tu tek reći,zar ne beše umro prvi pik drafta zbog predoziranja.
A što se tiče tuča od kada ja pratim,Barkli je voleo da se šiba a legenda je svakako Lejmbir.
Dakle,ko bi rekao da je ejdan Leri Dzonson,do pre par godina krilo Nju Jorka(najbolji dani u Sarlotu),naucio da PISE kako treba tek kad je trebao da polozi prijemni za faks???A da je pre toga pao isti prijemni jer niej mogao da sve procita kako treba!!!!Heeeeeej,a taj lik je zavrsio srednju skolu u tom momentu!!! Potrazite malo po Netu,videcete da nista en izmisljam....Samo sam mnooooooooogo voleo taj NBA pa sam sve pratio...
Len Bias,odlican igrac,u generaciji sa Keni Smitom,sjajnim igracem Hjustona...Covek je igrao obe krilne pozicije,nesto poput LeBron Dzejmsa sada.Dakle,jak kao bik a brz kao munja...I trebao je da igra za jedan od najjacih kluboa u Ligi,Boston,sa sve
Birdom,MekHejlom i Perisom i Ejndzom....Medjutim,konjina se nakon Drafta slikao sa kapicom Seltiksa,otisao kod druga iz kraja i tu se kao pvi put sreo sa drogom....Bese valjda kokain...Predozirao se,pena na usta,zvali su doktore koji su samo mogli da konstatuju smrt.Eto,to je full prica.Dakle,vrhunska budala.
Inace je lik poznat po toem sto je na jednoj izgubljenoj utakmici,kad se lomio rezultat,dao trojku,skocio odmah za loptom koju su izvodili,pokupio je i zakucao iza ledja,iam i na Netu,mislim da je nazim The Sequence....Pronadjite
Veruj mi da je njemu zabrana igranja 3 meseca veca kazna nego ona novcana.
iz prostog razloga sto mu je oduzeto ono sto najvise voli da radi u zivotu...
A ove pare za njega nisu nista jer on ima 100x toliko....
U pravu su sto su ga kaznili jer njegov postupak nije u redu samo kazem da je njemu zabrana igranja kazna, a ove pare nista...
Paaaaaaaaa....I niej bas tako....Gledaj,u NBA ti drzava oduzima 40% zarade..Dakle,ne igras za 10 miliona po sezoni vec za 6,cisto....Naravno,postoje olaksice ako se bavis humanim radom i jos ponesto verovatno....Sta mislis,zasto pola Lige ima neke fondacije?Zato sto su dobri ljudi?Ma daaaaaaaaaaaaaaaaj.....
I sad,od tih 6 miliona,pojavi ti se Dejvid Stern i uzme ti milion,dva....Nije bas za zezanje? A ti bas uzeo na kredit kucu od 30 miliona,treba to otplatiti...