NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ubedljiv poraz Klivlenda u Hjustonu i samo 74 postignuta poena.. najmanje ove sezone

9. uzastopna pobeda Raketa kod kuce a 6. ukupno

e sad nekim cudom da izdrzim da odgledam moje Lakerse

Odlična odbrambena igra Artesta na DŽejmsu pa se ovaj iznervirao i non stop prigovarao sudijama.Ben Valas slomio nogu,težak peh za Klivlend.
Lejkersi,"crna mamba"je u formi,ostatak ekipe ga ne isprati uvek,mislim da su žrtvovali utakmicu sa Denverom kad su videli da im ne ide na tom meču.

da je Odom,inace uzasno koristan,sinoc imao iole normalnu noc sve bi bilo u redu ali je debelo podbacio a ni Kobe ne moze da ubaci 40 suteva.

ja i dalje mislim da nece biti problema za novu titulu na Zapadu pa nek nam dodje neki junak sa Istoka

da je Odom,inace uzasno koristan,sinoc imao iole normalnu noc sve bi bilo u redu ali je debelo podbacio a ni Kobe ne moze da ubaci 40 suteva.

ja i dalje mislim da nece biti problema za novu titulu na Zapadu pa nek nam dodje neki junak sa Istoka

Za titulu Lejkersa biće značajno kako budu šutirali trojke.Na meču sa Denverom katasrofalan šut,čini mi se 19-2 za tri poena.

jeste,niko nije mogao ubaciti nista. Ariza i Vujacic umeju da pomognu timu sa neke dve,tri trojke i tako rasterete Kobea i Gasola a protiv Finiksa stvarno nije bilo velike podrske sa klupe

mislio sam da ce bez mladog centra ici teze ali skor je sjajan. Kad se on vrati bice jos bolje. I naravno,bice krucijalna pozicija pred doigravanje i najbolji skor u ligi

jeste,niko nije mogao ubaciti nista. Ariza i Vujacic umeju da pomognu timu sa neke dve,tri trojke i tako rasterete Kobea i Gasola a protiv Finiksa stvarno nije bilo velike podrske sa klupe

mislio sam da ce bez mladog centra ici teze ali skor je sjajan. Kad se on vrati bice jos bolje. I naravno,bice krucijalna pozicija pred doigravanje i najbolji skor u ligi

Mislim da se Bajnam vraća pred plej of.Za osvajanje titule će biti presudno kako su šuterski raspoloženi sa klupe Vujačić i Morison i njihove trojke.Problem je njihova psihička nestabilnost,od sjaja do očaja na mečevima.
Na istoku verovatno Boston,još su doveli Marberija isto svojeglavog,ali ako bude igrao bar delić od starih igara velike šanse za titulu.

Ne bi me cudilo uopste! Ako je Sek mogao da postigne 45 poena prethodno vece,zasto ne bi mogao kao back-up centar da postigne desetak svako drugo vece? To bi bio sjajan potez za Lejkerse,ali od tao mislim da neam nista. Jos uvek imam neka izdanaj Kosarke bas iz perioda kad je Sek odlazio jos u Majami,ispljuvali su se on i Mic Kupcak iz Lejkersa,onako posteno ;)

A po meni,Sek MOZE da odradi jos 2 dobre sezone,ali samo dobre....Nikako sjajne.Ali mislim da to niko od njega vise ni ne ocekuje.Posle toga bi bilo lepo da se povuce pre nego sto posane olupina ;)

Pojedini klubovi se pojačavaju zbog plej ofa.
Pre svega Klivlend doveo, dok se ne oporavi Valas,DŽo Smita,odličan klupski igrač,dobar potez,takođe se i S.Antonio pojačao pod košem dovođenjem S.Sfifta krilnog centra.
Biće gužve za titulu,nema baš izrazitog favorita.

Ne bi me cudilo uopste! Ako je Sek mogao da postigne 45 poena prethodno vece,zasto ne bi mogao kao back-up centar da postigne desetak svako drugo vece? To bi bio sjajan potez za Lejkerse,ali od tao mislim da neam nista. Jos uvek imam neka izdanaj Kosarke bas iz perioda kad je Sek odlazio jos u Majami,ispljuvali su se on i Mic Kupcak iz Lejkersa,onako posteno ;)

A po meni,Sek MOZE da odradi jos 2 dobre sezone,ali samo dobre....Nikako sjajne.Ali mislim da to niko od njega vise ni ne ocekuje.Posle toga bi bilo lepo da se povuce pre nego sto posane olupina ;)

Jeste,ali u nekom od izdanja košarke je data analiza da Lejkersi nikada,nikada neće prodati Šeka,pa ode u Majami.
U NBA je teško neki put shvatiti neke trampe,tu se pitaju i vlasnici,njihov je novac u pitanju,porezi,zatim procene da li neki igrači mogu da igraju zajedno,njihov ego,da li će neko da igra za ekipu ili za sebe da bi se dokazao.
Pa Toronto se rešio i Mekgrejdija i Kartera a kakvi su igrači.
Još uvek se vuče priča o najgorem izboru igrača sa drafta kada je Portland umesto Džordana uzeo Bouvija.

Jooooooooj,nemojmo samo o najgorem piku..Imalo ih je dosta,hvala Bogu pa istoriju NBA drzim u rukama ;) A tu se moze lepo i bez blama ubrojiti i nas pulen,Darence Jarence Milicic :) Bouvi bi mozda i imao karijeru da se nije povredio.

A za Tima Dankana,paaaaaaa.ono,4 titule,svaka mu cast,mada me ne bi cudilo da Greg opet napravi neku papazjaniju i u naredne 2-3 godine uzme jos jednu tituku ;)

Jooooooooj,nemojmo samo o najgorem piku..Imalo ih je dosta,hvala Bogu pa istoriju NBA drzim u rukama ;) A tu se moze lepo i bez blama ubrojiti i nas pulen,Darence Jarence Milicic :) Bouvi bi mozda i imao karijeru da se nije povredio.

A za Tima Dankana,paaaaaaa.ono,4 titule,svaka mu cast,mada me ne bi cudilo da Greg opet napravi neku papazjaniju i u naredne 2-3 godine uzme jos jednu tituku ;)

S.Antonio ima svoju čvrstu igru,jaka odbrana i kvalitet Dankana.Problem su ostali igrači koji se izaberu da igraju jer ima dosta primera da neki kvalitetni igrači nisu hteli da pređu ili potpišu ugovor sa ovom ekipom.Nemaju tradiciju,a prethodne titule su uzeli zbog Dankana,ajde Đinobili je bio u vrhuncu forme i sada Parker,ostali prosek.
Dok im je bio Robinson,trudili su se ali ništa,samo pretnja.
Kako će igrati i gde će biti kad bude otišao Dankan.

Ocekujem da ce nakon odlaska Dankana-za ejdno 4-5 godina,ekipa biti u kracoj dubiozi jer ce onda morati da ide remont ekipe i to ce biti onda totalno drugacija postava.Pa zasto igraci izbegavaju Jutu na primer?Zato sto se tamo vrlo ozbiljno trenira a to niko ne voli! Isto tako i sa San Antonijom...To je bar ono sto sam citao svojevremeno svaki dan,i ne bi me uopste cudilo da je to i istina.

Mislim da nas ceka sjajna NBA noc sa Kavalirsima i Seltiksima u 2 i Sansima i Raketama pola sata kasnije

Na zalost,grip me potpuno razbio pa nema sanse da cekam moje Lakerse protiv Minesote,4 i 30 je na neki nacin i prekasno i prerano :(

nece se skoro raspasti ova generacija Spursa, Duncan ima 31,32 godine i igrace siguran sam jos 6,7 sezona, Manu ce isto igrati minimum jos 5,6 a Parker je jos uvek relativno mlad igrac, on ce da igra bar jos 10 godina. Tako da ce taj njihov udarni trio jos dugo biti na okupu.

Jedino ce se povuci mozda Finley (igrace mozda jos sezonu 2 ,3 u vrh glave) i Bowen (koji vec sad ima 37,38 godina)

nece se skoro raspasti ova generacija Spursa, Duncan ima 31,32 godine i igrace siguran sam jos 6,7 sezona, Manu ce isto igrati minimum jos 5,6 a Parker je jos uvek relativno mlad igrac, on ce da igra bar jos 10 godina. Tako da ce taj njihov udarni trio jos dugo biti na okupu.

Jedino ce se povuci mozda Finley (igrace mozda jos sezonu 2 ,3 u vrh glave) i Bowen (koji vec sad ima 37,38 godina)

Prvo ispravka,Svift je došao u Feniks a za S.Antonio bi trebalo da potpiše Guden.
Svaka čast Dankanu kao igraču ali sumnjam u njih ubuduće.Njihova igra sa snažnom odbranom više ne prolazi,menja se i kriterijum suđenja,druge ekipe se favorizuju.
S.Antonio smatraju kao provincijsku ekipu,nema tradiciju,Dankan će odigrati još par sezona i ako ne budu ostvarili neke zapažene rezultate,ode on u drugu ekipu.
Ista je priča sa Klivlendom i L.Džejmsom za koga je pitanje da li će više igrati u ovoj ekipi,a zna se da ga jure bogati timovi pre svega Detroit.
Borba za titulu.Verovatno Lejkersi na zapadu a na istoku ponovo Boston,zbog načina igre a i puštaju ih da igraju jaču odbranu,a neki put i prljavo,čemu služi onaj G.Dejvis osim za onesposobljavanje igrača.

pazi nije da ne prolazi vise ta igra sa cvrstom odbranom vec oni sami ne igraju vise tako cvrstu odbranu kao pre, pre svega zato sto glavni defanzivac njihov Bowen ove sezone jedva i da je ulazio u igru.
Inace Spursi su druga il treca najlosija ekipa u ligi po broju poena datih iz reketa i stvarno mi nije jasno zasto ne forsiraju vise onog Oberta, koji uvek kada je dobijao malo vecu minutazu dobro je odigrao.

Inace i dalje mislim da su Spursi jedina ekipa na Zapadu koja bi mogla da izbaci Lejkerse, ali samo pod uslovom da odigraju najbolje sto znaju i da svi budu spremni i zdravi pre svega Ginobili, a i Dru Guden kad se vrati na teren trebalo bi da bude veliko pojacanje.
Inace po meni su Spursi na Zapadu uz Lejkerse najkompaktnija ekipa i ekipa koja ima najvise kvalitetnih igraca na svim pozicijama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back