NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na Zapadu...vise ekipa moze da zasmeta Lejkersima...San Antonio, Hjuston, Nju Orleans i Juta...jer su to veoma kompaktne ekipe...ali problem je sto Juta tesko moze da izbaci Lejkerse...

Ostale tri ekipe to mogu a da li ce im poci za rukom...to ne znam...

Na Istoku je mnogo zanimljivije...i bice veoma lijepe za gledanje sve serije play-off-a...

Što se tiče S.Antonia mislim da nemaju šanse protiv Lejkersa,nekako mrljave,igraju na silu,zavise od raspoloženog Parkera.Jedino ko ne odgovara Lejkersima je Nju Orleans.
Znam da nemaju baš šanse,ali šta kažete za žilavu Jutu.

Ne odbacujete nikada ekipu koja je uzela 4 titule u poslednjih 9 godina..Nisu to sve isti igraci,naravno,ali recimo da svaki ozbiljan igrac u San Antoniju iam vec neku titulu,dakle,znaju kako se titula uzima!

Ne verujem da je iko davao sansu Detroitu protiv Lejkersa,a ja sam bio 100% siguran da ce ih odvaliti. Da niej bilo neozbiljnosti u jednom mecu,tacno bi bilo 4-0 za Bed Boyse tada....Tako da,odbacujte koga hocete,ali ne i San Antonio-bez obzira na sadasnju formu.

Na Zapadu...vise ekipa moze da zasmeta Lejkersima...San Antonio, Hjuston, Nju Orleans i Juta...jer su to veoma kompaktne ekipe...ali problem je sto Juta tesko moze da izbaci Lejkerse...

Ostale tri ekipe to mogu a da li ce im poci za rukom...to ne znam...

Na Istoku je mnogo zanimljivije...i bice veoma lijepe za gledanje sve serije play-off-a...

:dash: ni u jednoj ekipi nema igraca koji moze da cuva kobija:super:.....ove godine ce biti:4,4,4,4.

@kobe24
@nikolaking

Seltiksi pokazuju svoju pravu snagu kad je najvaznije...snagu kolektiva...
Kavalirsi imaju LeBrona...to je sasvim dovoljno da lome svakoga...a imaju mnogo toga jos...
Orlando ima Hauarda...a u stvari su sjajan kolektiv...
San Antonio je vec godinama tu gdje jeste jer ima izuzetan kolektiv...i igraca koji se potpuno izdvaja Tima Dankana...
Nju Orleans ima jednog od igraca koji svakog trenutka moze da ti zavrti pamet...a takvih nije bilo puno kroz istoriju kosarke...
Hjuston je sjajno ukomponovan tim...ali imaju jedan veliki problem...sto ih mnogo ali bas mnogo ometaju povrede...budu li sa povredama u redu...oni mogu biti novi sampioni...

A sta su Lejkersi? Lejkersi su Kobi...e upravo zato i Kavalirsi a i Lejkersi ne mogu do titule...kolektiv je presudan...
Jedna lasta ne cini proljece...jedan igrac ne donosi titulu...
Lejkersi su svoju posljednju titulu osvojili na ledjima Sekila O`Nila...tek onda Brajanta...tek onda Fisera...Horija...itd. To je bio tim...to se gradi godinama...
Lejkersi su jaci nego prosle godine ali ni ostali timovi nijesu spavali...
I Kavalirsi su bolji nego prosle godine...imaju i duh...i zelju...i kvalitet...
Ali bojim se da ovo nije godina...ni LeBrona...ni Kobija...

Nakon ovoga vam mogu reci...da su Lejkersi veoma daleko od 4,4,4,4...mozda na nekim igricama to moze da vam podje za rukom...

Ne odbacujete nikada ekipu koja je uzela 4 titule u poslednjih 9 godina..Nisu to sve isti igraci,naravno,ali recimo da svaki ozbiljan igrac u San Antoniju iam vec neku titulu,dakle,znaju kako se titula uzima!

Ne verujem da je iko davao sansu Detroitu protiv Lejkersa,a ja sam bio 100% siguran da ce ih odvaliti. Da niej bilo neozbiljnosti u jednom mecu,tacno bi bilo 4-0 za Bed Boyse tada....Tako da,odbacujte koga hocete,ali ne i San Antonio-bez obzira na sadasnju formu.

S.Antonio je i dalje ozbiljna ekipa,niko ih ne omalovažava,u pitanju su finese u kojima se razlikuju ekipe,njihova igra,pa zašto ne reći sudije i reklame,podrška javnosti.
Dovoljno je da se na sitno favorizuje neki klub i ima veće šanse za titulu.
Mislim da se trenutno obnavlja stari rivalitet Lejkersi-Boston i samo zbog toga smatram da ostale ekipe imaju manje šanse za finale.

Sto se tice rivaliteta Boston-Lejksersi,stavno je to lepo opet videti,iako sada glavne role ne vode Leri i Medzik :)

Videcemo,ja samo mislim da Lejkerse ceka paklen put do finala IStoka. I nikad nemojte otpisivati ekipe sa Istoka,to je dokazao Majami sa Sekom,to su pokazali i momci iz Detroita. Stavise,na neki nacin laksi raspored do samog finaal moze ih uciniti odmorinijim bas u finalu.

Tesko je zamisliti da neki tim moze dobiti Lejkrse 4 puta,ali ako je to uspelo Bostonu prosle godine,zasto ne bi to opet uspelo nekome?

@kobe24
@nikolaking

Seltiksi pokazuju svoju pravu snagu kad je najvaznije...snagu kolektiva...
Kavalirsi imaju LeBrona...to je sasvim dovoljno da lome svakoga...a imaju mnogo toga jos...
Orlando ima Hauarda...a u stvari su sjajan kolektiv...
San Antonio je vec godinama tu gdje jeste jer ima izuzetan kolektiv...i igraca koji se potpuno izdvaja Tima Dankana...
Nju Orleans ima jednog od igraca koji svakog trenutka moze da ti zavrti pamet...a takvih nije bilo puno kroz istoriju kosarke...
Hjuston je sjajno ukomponovan tim...ali imaju jedan veliki problem...sto ih mnogo ali bas mnogo ometaju povrede...budu li sa povredama u redu...oni mogu biti novi sampioni...

A sta su Lejkersi? Lejkersi su Kobi...e upravo zato i Kavalirsi a i Lejkersi ne mogu do titule...kolektiv je presudan...
Jedna lasta ne cini proljece...jedan igrac ne donosi titulu...
Lejkersi su svoju posljednju titulu osvojili na ledjima Sekila O`Nila...tek onda Brajanta...tek onda Fisera...Horija...itd. To je bio tim...to se gradi godinama...
Lejkersi su jaci nego prosle godine ali ni ostali timovi nijesu spavali...
I Kavalirsi su bolji nego prosle godine...imaju i duh...i zelju...i kvalitet...
Ali bojim se da ovo nije godina...ni LeBrona...ni Kobija...

Nakon ovoga vam mogu reci...da su Lejkersi veoma daleko od 4,4,4,4...mozda na nekim igricama to moze da vam podje za rukom...

svi znamo da je kobijevo vrijeme play off jos kad se vrati bynum pod kos bit ce nezaustavljivi...a za 4,4,4,4 mozda nece biti 4 jedino u finalu ovo dalje je metla sve :D

Sto se tice rivaliteta Boston-Lejksersi,stavno je to lepo opet videti,iako sada glavne role ne vode Leri i Medzik :)

Videcemo,ja samo mislim da Lejkerse ceka paklen put do finala IStoka. I nikad nemojte otpisivati ekipe sa Istoka,to je dokazao Majami sa Sekom,to su pokazali i momci iz Detroita. Stavise,na neki nacin laksi raspored do samog finaal moze ih uciniti odmorinijim bas u finalu.

Tesko je zamisliti da neki tim moze dobiti Lejkrse 4 puta,ali ako je to uspelo Bostonu prosle godine,zasto ne bi to opet uspelo nekome?

To je ok da Lejkerse čeka težak posao.Po imenima, kada bi se upoređivali sastavi ostalih ekipa,LA ništa posebno,jedino zbog vrhunske forme Brajanta i korišćenja prednosti da nema individualno 1-1 igrača koji može da mu parira,Lejkersima sitna prednost na zapadu.
Za titulu je potreban učinak igrača sa klupe,a to je problem,e da, bez Bajnama ništa.
Istok,klanje Boston-Klivlend,slične ekipe sa par zvezdi i solidnim igračima na svim pozicijama.

a jesi naivan jeli ti znas ko je najbolji 1 na 1 igrac??
kobe bryant!!!artest i battier mogu da mu puse k****.

Kad ti vec nisi naivan i kada si tako kosarkaski obrazovan,ajde nam pojasni,kada se po tebi sva kosarka svodi 1na 1, kako to Kobe prosle godine ne donese titulu Lejkersima,nego ih Boston pocisti ko metlom???
Po tvojoj prici,Lejkersi imaju Kobea i vec 10 godina zaredom uzimaju titulu....

sinoc sam gledao utakmicu lakersi-hjuston na kobiju su se smjenjivali i batier i artest a on im ubaci 31 u drugom poluvremenu i 18 u zadnjoj cetvrtini sto pokazuje da je i najbolji clutch player...
a on je obranu odigrao tako sto je imao 4 ukradene lopte i 2 blokade...
dovoljno reci MVP

Kad ti vec nisi naivan i kada si tako kosarkaski obrazovan,ajde nam pojasni,kada se po tebi sva kosarka svodi 1na 1, kako to Kobe prosle godine ne donese titulu Lejkersima,nego ih Boston pocisti ko metlom???
Po tvojoj prici,Lejkersi imaju Kobea i vec 10 godina zaredom uzimaju titulu....

ti ocigledno nisi gledao niti jednu utakmicu finala jer da jesi znao bi sta je problem bio lejkersa u finalu a to su popravili ove sezone i sad ce oni da pociste boston....

ti ocigledno nisi gledao niti jednu utakmicu finala jer da jesi znao bi sta je problem bio lejkersa u finalu a to su popravili ove sezone i sad ce oni da pociste boston....

Ajde prosvetli nas i objasni nam,jer je ocigledno da se ti ovde jedini razumes u kosarku i NBA
........... Sta su to Lejkersi tako bitno promenili u odnosu na proslu godinu?

A i brzo ce kraj sezone,pa da onda vidimo opravdanja....
A i zaleces se onako klinacki,sta mislis koliko jedna povreda moze da promeni sve sto ti pricas?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back