NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radmanovic poslat u Sarlot u zamenu za Brauna i Morisona.
To i nije neko iznenadjenje s obzirom da je Fil Dzekson vec duze vreme strasno nezadovoljan njegovim ponasanjem,zalaganjem i igrama ( bas tim redom ) i to je javno iskazivao ,sto i nije njegov manir.

E sad Radmanovic treba da se zamisli dokle ce ga dovesti njegova neozbiljnost i glupost. Ovo nije prvi put ( problemi sa Pesicem,Obradovicem u reprezentaciji,takodje u Sijetlu sa trenerom).....
Osim ako njemu nije svejedno sto ce umesto da se bori za titulu sa Lejkersima,sad da tavori u slabasnom Sarlotu.

Radmanovic poslat u Sarlot u zamenu za Brauna i Morisona.
To i nije neko iznenadjenje s obzirom da je Fil Dzekson vec duze vreme strasno nezadovoljan njegovim ponasanjem,zalaganjem i igrama ( bas tim redom ) i to je javno iskazivao ,sto i nije njegov manir.

E sad Radmanovic treba da se zamisli dokle ce ga dovesti njegova neozbiljnost i glupost. Ovo nije prvi put ( problemi sa Pesicem,Obradovicem u reprezentaciji,takodje u Sijetlu sa trenerom).....
Osim ako njemu nije svejedno sto ce umesto da se bori za titulu sa Lejkersima,sad da tavori u slabasnom Sarlotu.

LA ništa nisu izgubili jer je Morison sličan igrač,šuter.Teško će im biti bez Bajnama koji se povredio,umanjene šanse za titulu.

LA ništa nisu izgubili jer je Morison sličan igrač,šuter.Teško će im biti bez Bajnama koji se povredio,umanjene šanse za titulu.

Lejkersi nisu izgubili odlaskom Radmanovica,ali doticni ......
Osim ako Radmanu nije svejedno da li igra u timu koji je jedan od najozbiljnijih kandidata za titulu ili nekoj ekipi kojoj je i 40% pobeda veliki uspeh.......

Odrzao se All Star mec u Feniksu...Zapad je ubjedljivo pobijedio...146-119...
A MVP titulu su podijelili Brajant i Sekil O`Nil...

Osim navedenih, najvise su se istakli Stodemajer(koji ce najvjerovatnije brzo napustiti Feniks Sanse), Kris Pol, Brendon Roj(sa nekoliko lijepih zakucavanja)...a na Istoku Dzejms, Vejd i Pirs...

Po meni je najbolji bio Kris Pol...ali ocigledno ne i po vecini...

P.S. U proslim danima...bilo je veoma interesantno...sjajna partija Djuranta koji je postao MVP sa 46 poena u mecu Sofomora i Rukija...tako je uspio i da obori rekord po postignutim poenima u takvoj vrsti utakmice...rekord je drzao Amari Stodemajer...
Osim toga Djurant je pobijedio i u novoj igri - HORSE...

Na zakucavanjima je ponovo zasijao Nejt Robinson i oteo titulu proslogodisnjem pobjedniku Dvajtu Hauardu...Kriptonit je ovog puta bio jaci od Supermena:D Mislim da su nijanse u pitanju...vidjeli smo sjajna zakucavanja, to ce se svi sloziti...Mali(Veliki) soumen protiv Velikog sportmena...

A u trojkama je pobijedio Dahuan Kuk iz Majamija...Kapono je imao sansu da pobijedi po 3. put za redom ali nije imao dovoljno srece...

I u takmicenju za plejmejkere poznatijem kao Skills Challenge Derik Rouz je bio ubjedljiv u konkurenciji Divina Herisa, Tonija Parkera i Mo Vilijamsa...

Ovaj Detroit treba zabraniti.
Ubise me vise.
Ne mogu da pobede kuci Milvoki,koji do ove utakmice ima skor u gostima 1-10 i to jos igra bez Reda i Boguta....i luka Ridnaura

Mislim da Detroit otaljava posao za ovu sezonu.Rešiće se na leto Ajversona,ostaće im dosta kinte,dovešće ekstra igrača,imaju par kvalitetnih mlađih igrača,eto respektabilne ekipe za ubuduće.

Bio zadnji dan za trampe igrača.Ono što mi je bilo zanimljivo i zvučno je dovođenje Alstona,solidnog pleja koji će pomoći Orlandu dok se neoporavi Nelson i dolazak B.Milera iz Sakramenta u Čikago.Čikagu jeste nedostajao centar,sada su jači ali će zavisiti od samog Milera kako će igrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back