NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je monstruozan tim...San Antonio opet osvaja...nemam snage da komentarisem...
Nocas su odlucili trojke da davaju...uh:twisted:
Jedino mi je drag Dankan iz San Antonia...i Detroit iz vremena Bena Valasa...ali necu ni za koga navijati do kraja...definitivno!
Ovo je velika steta za kosarku...da je nocas jedan majstor kakav je Kris Pol izgubio...razocaran sam...kako su samo pucali trojke...
Pedje nije bilo nigdje...nocas je nasao da zakaze!

pa sta si ocekivao od njega??? taj je zakazao uvek kad je trebalo,ali uvek

Ti znas kako je on uvek zakazao,kakav si ti veliki strucnjak,a sve sto znas u stvari je da je promasio ceo kos protiv Lejkersa u zadnjim sekundama i da sad ne moze da resi utakmicu sa svojih 30 godina i izlomljenim ledjima.Muka mi je vise od vas kriticara koji po ceo dan samo igrate playstation i gledate nba action

Intuicija mi govori da ce Sparsi lagano proci Lejkerse... Mislim da ce presuditi klupa koja je daleko bolja u Sparsima... I eto opet San Antonio ulazi u finale dokle bre...
Taman sam mislio da ce se igrati Lejkesri Seltiksi ali ovamo Detroit prolazi je Boston ne moze da se sastavi na strani a vreme je da pukne kuci jer ih je Detroit vec dobio u sezoni( ispravite me ako gresim)... Tako da eto opet najdosadnijeg finala... Spurs- Pistons
e do *****...

Ovo je monstruozan tim...San Antonio opet osvaja...nemam snage da komentarisem...
Nocas su odlucili trojke da davaju...uh:twisted:
Jedino mi je drag Dankan iz San Antonia...i Detroit iz vremena Bena Valasa...ali necu ni za koga navijati do kraja...definitivno!
Ovo je velika steta za kosarku...da je nocas jedan majstor kakav je Kris Pol izgubio...razocaran sam...kako su samo pucali trojke...
Pedje nije bilo nigdje...nocas je nasao da zakaze!

e friendu :lol: ,valjda sam dobro odgovorio na onaj poziv, u toj utakmici se tacno videla razlika izmedju vrlo dobre ekipe i sampionske ekipe
ne znam ljudi zasto vam se bas toliko ne svidja San Antonio, ne igraju bas nesto mnogo ruzno, meni ruznije igra Klivlend

Klivlendova igra je katastrofa.Plej prevede,daju loptu Kingu i samo cekaju.Ne mogu da vjeruje da neko na jednoj utakmici moze imati 10 izgubljenih lopti i sut iz igre 2-18,a Klivlend jos igra na njega.

e friendu :lol: ,valjda sam dobro odgovorio na onaj poziv, u toj utakmici se tacno videla razlika izmedju vrlo dobre ekipe i sampionske ekipe
ne znam ljudi zasto vam se bas toliko ne svidja San Antonio, ne igraju bas nesto mnogo ruzno, meni ruznije igra Klivlend

Naravno da jesi;)
Meni je San Antonio sasvim u redu...mislim da sada najvise zasluzuju titulu...
Jedini problem je sto ja vjecito navijam za Filadelfiju i Denver(zbog Ajversona)...i sada sam potpuno odusevljen Krisom Polom pa sam bio uz Nju Orleans...ali svaka od tih ekipa je otisla na odmor:D
I sada Dankan koraca tamo gdje mu je mjesto!8)

U ove dve serije može svašta da se izdešava... Mislim da će nijanse odlučivati... Objektivno sva četiri tima imaju kvalitet za finale... Ko god da se od njih četiri plasira u finale, ko god da osvoji prsten, mislim da neće biti neko veliko iznenađenje... Što ovo rekoste malopre, San Antonio je mentalno jak, možda mu pođe za rukom da odbrani titulu...

Inače, Čikago Bulsi su dobili na draft lutriji i biraće prvi... Ostaje da se vidi da li će im prvi pik sa drafta pomoći da postignu bolje rezultate... Mada, poslednje dve-tri godine niko od rukija se nije nešto posebno isticao (mislim da postiže konstantno dobru statistiku, ne samo da bljesne u jednom meču), a ni ove godine nisam čuo da nekoga od koledž igrača najavljuju kao buduću NBA zvezdu, kao što su pred draft 2003. najavljivali Lebrona ili 2004. Hauarda... bar ne toliko pompezno kao onda.

U pravu si,poslednje 2-3 godine se niko od rukija nije isticao,mada je bilo par igraca koji mogu da prodju, poput Brendona Roja,Krisa Pola ili Derona Vilijamsa...2004 su najavljivali Okafora kao novu veliku zvezdu,podseticu te da je draftovanje Hauarda iz srednje skole sa prvog mesta bilo iznenadjenje.A Amerikanci se ubise pokusavajacu da objasne da ce Rouz i Bizli da budu super zvezde,prvi je bez konkurencije najbolje fizicki pripremljen plejmejker ikada,a drugi je otprilike mesavina Novickog i npr. Dzermejn O'Nila,moze da sutne ali i da odigra post-up....

Poslednja izmena:
A evo i mene posle dosta vremena :D

Dakle,moje ocekivanje je da Detroit PREGAZI Boston,jer mi se stvarno cini da Boston igra pod ogromnom presijom,i da se bas najbolje ne snalazi u toj ulozi.Ko god je gledao 7 mec Fianla Istoka,video je kako je Pirsu pao kamen sa srca kad je pogodio onaj slobodnjak...Garnet ne igra ni blizu onoga sto zna,mislim da plasman Detorita u finale-sem ako ne bude neke ozbiljnijih povreda,ne bi trebalo da dodje u pitaje.Ljudi oni vec 6 godina za redom igraju finale Istoka :D :D :D

Na Zapadu...Voleo bih da prodje San Antonio,ne znam zasto ljudi tvrde da oni igraju dosadnu kosarku?Mada,jedan moj drug je dao interesantnu konstataciju,a to je da kad Tim Dankan prestane da igra na nivou na kom igra,bez obzira na jako dobar ostatak ekipa,San Antonio ce pasti...Aj bas da vidim da li ce tako biti ;)

@srle Meni mirise na finale Detroit - San Antonio...ipak su to dvije najjace dinastije vec duze vrijeme...A Dankan je nesumnjivo vodja Mamuza, nije lako kad izgubis vodju...ali mislim da se to nece ubrzo desiti a do tada ce i drugi igraci imati iskustva ali gubitak Bovena bi mogao da bude presudan...taj covjek je nenormalno koristan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back