Neko_novi
Aktivan član
- Poruka
- 1.598
BOSTON gazi sve pred sobom i uzima titiul. K.G. Final MVP
KEVIN GARNETT
Nadam se da nece. Imaju oni vec previse titula, a i vreme je da Lebron proradi u sledecem mecu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KEVIN GARNETT

KEVIN GARNETT
radmaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!idemoooooooo 3-2 vode lejkersi!!!mada ja bih i voleo da osvoji i boston,jer po meni nebi bilo ok da jedan kavin garnet ne osvoji sampionski prsten!!!!!!a sto se tice lebrona,mlad je on ima vremena za njega!!!!!

GARNETT nikad ne osvoji titulu.
Ma samo da ne osvoje Juta i Cleveland .A za boston sam zato sto bi stvarno bila nepravda da jedan megalegenda kao sto jeGARNETT nikad ne osvoji titulu.

A kakva je to nepravda sto Barkli,ili Vilkins,ili Stokton i Meloun,ili Juing ili ko vec nije osvojio...Nema tu nepravde,ili si pobednik ili nisi,mada svi ovi igraci iznad zasluzuju vise titulu od Ajversona...

opsuj slobodno, odrasli smo
iako nemam gde da pratim ovaj plej of, moje simpatije su na strani jute (zbog toga sto su izbacili hjuston, a i oduvek gotivim autsajdere) i mozda boston.. ovi drugi nisu bas autsajderi ali ono![]()
E ako ovi Sparsi prodju dalje onda nek se svi iz Nju Orleansa teraju u... ma znate vec gde
A kakva je to nepravda sto Barkli,ili Vilkins,ili Stokton i Meloun,ili Juing ili ko vec nije osvojio...Nema tu nepravde,ili si pobednik ili nisi,mada svi ovi igraci iznad zasluzuju vise titulu od Ajversona...
ako imas dovoljno brzu internet pretplatu, skini ovaj program http://www.sopcast.com/download/ , a onda ovde nadji utakmicu http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports

oni su igrali u vreme kada je konkurencija bila neizmerno teza.. a ajverson jeste vecito sam u ofanzivi.. zato je uvek imao prostora koliko je hteo i mogao da se ispucava koliko hoce..GRIZZLY:Ne znam zasto je oni vise zasluzuju(po kojem kriterijumu)...iskreno Stokton i Meloun su skoro citavu karijeru igrali zajedno pa eto kao tandem nijesu mogli do titule...Ajverson je sto se tice ofanzive vjecito sam...nikad uz sebe nije imao 4 ili 5 koje su davale veci broj koseva(uglavnom su to bile socijale od poentera)...
oni su igrali u vreme kada je konkurencija bila neizmerno teza.. a ajverson jeste vecito sam u ofanzivi.. zato je uvek imao prostora koliko je hteo i mogao da se ispucava koliko hoce..

Cuo sam da je neki Pipen igrao sa Dzordanom(ko ga izabra u prvih 50 ikad? - bruka)Kolmen je toliko dobar bio da je to bilo za plakanje! Stekhaus se naigrao sa Ajversonom...A ove Cetrdesetice me opcinjavaju...interesantno da nikad ne prorade kad treba...samo Ajverson uvijek moze...Martin i njegova defanziva su za pricu...A Kembi i Mutombo su super igraci ali Gasol i O`Nil se vazda naigraju protiv njih...
I ja mogu da dam 40 poena...kad bi mene ubacili u Denver sigurno bismo osvojili
I drago mi je da Ajversona uporedjujes sa Dzordanom...drago mi je da ga toliko postujes s tim da ga ne volisCuo sam da je neki Pipen igrao sa Dzordanom(ko ga izabra u prvih 50 ikad? - bruka)
@Tema LeBron je i nocas odrzao Kavalirse u trci...covjek je nevjerovatan...pravi King!
A Juta sa ovakvom igrom tesko da ce odrzati nadu - oni su zavrsili svoje, izgleda...idem da spavam, da se ne nerviram(nikad nijesam volio Lejkerse - ali postujem, postujem)...Pol ce sve to da sredi - gospodin covjek...pravi nasljednik broja 3
![]()
)