NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radmaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!idemoooooooo 3-2 vode lejkersi!!!mada ja bih i voleo da osvoji i boston,jer po meni nebi bilo ok da jedan kavin garnet ne osvoji sampionski prsten!!!!!!a sto se tice lebrona,mlad je on ima vremena za njega!!!!!

radmaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!idemoooooooo 3-2 vode lejkersi!!!mada ja bih i voleo da osvoji i boston,jer po meni nebi bilo ok da jedan kavin garnet ne osvoji sampionski prsten!!!!!!a sto se tice lebrona,mlad je on ima vremena za njega!!!!!

Ja sam u prethodnom mom postu spomenuo Lebrona zato sto je imao ocajan sut iz igre (cini mi se ne preko 30%, iako je u prvoj rundi plejofa i u regularnom delu sezone imao nesto preko 40%), a za igraca njegovog kvaliteta to je lose, zato smatram da ce on morati barem u jednom mecu ove serije da "proradi". ;)

radman busan k...c,jeste ali ce bata osvojiti prsten i onda idemooooooo,boli njega tuki....vecers je dobro odigrao 15 poena!!!sto se tice lebrona proradice sigurno ali opet kazem ima vremena za njega...

opsuj slobodno, odrasli smo :lol:

iako nemam gde da pratim ovaj plej of, moje simpatije su na strani jute (zbog toga sto su izbacili hjuston, a i oduvek gotivim autsajdere) i mozda boston.. ovi drugi nisu bas autsajderi ali ono :lol:

A kakva je to nepravda sto Barkli,ili Vilkins,ili Stokton i Meloun,ili Juing ili ko vec nije osvojio...Nema tu nepravde,ili si pobednik ili nisi,mada svi ovi igraci iznad zasluzuju vise titulu od Ajversona...

Ne znam zasto je oni vise zasluzuju(po kojem kriterijumu)...iskreno Stokton i Meloun su skoro citavu karijeru igrali zajedno pa eto kao tandem nijesu mogli do titule...Ajverson je sto se tice ofanzive vjecito sam...nikad uz sebe nije imao 4 ili 5 koje su davale veci broj koseva(uglavnom su to bile socijale od poentera)...

ako imas dovoljno brzu internet pretplatu, skini ovaj program http://www.sopcast.com/download/ , a onda ovde nadji utakmicu http://www.myp2p.eu/index.php?part=sports

uh nemam ni priblizno dovoljno brz net.. i ovu stranicu sam cekao 20 minuta :lol:
hvala u svakom slucaju, samo mi vi prepricavajte sta se desava :D

GRIZZLY:
Ne znam zasto je oni vise zasluzuju(po kojem kriterijumu)...iskreno Stokton i Meloun su skoro citavu karijeru igrali zajedno pa eto kao tandem nijesu mogli do titule...Ajverson je sto se tice ofanzive vjecito sam...nikad uz sebe nije imao 4 ili 5 koje su davale veci broj koseva(uglavnom su to bile socijale od poentera)...
oni su igrali u vreme kada je konkurencija bila neizmerno teza.. a ajverson jeste vecito sam u ofanzivi.. zato je uvek imao prostora koliko je hteo i mogao da se ispucava koliko hoce..

oni su igrali u vreme kada je konkurencija bila neizmerno teza.. a ajverson jeste vecito sam u ofanzivi.. zato je uvek imao prostora koliko je hteo i mogao da se ispucava koliko hoce..

Ti pricas kao da Ajverson nije imao konkurenciju:D A ovaj boldovani dio stvarno lose zvuci...nijednom igracu ne bih dao takve karakteristike8) Ali mozda se ja ne razumijem...pa ne vidim da je Ajverson mnogo los igrac i da u svakom timu postoji barem 5 takvih samo sto oni nemaju dovoljno prostora i ne ispucavaju se dovoljno!:roll::whistling:

jeste, ali nba nikako nije kao tad..
dobro, nemoj sad ni da preterujes, ali uvek je bio prvo resenje u napadu, bio je zvezda tima i niko mu nije bio pretnja za to mesto.. ne kazem da je to njegova krivica ili nesto, ali da je bio u ekipi gde je morao da ceka lopte ne znam da li bi uspeo da se ovoliko istakne..

Grizzly,veruj mi da bi Meloun i Stokton sigurno osvojili barem jednom da nije bilo jednog izvesnog igraca i jednog izvesnog tima.A sto se tice konstatacije da je Ajverson vecito sam u napadu,tu se potpuno slazemo.Na pocetku karijere je igrao sa pacijentima poput Stekhausa koji je bio mlad i Kolmena koji je bio u najboljim godinama,a sada ima tu nesrecu da igra u ekipi sa 4 igraca koji mogu da daju preko 40 na utakmici(od toga dva su sa klupe),plus Martin i Kembi koji su provereno dva najgora defanzivca u ligi.Zbog tih kriterijuma Ajverson zasluzuje vise titulu od ostalih
P.S.Ne smem da zaboravim da je Dzordan osvajao iskljucivo zato sto je imao pored sebe 4 i 5 koji nisu bili "socijale" u napadu,poput Longlija,Rodmana i Ketrajta...

Kolmen je toliko dobar bio da je to bilo za plakanje! Stekhaus se naigrao sa Ajversonom...A ove Cetrdesetice me opcinjavaju...interesantno da nikad ne prorade kad treba...samo Ajverson uvijek moze...Martin i njegova defanziva su za pricu...A Kembi i Mutombo su super igraci ali Gasol i O`Nil se vazda naigraju protiv njih...
I ja mogu da dam 40 poena...kad bi mene ubacili u Denver sigurno bismo osvojili:D
I drago mi je da Ajversona uporedjujes sa Dzordanom...drago mi je da ga toliko postujes s tim da ga ne volis:mrgreen: Cuo sam da je neki Pipen igrao sa Dzordanom(ko ga izabra u prvih 50 ikad? - bruka)

@Tema LeBron je i nocas odrzao Kavalirse u trci...covjek je nevjerovatan...pravi King!
A Juta sa ovakvom igrom tesko da ce odrzati nadu - oni su zavrsili svoje, izgleda...idem da spavam, da se ne nerviram(nikad nijesam volio Lejkerse - ali postujem, postujem;))...Pol ce sve to da sredi - gospodin covjek...pravi nasljednik broja 3;)

Kolmen je toliko dobar bio da je to bilo za plakanje! Stekhaus se naigrao sa Ajversonom...A ove Cetrdesetice me opcinjavaju...interesantno da nikad ne prorade kad treba...samo Ajverson uvijek moze...Martin i njegova defanziva su za pricu...A Kembi i Mutombo su super igraci ali Gasol i O`Nil se vazda naigraju protiv njih...
I ja mogu da dam 40 poena...kad bi mene ubacili u Denver sigurno bismo osvojili:D
I drago mi je da Ajversona uporedjujes sa Dzordanom...drago mi je da ga toliko postujes s tim da ga ne volis:mrgreen: Cuo sam da je neki Pipen igrao sa Dzordanom(ko ga izabra u prvih 50 ikad? - bruka)

@Tema LeBron je i nocas odrzao Kavalirse u trci...covjek je nevjerovatan...pravi King!
A Juta sa ovakvom igrom tesko da ce odrzati nadu - oni su zavrsili svoje, izgleda...idem da spavam, da se ne nerviram(nikad nijesam volio Lejkerse - ali postujem, postujem;))...Pol ce sve to da sredi - gospodin covjek...pravi nasljednik broja 3;)

Juta nije uspjela nista uraditi...Lejkersi ih pregazise.Nadam se da ce Pol sve da sredi(uz Pedju:lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back